- 17 Ağustos 2009
- 44.190
- 33.299
- 3.448
Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |
Asenjo sakat diye biliyorum.
Asenjo sakat diye biliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asenjo dandik zaten. PES'de aptal aptal gol yiyor. Kötü olmuş.
Asenjo dandik zaten. PES'de aptal aptal gol yiyor. Kötü olmuş.
Atletico'nun kalesinde çok genç ve yedek kaleci oynayacak. Umarım bunu avantaja çeviririz.
Evet haklısınız sanırım kupa maçı olduğu için onu koymuşlar kaleye özür dilerim
Asenjo iyi kalecidir ama Atletico'nun defans hattı bizden çok daha kötü.
Asenjo sakat De Gea oynuyor.
Asenjo sakat De Gea oynuyor.
De Gea bu hafta İspanya Kupası maçında uzaktan kötü bir gol yedi. Uzaktan bolca şut çekmek lazım.
Bu bir avantaj olabilir belki![]()
Bence de kesinlikle avantaj olacaktır. Kaleyi zorlamamız gerek bol bol en azından kalecinin özgüveni kaybolsun.
--------------------De Gea-----------------------
Perea----Dominquez-------Ujfalusi---------- Lopez
--------------------Assuncao-------------------
------------Jurado--------Raul Garcia-----------
Aguero-----------------------------------Simao
-------------------Forlan------------------------
Yüksek ihtimal bu şekilde çıkacaklar maça. Tabii ki 4-3-3 gibi olmaz tek kanatla oynarlar Forlan ilerde Aguero az arkada olur. Aguero dönen toplarda çok etkili geriden geleceği için çok tehlikeli işler yapabilir bu konuda dikkatli olmamız lazım. Görüldüğü gibi kalite bakımından bizden üstün diyebileceğimiz bana göre sadece iki adamları var Aguero ve Forlan tam takım olsak eleyeceğimize inancım tam olurdu ancak eksiklerimiz çok. Arda'nın oynaması ve Gio'nun performansı çok önemli olacak. Gio'nun içe katederek oynaması lazım bana göre. Caner, Elano ve Topal'dan da iyi şutlar bekliyorum. Hücum anlamında Antalya maçında gibi olursak avantajla dönebiliriz ancak defansın dikkatli olması lazım. En kötüsü ilk 11 çıkacak defans dörtlüsü ilk kez bir resmi müsabakada birlikte forma giymiş olacaklar.
Orda kesin gol atarız savunmaları gerçekten çok kötü o.sahalarını tiago biraz toparlamışta olsa çok top kaybı yapıyor ama turu geçip geçemiyceğimiz yiyeceğimiz gol sayısına bağlı kesinlikle çizgi halinde kalmamalıyız daha necatiyi tutamadık defans arkasına dünyanın en iyi koşu yapan ikilisini hiç tutamayız
Orda kesin gol atarız savunmaları gerçekten çok kötü o.sahalarını tiago biraz toparlamışta olsa çok top kaybı yapıyor ama turu geçip geçemiyceğimiz yiyeceğimiz gol sayısına bağlı kesinlikle çizgi halinde kalmamalıyız daha necatiyi tutamadık defans arkasına dünyanın en iyi koşu yapan ikilisini hiç tutamayız