Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

Baros,Kewell,formda bir Arda ve Keita olsaydı bu maç banko bizim derdim renkdaş.

Hem içerde hem dışarda.

Fakat hücum yönümüz santrofor olarak çok zayıf,

eğer ki rakibe baskı uygular ve erken1 gol atabilirsek,ben maça kesinlikle baskılı başlama taraftarıyım, Madrid demorilize olacaktır.

ve bu üstünlüğü son 20 dakkaya kadar taşıyabilirsek bu forvet hattımıza rağmen 2 ya da daha fazlasını da bulabilirz.

aksi halde senin dediğin gibi kontraatak dayalı futbol oynarsak geriye yaslanırsak yiyeceğimiz bir gol bize çok pahalıya mal olabilir

onun için baskıcı ve topu ileri yarı saha da oynayabilecek bir sistem yaratmalıyız

Bunun içinde ilerde kanatlarda Arda ve Caner kesinlikle çok iyi olmalılar.

Aynı zmanda Elano yu da daha ofansif oynatarak ileri uçta dengelerini bozmayı denemeliyiz.

Aynen öyle Cesur.

Madrid'in son 3 maçını ve önceki istatistiklerine baktım genel olarak ilk 10dk 1-2 gol son 10dk ise çoğunlukla gol yiyen bir ekip. Buda demektir ki rakipler o dakikalarda baskı yapmış. Sevmesemde misal fener örneği Bursa maçında ilk maçta 15dk baskı ile 2 gol buldurlar 3.cü gol şanstı ama 2 golü baskı ile birşekilde buldurlar. Bizimde rakibin bu zaafını kullanarak bu dakikalarda hızlı ve agresif başlayıp golü bulup sonra oyunu gerek yatarak gerekse faul ile soğutmalıyız. Gol yememiz yüksek ihtimal. Ama biz atıp oyunu kontrol ve soğuk tutup 2-3 ü denemeliyiz. Evet burda bitiricilik ve beceri önem taşıyor son maçlardaki gol kaçırma rekoru kırarsak yazık olur gerçekten. Ama asla bu soğutup kontrollü oynamak demek geriye yaslanmak değil. Yine örnek Bursa'nın dün 3golü bulması gibi ağırdan alıp epey yattılar ve fenerin hızını kesip 3.golü buldular. Bunun gibi yani. Barış'ı sevmesemde oynamalı pres ve hızı ile.

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

Kaybetmeyeceğiz! O kadar emin konuşuyorum. En az 2 gol atacaz Madrid'de. O savunma ve ortasaha Keita karşısında aciz durumlara düşecek.

8(yazıyla sekiz) eksikli antalya karşısında 3 atıp,birkaç da kaçırdık,biraz atak oynayabildik diye oynanan oyunu abartıp a. madrid maçı için çıkarsama yapmak sağlıklı bir yaklaşım değil...mevcut takımımız eksiksizken bile aslında yetersiz bazı mevkilerde;orta saha-kale vs...bu yıl fazla bir beklentim yok avrupa için,bu turda elensekte kahrolmam açıkçası...hele ilk maçta 2 farklı filan bir yenilgi olursa bunu çeviremez bu takım...bu yıl şampiyonluk daha önce hiç olmadığı kadar önemli;şampiyonlar ligi-aslantepe-fenere sil baştan yaptırma gibi sebeplerle...

8(yazıyla sekiz) eksikli antalya karşısında 3 atıp,birkaç da kaçırdık,biraz atak oynayabildik diye oynanan oyunu abartıp a. madrid maçı için çıkarsama yapmak sağlıklı bir yaklaşım değil...mevcut takımımız eksiksizken bile aslında yetersiz bazı mevkilerde;orta saha-kale vs...bu yıl fazla bir beklentim yok avrupa için,bu turda elensekte kahrolmam açıkçası...hele ilk maçta 2 farklı filan bir yenilgi olursa bunu çeviremez bu takım...bu yıl şampiyonluk daha önce hiç olmadığı kadar önemli;şampiyonlar ligi-aslantepe-fenere sil baştan yaptırma gibi sebeplerle...

nedense herkes A.Madrid'in kağıt üzerinde kadrosu neyse ona göre yorum yapıyo. O çok korktuğunuz A.Madrid'in defans hattı, değil 8, 18 eksikli Antalya'dan bile berbat durumda. Artı 10 kişi defans yapmayacaklar, kalemize her yüklendiklerinde, kalelerinde tehlike yaratacağımızdan emin olun.

Kewell ve Baros olmadan orada galip gelmek pek mümkün değil. Gol atma sıkıntımız olduğu için, onlar 1-0 öne geçtikten sonra, 2-0, 3-0 gibi skorlarla yenilme ihtimalimiz var, çünkü ilk golü yersek takım oyunu muhakkak bozulur, orta saha da Topal ve Sarp'ın zaafiyetleride buna eklenirse al sana cacık. Elano maçın yıldızı olur bizim takımda diye düşünüyorum. Bir beraberliğe hayır demem açıkçası... Adamların hücum gücü çok yüksek, bireysel yetenekleri çok iyi. Bizde ise Sabri'nin ve Hakan Balta'nın mutlaka oynaması gerekiyor, çok önemli oyuncular, takım oyunu onlara son derece bağlı...

Atletico'nun son 3-5 hafta yediği golleri filan video olarak bulabilcek varmı ?

Aynı zamanda son 5 haftada aldığı skorlar, gol dakikaları, oyun tıkandığında yaptığı değişiklikler vs...

Bunlar A.madrid hakkında konuşmamızı kolaylaştırır ve maçlar hakkında bizlere fikir verir..

nedense herkes A.Madrid'in kağıt üzerinde kadrosu neyse ona göre yorum yapıyo. O çok korktuğunuz A.Madrid'in defans hattı, değil 8, 18 eksikli Antalya'dan bile berbat durumda. Artı 10 kişi defans yapmayacaklar, kalemize her yüklendiklerinde, kalelerinde tehlike yaratacağımızdan emin olun.

fener avrupa da kimle eşleşse önce ''neki bunlar,köy takımı,3 atarız,beş atarız'' denir,boyunun ölçüsünü alıp evine döndüğünde de aslında rakibin ne kadar güçlü bir takım olduğu konusunda derin analizler dinlerdik...dilerim sonu onlara benzemez avrupa hikayemizin...ben bu takımın a.madridi eleyemeyeceği değil ama finale kadar asla gidemeyeceği iddiasındayım...2000 de zafer leo-barış-sarp-uğur gibi adamlarla gelmedi...kaldıki o birbirini çok iyi tamamlayan takım bile leeds den 6-2 mağlupta dönebilirdi...

Dün Racing'le oynadıkları kupa maçının özetini seyrettim kalecileri ve defansları rezalet.

Hele kalecileri De Gea mı ne çok kötü.Bu etkenler beni umutlandırıyor.

Herşeye rağmen kazanacağımızı düşünüyorum.Bizi yenmeleri için Aguero,Forlan yetmez çünkü son haftalarda defansı iyi yapıyoruz.Avrupa maçı olduğu için hücumcularda geriye çok yardım edecek.Tüm bu etkenler savunmamızın iyi olacağını gösterir.Bana göre maçı bizim hücum performansımız belirler.

fener avrupa da kimle eşleşse önce ''neki bunlar,köy takımı,3 atarız,beş atarız'' denir,boyunun ölçüsünü alıp evine döndüğünde de aslında rakibin ne kadar güçlü bir takım olduğu konusunda derin analizler dinlerdik...dilerim sonu onlara benzemez avrupa hikayemizin...ben bu takımın a.madridi eleyemeyeceği değil ama finale kadar asla gidemeyeceği iddiasındayım...2000 de zafer leo-barış-sarp-uğur gibi adamlarla gelmedi...kaldıki o birbirini çok iyi tamamlayan takım bile leeds den 6-2 mağlupta dönebilirdi...

Dostum bundan sonraki maçlarda Kewell Baros dönsün sen o zaman takımı gör.

Ezer geçeriz herkesi.

eğer bu kadar maçtır oynanan kötü ve ruhsuz futboldan sora bu maç ta farklı bir gs sahaya çıkıp maçı eze eze kazanırsa koyu bir galatasaraylı olmama rağmen bu beni mutlu etmez... bu şunu gösterir ki futbolcuların kendini pazarlama hırsı burda her maç kendini yırtan taraftarın isteklerinden daha fazladır...acı ama gerçek... kimsede bu mesajdan sora çıkıp sn nasıl gs lisin türünde cvplar yazmasın..

Haydi Aslanlarım benim Size güven sonsuz.

Bol gollü olucak bu maç. gol atarız mutlaka ama yerizde.

Dostum bundan sonraki maçlarda Kewell Baros dönsün sen o zaman takımı gör.

Ezer geçeriz herkesi.

tek tek futbolcuya da bağlı değil...öyle olsa baros -kewel gibi neler var sonraki turlardaki muhtemel rakiplerde,genç-sakatlık geçirmemiş-çaptan düşmemiş-zıpkın gibi...şiir gibi akıcı bir futbol oynayamaz bu kadro,drogba-c.ronaldo da katılsa...senin orta sahan pas kekemesi olduktan sonra...bu da bugünden yarına düzelmez...seneye inşaallah,FR ın kollektif-pas takımı...

eğer bu kadar maçtır oynanan kötü ve ruhsuz futboldan sora bu maç ta farklı bir gs sahaya çıkıp maçı eze eze kazanırsa koyu bir galatasaraylı olmama rağmen bu beni mutlu etmez... bu şunu gösterir ki futbolcuların kendini pazarlama hırsı burda her maç kendini yırtan taraftarın isteklerinden daha fazladır...acı ama gerçek... kimsede bu mesajdan sora çıkıp sn nasıl gs lisin türünde cvplar yazmasın..

Tabi görüşüne saygı duyuyorum.Oynanan iyi futbo sadece kendilerini pazarlama açısından düşünülemez.Antalya maçından sonra taraftarın gönlünü almak isteyeceklerdir,hedeflerden birinden daha kopmamak isteyeceklerdir.Eğer yenersek,ezmesek de olur,gollü berabere kalsak bile sevinirim,hele ki güzel bi futbol oynarsak.

İnşallah artık kötü günleri geride bırakırız.

eğer bu kadar maçtır oynanan kötü ve ruhsuz futboldan sora bu maç ta farklı bir GS sahaya çıkıp maçı eze eze kazanırsa koyu bir galatasaraylı olmama rağmen bu beni mutlu etmez... bu şunu gösterir ki futbolcuların kendini pazarlama hırsı burda her maç kendini yırtan taraftarın isteklerinden daha fazladır...acı ama gerçek... kimsede bu mesajdan sora çıkıp sn nasıl GS lısın türünde cvplar yazmasın..

Görüşlere saygılıyız ama kurallara saygı duyan görüşlere daha saygılıyız. :)

Lütfen, Galatasaray 'ımızı küçük harflerle kısaltmayınız. ;)

Maçı televizyondan izlemeyecek olan arkadaşlar, maçla ilgili paylaşımlar ve duyurular için maçtan 15 dak önce burada olun. ;)

Bu arada birşey söyleyeyim bizim geriye yaslanma, defansif oynama gibi şeyler yapmamız çok çok olakansız Rijkaard varken. Rijkaard'ın felsefesini ve nasıl oynattığını biliyorsunuz. Defansif oynama ve geriye yaslanma Rijkaard'a çok aykırı şeyler. Bol gollü bir mücadele olacağı kesin, gol yememiz çok olası, gol atmamız ise takımın paslarına ve tercihlerine bağlı.

Bu maçta, her maçta olduğu gibi ofansif futbol oynayacağız. Rijkaard'ın savunma yaptıracağını düşünenler daha Rijkaard'ı tanımıyor demektir Örnek olarakta 2004-2005 sezonundaki Chelsea - Barca Cl maçına bakabilirsiniz. Hani şu Ronaldinho'nun cezasahası yayından köşedeki örümceği aldığı maç. O maçı 4-2 Chelsea kazandı ve tur atladı. 18. dakikada Chelsea 3-0 öne geçti. İlk yarı 3-2 bitti. Barca 2-1 almıştı ilk maçı bu skorla tur atlıyordu. Herkes Barcelona'nın defans yapacağını düşünürken. Rijkaard sanılanın aksine atak oyunu oynamaya devam etti. Turu geçemedi ama ofansif futboldan göze hoş gelen futboldan da zerre taviz vermedi. İşte Rijkaard budur!!!

Geri
Üst Alt