Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Galatasaray Avrupa'da paf takımla bile çıksa başa baş oynar nasıl Galatasaraylısınız 5 yeriz falan, takımınıza güvenin biraz !

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

barca maçının ilk yarım saatindeki gibi oynarlarsa ezer geçerler

ama barcaya ilk mağlubiyeti tatdırmaları iyi oldu şimdi hepsi bulutların üstünde nirvanaya ulaşmış durumdadır

Yok yok Elano bu maçlara damga vursada konuşursun. Çünkü egon yüksek bir türlü tatmin olmuyorsun.;)

Şu 3 maçta takıma önemli katkılar versin, konuşursam adam değilim. Çok açık ve net. Hatta "Elano Bu Takımın En Önemli Futbolcusudur" diye konu açacağım.

Barcelona galibiyetini abartmamak lazım. Barcelona bildiğimiz gibi oynamadı. Atletico tipik kontra atak takımı, tek yapacağımız şey takım halinde savunma işini eksiksiz yapmamız.

Kaç kere yapabildik ki? :boohoo:

Şu 3 maçta takıma önemli katkılar versin, konuşursam adam değilim. Çok açık ve net. Hatta "Elano Bu Takımın En Önemli Futbolcusudur" diye konu açacağım.

3 maçlık performansla takımın en önemli oyuncusu olamaz. Senin yorum anlayışını anlamadım gerçekten Ahmet Çakar'dan farksızsın. Ne diyeyim Elano inşallah pişman eder onu bu kadar küçümsemelerine. Zaten iyi oynasa bile sen bir kulp bulup kötü oynadı der işin içinden çıkarsın.

3 maçlık performansla takımın en önemli oyuncusu olamaz. Senin yorum anlayışını anlamadım gerçekten Ahmet Çakar'dan farksızsın. Ne diyeyim Elano inşallah pişman eder onu bu kadar küçümsemelerine. Zaten iyi oynasa bile sen bir kulp bulup kötü oynadı der işin içinden çıkarsın.

3 maçlık performansına göre yorum yaparım çünkü en önemli 3 maçımız neredeyse.

çok gol yeriz. umarım 7-0 8-0 bitmez.

Ben diğer arkadaşlar kadar ümitsiz değilim. Atletico Madrid İspanya'nın iyi takımlarından biri ama bu sene tabiri caizse bizim Anadolu takımı moduna büründüler. Barcelona maçı bile buna iyi bir örnektir. Mesela biz Bursa'ya kaybetmiştik ne oldu Bursa'dan daha kötü bir takım mıyız? Tabi ki değiliz. Barcelona'da o hesap, hem sakatlıklar hem motivasyon eksikliğinden dolayı kaybettiler. Bizde sırf Barcelona'yı yendikleri için Atletico'yu gözümüzde fazla büyütüyoruz. Ben takımıma inanıyorum, ligde oynadığımız maçlardan daha farklı ve daha iyi bir görüntü çizeceğiz. Yenilsek bile -buradakiler gibi- fark yiyeceğimizi düşünmüyorum.

3 maçlık performansına göre yorum yaparım çünkü en önemli 3 maçımız neredeyse.

En önemli üç maçımız olabilir ancak gelipte sezon başından beri yerden yere vurduğun bir Leo Francoyla kıyaslamadığının kaldığı adamı 3 maçta takımın en önemli oyuncusu yapmak da tutarsızlıktır. Yorumlarını sırf dikkat çekmek için yaptığını düşünüyordum bu olayla da emin oldum.

çok gol yeriz. umarım 7-0 8-0 bitmez.

Yaptığın bir tane adam gibi yorum yok ama bu çok fazla oldu.

Galatasaraydan bahsediyoruz Türkiye'yi her platformda en iyi şekilde destekleyen takımdan bahsediyoruz sizin yaptığınız yorum Galatasaray'ı mahalle takımı yapmaktır yazıklar olsun senin gibi taraftarlara.

Var mı arttıran?30-0,40-0 falan biter bence

laugh.gif
Muhahahaha

Yanlız, Atletico'nun Barcelona'yı yenmesi iyi oldu, şimdi iyice havaya girip bizi küçümseyecekler...

Bugünkü Atletico´yu karsimizda bulursak isimiz zor. Maca bi yarim saat baktim adamlar her topa basiyor , rakip takim futbolcusuna 2-3kisi birden pres yapiyor, Aguero ve Forlan cok geziyorlar rakip defans icin zor Adamlar, Sabri oynarsa ilac olur bizim icin cünkü karsindaki Simao cok Formda bu aralar.

en Önemli silahimiz yine Keita , Elano ve Arda olur.

Arda mutlaka kanatta oynamasi lazim, bire birleri arayip posizyon yaratmasi lazim , keita´da kanatta kalsa iyi olur , bence Elano en uc´da keita sag Kanat´da Arda Sol Kanat´da oynasin orta alanda Mehmet Topal Mustafa Sarp ve Baris-Caner ikilisinden biri oynasin bol pres yapmamiz lazim.

Cok zor gececek bence icimden bi his 2-2 olur ilk mac diyor , Ali Sami Yen´de 3-1 aliriz ;)

4 Gün önce Barcelonayi yenmis bir takimi yenmenin anlamini bizden cok daha iyi bilen futbolcularimiz var. En cok buna güveniyorum...Ve bir de Rijkaarda...

Defans agrikli bir kadro mu yoksa tam tersi ölümüne ofans futbolu mu oynatacak Rijkaard merak ediyorum...

Tam Barış Özbek'lik maç :D

Geri
Üst Alt