Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

En son Avrupada hangi takımdan ve kaç yılında fark yedik? Ben söyleyeyim 11 sene önce.. ve kalemizde yedek kalecimiz varken.. Nedir bu fark yeriz muhabbetleri anlamış değilim. Galatasaray böyle maçları sever, rahat olun arkadaşlar.. Dün Barçada Messi'den başka kimse formunda değildi doğru düzgün. Gerçi onların ölüsü bile yeter dediğinizi duyar gibiyim ama yetmiyormuş işte. Eğer bizi tereddütte bırakacak birşey varsa bu rakibin oyunundan ziyade forvet sıkıntımız olmalı. Onun dışında çıkıp aslanlar gibi oynayacağımıza inanıyorum. Ama içimden kura çekildikten beri geçen bir skor var, belirtmeden edemeyeceğim: 1-1. Kötü bir sonuç olmaz ama daha iyisi de sürpriz olmaz.

Leverkusen 5 - 1 ?...

Galatasaray bu tür takımlara karşı zorlanır, özellikle forvetsiz çıkacak olmamız çok büyük sorun...

Bu maça ne kadar konuşursak boş... O gün takım oyununu tutturursak kazanabiliriz, tutturamazsak dağılabiliriz, çünkü rakibin çok iyi 3 tane oyuncusu var... Ama eğer biz de Sabri, Kewell ve Baros'la başlasaydık kazanabilirdik diyorum.. Orta saha da Topal ve Sarp neler yapacaklar bakalım merak konusu...

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

gerçekçi yaklaşmak lazım. dün akşam izlediğim athletico madrid defans ve ofans olarak çok iyi bir maç çıkardı. en büyük temennim istikrarsız olan performanslarını devam ettirmeleri ve bizim maçta kötü oynamaları. ama eğer dün akşamki performansın bi benzerini bize karşı gösterirlerse ve de bizde son 3 maçtır oynadığımız oyunun aynısını oynar isek yüz kızartıcı bir sonuç alacağımızdan inanın korkuyorum. ben galatasarayımdan bizim ruhumuz olan hırs ve mücadeleyi bekliyorum perşembe akşamı. bizi biz yapan şey hırısmız ve inancımız. bunu sergilerlerse korkum falan kalmaz. ama bu takım biraz narin ve çok pozisyon veren bir takım, umarım üstün bir performasnla bizi yanıltırlar ve bize sevinç çığlıkları attırırlar.

Bu maçta 1 den fazla fark yersek turu geçemeyiz. Mümkün olduğunca çok gol atmalıyız. Rakip her ne kadar İspanyada dökülsede şu anda bence bizden daha iyi bir takım. Hücum hatları inanılmaz. Defansa çok büyük iş düşecek. Bu sezon hücum hattı bu kadar iyi bir takımla daha karşılaşmamıştık. Elano maçın kilit adamı. Elano gününde olursa, bir Antalya maçındaki gibi oynarsa orta sahada iyi işler çıkarırız. Sarp ve Topal bence kesinlikle oynamalı. Her ne kadar aynı işi gördüğü söylensede Sarp'ın hücuma olan etkisi Mehmet kadar değil. Hem Mehmet takım sıkıştığında gerek uzun paslarla gerek yan paslarla oyunu açabiliyor. Sarp'ın da zaten hücuma olan katkısını biliyoruz. Yani orta sahada ELano-Sarp-Topal oynamalı. Zaten hücum hattı belli gibi. Caner-Dos Santos-Keita. Bu maçta Dos Santos'un forvet oynaması daha iyi. Keita da gününde olursa sağ kanatta çok iyi şeyler çıkartır. Zaten takımın sol beki hantal.

Gol yemememiz imkansız gibi birşey zaten. Gol atıpı tek farklı mağlubiyet alsakta pek birşey kaybetmeyiz. Beraberlik ve galibiyette turu geçeriz. Takımın morali de gayet iyi gibi. İyi de konsantre olursak başa baş mücadele ederiz. İnşallah Agüero ile Neill eşleşir. Neill tecrübesiyle bu maçta hem konsantrasyon bakımından hemde oyun bakımından hatasız oynar. Emreyle eşleşirse yada Servet oynarsa Agüero'yu tutamayız. Zaten Servet oynarsa asla şansımız yok.

Başarılar Aslanlar.. !!

Madrid de bugün kar başlamış.

5 dereceydi dun

Bu ne lan, salya sümük ağlamadığınız kalmış. Yandaş medya psikolojik olarak çökertmiş hepinizi. Takım yenilse de sorun yok. Yener, tur atlarız.

Galatasaray adının olduğu yerde her zaman umut vardır. Takımımızın arkasındayız.

Kesin olan maçın çok bizim açımızdan çok stresli geçeçeğidir. Tek umudumuz A.Madrid'in defansıdır :)

Leverkusen 5 - 1 ?...

Galatasaray bu tür takımlara karşı zorlanır, özellikle forvetsiz çıkacak olmamız çok büyük sorun...

Bu maça ne kadar konuşursak boş... O gün takım oyununu tutturursak kazanabiliriz, tutturamazsak dağılabiliriz, çünkü rakibin çok iyi 3 tane oyuncusu var... Ama eğer biz de Sabri, Kewell ve Baros'la başlasaydık kazanabilirdik diyorum.. Orta saha da Topal ve Sarp neler yapacaklar bakalım merak konusu...

Leverkusen maçını hatırlatarak içimize su serptin renkdaş :D

Galatasaray takimi olarak Avrupa da sürekli basari yakalayabilmek icin, Avrupa´nin güclü takimlariyla mücadele edebilmemiz gerekir. Korkmaya gerek yok. Seneye Sampiyonlar Ligi diyorsunuz ve Sampiyonlar Ligi kuralari cekildigi zaman Atletico´nun grubumuza düsmesi icin dua edeceksiniz. Öyle takimlar olacak seneye grubumuzda. Böyle takimlarla mücadele edemedikten sonra Sampiyonlar Ligine katilmanin anlami nerde? Evet cok sakat futbolcumuz var ve daha tam olarak hazir degiliz diyeceksiniz ama Atletico da hic hazir degil ve formsuz. Eksik Barcelona´yi yenmis olabilirler, Antalyaspor´da bizi yendi. Lig maci bu, hersey olabilir. Fazla büyütmeye gerek yok.

Vay be, millet'in takima güveni 0 galiba.

Adamlar malaga gibi takimlara yenildiler, dün zayif bir Barcelona'yi yendiler.

Galatasaray'a güvenim sonsuz. Yensek'te, yenilsekte.

Türkiye'de Avrupa, bizden sorulur ..

Bence gerçekçi olmak gerek. Atletico madrid takımının formsuz olduğunu ve ligde iyi durumda olmadığını söyleyenler çıkabilir doğrudur da. Fakat aynı Atletico dün Barçayı yendi. Hemde iyi bir oyun ile.

Galatasaray gibi bir takım elbette rakibin gücünden çok yalnızca kazanmak ile ilgilenir. Ama takımımızında hali ortada. Yani ispanya ligi gibi bir ligde çok da iyi konumda oynamayan bir takım,dün Barcelona'yı yenmiş bir takım, formsuz,Kewell'sız,Baros'suz bir takımı kendi evinde tarihi fark ile dahi yenebilir. Gerçekçi olmak lazım bir Dos Santos şuanlık için bir Kewell'ın bir baros'un yokluğunu dolduramadı.

Burada tüm iş Rıjkaard'a düşüyor. Avrupa tecrübesi olan kaliteli bir teknik direktörümüz var. Teknik adamın yalnızca maçta iyi taktiksel hamleler yapmak bir yana maç öncesi ve maç sonrası takımı motive etme öneminin de çok güçlendiği bir futbol çağındayız.

Açıkçası pek ümidim yok bu maçtan. İyimser skor verirsem,yani Atleticonun istikrarsızlığını göz önünde bulundurursam; 1-1 ya da 2-1 bitecek bu maç.

Galatasaray Atletico'dan daha iyi bir takım.

Agüero, Forlan ve Sabrosa'yı çıkar, tüm oyuncuları bizimkiler ayarında ya da daha kötü. Örneğin takımlarında bir Hakan Balta yok, bir Elano gibi pas atabilen oyuncu yok, bir Keita yok... Yani Kewell ve Baros olsa ben kazanırdık derdim.

Şunu da unutmayın, lig maçları ve Avrupa eleme maçları çok çok farklıdır. Eğer Galatasaray sahaya iyi dağılıp maçı rayında götürürse oradan puan ya da puanlar alabilir. Defans adam olsun, orta saha iyi pas yapsın -pres demiyorum, PAS- forvet oyuncularıda çabuk davransın, birşeyler alırız oradan...

Barçayı yenmeleri iyi oldu.Biyerleri biraz olsun kaltıysa biz fazlasıyla indiririz.;)

Bence de yenmeleri iyi oldu.Evinde üst üste iki önemli maç yapacak bi takım.Barcaya yenilseler bu sefer bize çok daha fazla motive olurlardı.Her halükarda çok zor maç olacak bizim için tabiki ama ümitliyim takımımız adına.

Dsmart var bende ama euro kanalı kilitli 10 kişi falan olıcaz bi yerde izlicegimize para toplıyıp actırmayı dusunuyoruz daha önce böyle bişey yapan arkadas varsa bana özelden bi yardımcı olursa sevinirim nedir ne degildir tam bilmedigimden işin aslını bi ögrenelim

tokatlarız bunları

no problem

Karlar düşer çığ oluruz coşarız, aslann içinnn sahalaraaa koşarız......

yağmur yağar, sel olur akarızzzz, cimbombomaaa Sırılsıklam aşıgızzz,,

günler geçer, seviniriz,ağlarızz,, zaferlere bu şarkıylaaa koşarız..........

OoOoOOoO

Geri
Üst Alt