Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.200
- 3.013
Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |
Leverkusen 5 - 1 ?...
Galatasaray bu tür takımlara karşı zorlanır, özellikle forvetsiz çıkacak olmamız çok büyük sorun...
Bu maça ne kadar konuşursak boş... O gün takım oyununu tutturursak kazanabiliriz, tutturamazsak dağılabiliriz, çünkü rakibin çok iyi 3 tane oyuncusu var... Ama eğer biz de Sabri, Kewell ve Baros'la başlasaydık kazanabilirdik diyorum.. Orta saha da Topal ve Sarp neler yapacaklar bakalım merak konusu...
En son Avrupada hangi takımdan ve kaç yılında fark yedik? Ben söyleyeyim 11 sene önce.. ve kalemizde yedek kalecimiz varken.. Nedir bu fark yeriz muhabbetleri anlamış değilim. Galatasaray böyle maçları sever, rahat olun arkadaşlar.. Dün Barçada Messi'den başka kimse formunda değildi doğru düzgün. Gerçi onların ölüsü bile yeter dediğinizi duyar gibiyim ama yetmiyormuş işte. Eğer bizi tereddütte bırakacak birşey varsa bu rakibin oyunundan ziyade forvet sıkıntımız olmalı. Onun dışında çıkıp aslanlar gibi oynayacağımıza inanıyorum. Ama içimden kura çekildikten beri geçen bir skor var, belirtmeden edemeyeceğim: 1-1. Kötü bir sonuç olmaz ama daha iyisi de sürpriz olmaz.
Leverkusen 5 - 1 ?...
Galatasaray bu tür takımlara karşı zorlanır, özellikle forvetsiz çıkacak olmamız çok büyük sorun...
Bu maça ne kadar konuşursak boş... O gün takım oyununu tutturursak kazanabiliriz, tutturamazsak dağılabiliriz, çünkü rakibin çok iyi 3 tane oyuncusu var... Ama eğer biz de Sabri, Kewell ve Baros'la başlasaydık kazanabilirdik diyorum.. Orta saha da Topal ve Sarp neler yapacaklar bakalım merak konusu...