Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

zor maç olacağı kesin ama çok zevkli olacağıda kesin ..

2 takımda hücumu seven defansı daha zayıf ekip..

bol gollü olabilir, umarım gol sıkıntısı forvet eksiği çok belli olmaz..

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

bugünki madrit maçını izlerken biranda bizim takımı gözüm önüne getirdim de.

valla bence maça çıkmayalım. abartmıyorujm isterse rahatlıkla 5 üstü gol atar bu takım bize. hele bu defans hattı bu orta saha olduktan sonra. valla necati golcü oldu bizim sayemizde. aquero forlan simao reyes, dalga geçmezler inşallah.

7 yaşımdan beri içerim hayatımda hiç böyle saçmalatacak bi madde görmedim. Ne içtin hacı?

Mr Muscle olabilir aga.

Hiçbir korkum yok bu maçtan...

Sıkıntımız forvet hattı ama bu aç orta sahaya guveniyorum Elanoya guvenmiyorum bildigimiz gibi oynarlarsa kanakt adamlarımız cok pozisyona girecektir artik en az 1 tabe atarlar. :p

Defans kurgusun da ise rakibin defansı bizden daha kötü ki bizim defans Neill gelince toparlandı..

Bir nevi Yıldızlar geçidi olacak maç... Sağlam basarak oynarsak rahat macı bitiriz...

BU aksam ki maç da hiç umruımda degil Barça ya 10 tane de atmış olsalardı yine eleyeceğimizi düşünüyorum....

Abartıya gitmeden bugünkü maç biraz umudumu kırdı...Şu araya atılan toplar,Reyes'in formu filan...Adamların bizim maça kadar ne yaptığı belli değildi,Bizim maçtan 3 gün önce takım oldular...Bu ne şanstır arkadaş...

1-0 2-1 yada 2-0 alırız

onlar GALATASARAY ın isminden korkuyor..........

Abartıya gitmeden bugünkü maç biraz umudumu kırdı...Şu araya atılan toplar,Reyes'in formu filan...Adamların bizim maça kadar ne yaptığı belli değildi,Bizim maçtan 3 gün önce takım oldular...Bu ne şanstır arkadaş...

Barça hayatının belkide en kötü futbolunu oynadı. O da eksiklerinden dolayı takımın yarısı yoktu. Bu yönleride düşünmek lazım.

Barcelona'yı yenmeleri iyi mi oldu kötü mü oldu,tahmin etmekte zorlanıyorum.

Defansımız zayıf ofansımız güçlü diyorduk, şimdi tam tersi bir durum söz konusu forvetimiz yok :) Bugün Barçayı yenmeleri Madride güven aşılamıştır bu bizim için kötü oldu. Geride Neill ve Emre Güngör kurgusunu bozmamalıyız bence. Forvette ise bence Elano oynasın. Ayağına hakim bir oyuncu. Hiç değilse pozisyona girebilirse değerlendirmesi çok yüksek olan bir oyuncu

Defansımız zayıf ofansımız güçlü diyorduk, şimdi tam tersi bir durum söz konusu forvetimiz yok :) Bugün Barçayı yenmeleri Madride güven aşılamıştır bu bizim için kötü oldu. Geride Neill ve Emre Güngör kurgusunu bozmamalıyız bence. Forvette ise bence Elano oynasın. Ayağına hakim bir oyuncu. Hiç değilse pozisyona girebilirse değerlendirmesi çok yüksek olan bir oyuncu

O forvete gecerse orta sahamizi ayakta tutabilecek adamimiz yok.

Forvette Gio Sol da Caner ortada Sag da Keita

Arda ikinci yari girsin duruma gore.

Forvette Gio Sol da Caner ortada Sag da Keita

Arda ikinci yari girsin duruma gore.

Bu ne la?

Forvette Gio tamam. Solda Caner tamam. ortada sağda Keita ? Orta sağdamı ?

Nasil yani ))

Geri
Üst Alt