Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

Asenjo sakat diye biliyorum.

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

Asenjo dandik zaten. PES'de aptal aptal gol yiyor :D . Kötü olmuş.

Asenjo dandik zaten. PES'de aptal aptal gol yiyor :D . Kötü olmuş.

Asenjo gerçekte iyi kaleci.

Asenjo PES'te kötüdür.Ama De Gea'yı Asenjo'nun PES'teki halinden 5 kat daha kötü bir kaleci olarak düşün.:D

Atletico'nun kalesinde çok genç ve yedek kaleci oynayacak. Umarım bunu avantaja çeviririz.

Evet haklısınız sanırım kupa maçı olduğu için onu koymuşlar kaleye özür dilerim :D

Asenjo iyi kalecidir ama Atletico'nun defans hattı bizden çok daha kötü.

Asenjo sakat De Gea oynuyor.

De Gea bu hafta İspanya Kupası maçında uzaktan kötü bir gol yedi. Uzaktan bolca şut çekmek lazım.

Bunun için Elano'ya uygun pozisyonlar hazırlamalıyız. Caner'i de kullanabiliriz bu konuda.

Ben ilk maçın birçok açıdan belirleyici olacağını düşünüyorum.Atabildiğimiz kadar çok gol atmalı,mümkün olduğunca az gol yemeliyiz.

Gollü beraberlik çok iyi olur.

Gecen sene komple defans yoktu bu senede ofans yok seneyede orta sahamiz komple sakatlanir...

Bu bir avantaj olabilir belki:)

Bence de kesinlikle avantaj olacaktır. Kaleyi zorlamamız gerek bol bol en azından kalecinin özgüveni kaybolsun.

--------------------De Gea-----------------------

Perea----Dominquez-------Ujfalusi---------- Lopez

--------------------Assuncao-------------------

------------Jurado--------Raul Garcia-----------

Aguero-----------------------------------Simao

-------------------Forlan------------------------

Yüksek ihtimal bu şekilde çıkacaklar maça. Tabii ki 4-3-3 gibi olmaz tek kanatla oynarlar Forlan ilerde Aguero az arkada olur. Aguero dönen toplarda çok etkili geriden geleceği için çok tehlikeli işler yapabilir bu konuda dikkatli olmamız lazım. Görüldüğü gibi kalite bakımından bizden üstün diyebileceğimiz bana göre sadece iki adamları var Aguero ve Forlan tam takım olsak eleyeceğimize inancım tam olurdu ancak eksiklerimiz çok. Arda'nın oynaması ve Gio'nun performansı çok önemli olacak. Gio'nun içe katederek oynaması lazım bana göre. Caner, Elano ve Topal'dan da iyi şutlar bekliyorum. Hücum anlamında Antalya maçında gibi olursak avantajla dönebiliriz ancak defansın dikkatli olması lazım. En kötüsü ilk 11 çıkacak defans dörtlüsü ilk kez bir resmi müsabakada birlikte forma giymiş olacaklar.

Bence de kesinlikle avantaj olacaktır. Kaleyi zorlamamız gerek bol bol en azından kalecinin özgüveni kaybolsun.

--------------------De Gea-----------------------

Perea----Dominquez-------Ujfalusi---------- Lopez

--------------------Assuncao-------------------

------------Jurado--------Raul Garcia-----------

Aguero-----------------------------------Simao

-------------------Forlan------------------------

Yüksek ihtimal bu şekilde çıkacaklar maça. Tabii ki 4-3-3 gibi olmaz tek kanatla oynarlar Forlan ilerde Aguero az arkada olur. Aguero dönen toplarda çok etkili geriden geleceği için çok tehlikeli işler yapabilir bu konuda dikkatli olmamız lazım. Görüldüğü gibi kalite bakımından bizden üstün diyebileceğimiz bana göre sadece iki adamları var Aguero ve Forlan tam takım olsak eleyeceğimize inancım tam olurdu ancak eksiklerimiz çok. Arda'nın oynaması ve Gio'nun performansı çok önemli olacak. Gio'nun içe katederek oynaması lazım bana göre. Caner, Elano ve Topal'dan da iyi şutlar bekliyorum. Hücum anlamında Antalya maçında gibi olursak avantajla dönebiliriz ancak defansın dikkatli olması lazım. En kötüsü ilk 11 çıkacak defans dörtlüsü ilk kez bir resmi müsabakada birlikte forma giymiş olacaklar.

dağıtırız:D:cool:

Orda kesin gol atarız savunmaları gerçekten çok kötü o.sahalarını tiago biraz toparlamışta olsa çok top kaybı yapıyor ama turu geçip geçemiyceğimiz yiyeceğimiz gol sayısına bağlı kesinlikle çizgi halinde kalmamalıyız daha necatiyi tutamadık defans arkasına dünyanın en iyi koşu yapan ikilisini hiç tutamayız

Necati'yi tutamadık mı? 2 tane boş kaleye gol? Abartmayalım. Savunmamız çok iyi oynadı.

Orda kesin gol atarız savunmaları gerçekten çok kötü o.sahalarını tiago biraz toparlamışta olsa çok top kaybı yapıyor ama turu geçip geçemiyceğimiz yiyeceğimiz gol sayısına bağlı kesinlikle çizgi halinde kalmamalıyız daha necatiyi tutamadık defans arkasına dünyanın en iyi koşu yapan ikilisini hiç tutamayız

Tiago Avrupa'da oynayamıyor.

Tiago oynayamacak zaten :2_thumbs_up_-_anima

A.Madrid direk 4-4-2 oynayan bir takım ama Rodriguez ve Reyes'in yoklugunda taktik degiştirebilirler yada Jorado'yu kanatta kullanırlar.

Ayrıca defanslarındaki Urfalı bize bir gol kıyak geçecektir :D

Geri
Üst Alt