Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

sabride kondisyon yüklemeye baslamis belki atletico macina yetisir

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Galatasaraylı olmakta böyle birşey işte,rakibin bir yıldızı var 60-70 milyon € ederi var,tek bir oyuncusunun ama ben maçı soranlara hep aynı cevabı veriyorum,maçtan sonra konuşalım,ben güveniyorum hiç de korkmuyorum,yeter ki inansın oyuncular öyle final maçı stresinde bir maçda değil avantajlı skoru alacak kapasitedeler akıllı top oynamaları ve her saniye her an savaşmaları gerek...

cok tedirginim bu mac konusunda... umarim 2inci mac icin imkanlari olan bir skor ile doneriz.

Atletico forumunun linkini verebilecek olan var mı? yorumlara bi bakayım :)

Gerçekten,umarım ikinci maç için tamamen ümidimizi yitirecek bir skor çıkmaz.Yine de ben güveniyorum takımıma:)Allah yardımcımız olsun,şansımız bol olsun!

De Gea

Ujfalusi, Perea, Dominguez, Lopez

Reyes, Assuncao, Jurado, Simao

Agüero, Forlan

Atletico'nun beklenen 11'i.

Aslan gibi mücadele etsinler yeter.

Böyle anlarda hep cok iyi sonuclar almisizdir. Favori gösterilmedigimiz maclarda, sansimizin cok düsük gösterildigi maclarda kazanabiliyoruz. Bende cok ümitliyim. Umarim üzülmeyiz.

Ujfalusi'nin kanadını Arda veya Caner'le zorlamamız lazım.

Kaldı 3 gün...!

şu yönden bakmak lazım bir de arkadaşlar. A. Madrid oturmuş bir takım değil. Dengesiz oynuyorlar biraz. Bir günleri diğerini tutmuyor. Barca'yı yenerler giderler en güçsüz takımlara yenilirler. Aslında bizim son dönemlerimize de benziyorlar biraz. İlk antalya maçındaki gibi oynadığımızı düşünün sürekli. Hakan döndü. Arda oynayacak galiba. Takımla çalışmış. Sabri de oynayabilir. Tek sorunumuz forvette olabilir ama pozisyon bulma konusunda sıkıntımız olmayacak bence. Hatta beklemediğimiz kadar pozisyona gireceğiz. Bulduğumuz şansları değerlendirmeliyiz. Ama savunmada basit hatalar yapmamalıyız. 5 dakikada işi bitirebilecek oyuncuları var forvette. Bu bi gerçek. Jurado da bu maçta önemli oyunculardan biri. Çok ilginç bir maç olacak.

Zor maç olacak.

Çekiniyoruz elbette.Ama bu kuraya çook sevindim.Çünkü Galatasarayım uzun zamandır böyle iyi ekiplerle oynamadı.

Sezon basında CL isteyen bizdik.Ki katılsaydık guruptan da çıkardık.Ve çoooook iyi bir rakip gelecekti.O yüzden bunu istiyorsak çekinmemize gerek yok.

Ben tamamen eğlenmeme bakacağım.

Sabri bence oynamasın henüz hazır değil ayrıca Simao'da tehlikeli adam. Uğur'a çok iş düşecek.

Maca sayili saatler kaldi.

Felaket hızlı oynuyorlar.Beni endişelendiren bu oyunlarına nasıl ayak uyduracağımız:confused:

Tek isteğim karamsar olmayın çünkü biz öyle bir takımız ki,Kocaeli'den 5 yeyip,3-4 gün sonra Bordeaux'u eze eze yendik bizim oyuncularımız istesinler ciddi diyorum ne Atletico ne Everton tın,yeter ki o formayı giydikten sonra armaya bir kere baksınlar,bir zaferle döndüklerinde nasıl karşılanacaklarını düşünsünler,attıkları bir golde,milyonlarca Galatasaray taraftarının seslerini duyacaklarını bilsinler,duygusal bir konuşma gibi gelebilir ama aslında son derece gerçekci ve motive eden sözler,o yüzden sahada Arda olsun istiyorum çünkü o bizi iyi tanıyor...Arkadaşlarını şaha kaldırabilecek kapasitede!

İspanyonllar Agüero,Forlan değilde,Arda'yı Keita'yı izlesin istiyorum...!

Geri
Üst Alt