S. Serhat Türkel
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 6.654
- 1
- 1.333
Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |
Her ne kadar çift yönlü olmadığını düşünsem de, sezon başında savunuyordum bu adamı. Kondisyonu eksik falan diyordum. Buradaki Sturm Graz maçında da beğenmiştim ve performansını arttıracak diye düşünüyordum. Sezonun ikinci yarısı gelsin de, Elano'yu görelim diyordum. Hayalkırıklığı yaşattı. Bu 3 maçı bize getirecek performansı gösterirse, diğer maçlarda her şekilde oynar ve tartışmam bile Elano'yu.
En önemli üç maçımız olabilir ancak gelipte sezon başından beri yerden yere vurduğun bir Leo Francoyla kıyaslamadığının kaldığı adamı 3 maçta takımın en önemli oyuncusu yapmak da tutarsızlıktır. Yorumlarını sırf dikkat çekmek için yaptığını düşünüyordum bu olayla da emin oldum.
Her ne kadar çift yönlü olmadığını düşünsem de, sezon başında savunuyordum bu adamı. Kondisyonu eksik falan diyordum. Buradaki Sturm Graz maçında da beğenmiştim ve performansını arttıracak diye düşünüyordum. Sezonun ikinci yarısı gelsin de, Elano'yu görelim diyordum. Hayalkırıklığı yaşattı. Bu 3 maçı bize getirecek performansı gösterirse, diğer maçlarda her şekilde oynar ve tartışmam bile Elano'yu.