Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

En önemli üç maçımız olabilir ancak gelipte sezon başından beri yerden yere vurduğun bir Leo Francoyla kıyaslamadığının kaldığı adamı 3 maçta takımın en önemli oyuncusu yapmak da tutarsızlıktır. Yorumlarını sırf dikkat çekmek için yaptığını düşünüyordum bu olayla da emin oldum.

Her ne kadar çift yönlü olmadığını düşünsem de, sezon başında savunuyordum bu adamı. Kondisyonu eksik falan diyordum. Buradaki Sturm Graz maçında da beğenmiştim ve performansını arttıracak diye düşünüyordum. Sezonun ikinci yarısı gelsin de, Elano'yu görelim diyordum. Hayalkırıklığı yaşattı. Bu 3 maçı bize getirecek performansı gösterirse, diğer maçlarda her şekilde oynar ve tartışmam bile Elano'yu. ;)

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Her ne kadar çift yönlü olmadığını düşünsem de, sezon başında savunuyordum bu adamı. Kondisyonu eksik falan diyordum. Buradaki Sturm Graz maçında da beğenmiştim ve performansını arttıracak diye düşünüyordum. Sezonun ikinci yarısı gelsin de, Elano'yu görelim diyordum. Hayalkırıklığı yaşattı. Bu 3 maçı bize getirecek performansı gösterirse, diğer maçlarda her şekilde oynar ve tartışmam bile Elano'yu. ;)

Serhat böyle yorum yap yemin ederim ağzımı açıp tek kelime etmem. Çoğunluğunda haklısın söylediklerinin. Elano'nun performansının yükselmemesini ben Kewell'ın ve Baros'un yokluğuna bağlıyorum onlar gelse eminim daha iyi olacaktır. Bu üç maçta neler yapar onu kestiremiyorum ancak eğer ki takımın lideri olarak oynarsa eminim ki çok iyi katkı yapacaktır.

Barça maçı ile bizim maçın havasını karıştıran arkadaşlara selam olsun. Futbol bilginiz izlediğiniz 1 maç ile ise evet 5-6 tane atarlar. Ben birde 3-5 hafta önceki maçlarına bakın diyorum Madrid'in o zaman 5-6 biz mi atıyoruz olucaz. 2 fikiride kınıyorum.

İyi kontratak oynuyolar bu yüzden ilk maç bizim sahamızda olsa çok dezavantajlı bi durumda olurduk.. Kendi evlerinde oynayacakları için barça maçı gibi değil daha ofansif oynayacaklar ve bu da bizim işimize gelecek.. Keita döktürecek bu maçta demedi demeyin..

Olacağı neyse o olur. Ben takıma güveniyorum , her ne kadar forvetsiz de oynasak.. Defansa eskisinden daha fazla güveniyorum. Gençlerimize , Caner'e , Emre'ye sonsuz güveniyorum. Varsın elenelim ama Caner oynasın ,Emre oynasın güven kazansın.

Gol yemeyebiliriz. Neill etkisi çok oldu defansa. Servet-Neill ikilisi oynamalı. Sağda Uğur, solda Hakan. Ortada Mustafa , Topal , Elano üçlüsü solda Caner , sağda Keita önde Gio veya Servet. İlerleyen dakikalarda Emre'yi alır Servet'i forvete çekebilir.

Giovani Dos Santos için önemli olacaktır bu maç. Çok süper oyun da çıkarabilir , yerin dibine de girebilir. Çünkü istek, arzu böyle bişey. Çok arzulu oynarsınız, bişey yapmak istersiniz ama batırırsınız. Nitekim Nihat'ın Ispanya Milli maçlarındaki bencilliği ortada.

Elano'nun da üst düzey oynaması gerekli. Yani bu maç Avrupa Ligi'nin 1.sınıf kalite maçlarından. Şampiyonlar Ligi maçından bi farkı yok. Yıldızlar var, hocalar yıldız . Stad güzel.. Daha ne olsun.

Emre Çolak'ın da kesinlikle şans bulmasını diliyorum. Kaç kaç olursa olsun Emre Çolak sahaya adım atmalı.

Bize karşı çok daha kontrollü oynayacaklar buna emin olun!

Çünkü tanımıyorlar ve bu bir derbi maçı değil kazanmaları psikolojik olarak gereken Barça yok karşılarında geçmişe dayanan rekabette yok.

Servet ile başlarsa Rijkaard çok çok gülerim forvette tabi :) Bunu düşünmek bile komik orası ayrı :) Heaa girer Servet ama bu son 11dk dan daha fazla olmaz o da gol için olabilir ki bu ilk maç yinede gerek yok.

Çünkü tanımıyorlar ve bu bir derbi maçı değil kazanmaları psikolojik olarak gereken Barça yok karşılarında geçmişe dayanan rekabette yok.

Servet ile başlarsa Rijkaard çok çok gülerim forvette tabi :) Bunu düşünmek bile komik orası ayrı :) Heaa girer Servet ama bu son 11dk dan daha fazla olmaz o da gol için olabilir ki bu ilk maç yinede gerek yok.

emrah burda beni anlıyacak adam seni görüyorum şu athletico nun barça maçından başka maçını izlememiş olanlara bişeyler anlat :)

bugünki madrit maçını izlerken biranda bizim takımı gözüm önüne getirdim de.

valla bence maça çıkmayalım. abartmıyorujm isterse rahatlıkla 5 üstü gol atar bu takım bize. hele bu defans hattı bu orta saha olduktan sonra. valla necati golcü oldu bizim sayemizde. aquero forlan simao reyes, dalga geçmezler inşallah.

Maçın başından beri anlatıyorum (A.Madrid-Barça maçının) ama inatla reddeden oldu. Ben ohh rahat geçeriz demiyorum ki kura çekildiği gün bile söylemedim bildiğim 2 şey var orda gol atmamız lazım çünkü bu takımdan büyük ihtimal gol yeriz, ikincisi ise pres yapalım artık yalvarıcam oyunculara inan bu pres olmazsa rakip rahat çıkarsa Allah'ın güreşcisi gol atar bu haftada nal toplar işte Eskişehir'e karşı.

Bu arada NEcati niye gitsin diyenler, Ü.Karan gol atarsa onada söyleyecekler büyük ihtimalle :)

valla bence maça çıkmayalım. abartmıyorujm isterse rahatlıkla 5 üstü gol atar bu takım bize. hele bu defans hattı bu orta saha olduktan sonra. valla necati golcü oldu bizim sayemizde. aquero forlan simao reyes, dalga geçmez inşallah.

55 tane gol yiyecez içime doğdu

valla bence maça çıkmayalım. abartmıyorujm isterse rahatlıkla 5 üstü gol atar bu takım bize. hele bu defans hattı bu orta saha olduktan sonra. valla necati golcü oldu bizim sayemizde. aquero forlan simao reyes, dalga geçmez inşallah.

Sen izleme bak güzel çözüm ne diyorsun ? Düşünme bizi bu kadar madem 5-8-10 yicez en güzeli dimi niye yırtıyorsun kendini e be dediğini duymaz yazdığından bihaber insan ?

valla bence maça çıkmayalım. abartmıyorujm isterse rahatlıkla 5 üstü gol atar bu takım bize. hele bu defans hattı bu orta saha olduktan sonra. valla necati golcü oldu bizim sayemizde. aquero forlan simao reyes, dalga geçmezler inşallah.

Gökmen Özdenak foruma sızmış :D

Bunu yazmışsın daha önce ama.:) Bir karar versen diyorum.

G.Sarayın olduğu yerde tek favori GS'dir. Bunu kafana yaz.

Geri
Üst Alt