Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Aynen böyle düşünüyorum kadro olarak bizi onlar da şöyle çıkacaktır.

------------De Gea---------------

--Perea--Ujfalusi--Dominguez--Lopez

---------Garcia----Assunçao------

--Jurado----------------------Simao

--------Forlan-------Aguero--------

Boldlanan adamlarına özel önlem almak lazım..

Lopez ve simao yu durdurmak yerine sağ bölgeye hakan balta elano caner arda ile yüklensek onlar bizi durdursa daha iyi olmaz mı hacı. En zayıf bölgeleri orası çünkü. Bunu anlatmaya çalışıyorum. O kanadı yıkmak lazım. Haşadını çıkartmalıyız ki gelemesinler. Onlar nasıl soldan gelecekse biz de soldan gitmeli sağ kanadı defansif yapmalıyız

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Keitanın steaua maçında forvet oynamasının semeresini görmüştük yenilerek. Daha doğrusu aydının bir pozisyonu haricinde pozisyon bulamamıştık. Tek forvet oynamak ve bunda da tercihi keita olarak kullanmak kısmen intihardır. Sarpı koymak bile daha iyi en azından kafa ile topu yere indirir. Sözün kısası tek forvet ile dağılırız. Gol filan da atamayız

Biz bi' kere Keita bu takımdayken Steaua'yla maç yapmadık :) Sen baya gerilerden geliyosun anlaşılan... Ayrıca,Keita'nın 90dk forvet olarak oynadığını görmedim.Arada denenmiş olabilir ama bu bizim için kıstas değil... Son olarak takımda bence oraya en yakın kişidir.Gerek orada oynamışlığı olsun,gereksede yapısı itibariyle Arda'dan,Gio'dan daha iyi kontrol yapıp dağıtabilir.Şu an için en mantıklısı Keita olacaktır.

Biz bi' kere Keita bu takımdayken Steaua'yla maç yapmadık :) Sen baya gerilerden geliyosun anlaşılan... Ayrıca,Keita'nın 90dk forvet olarak oynadığını görmedim.Arada denenmiş olabilir ama bu bizim için kıstas değil... Son olarak takımda bence oraya en yakın kişidir.Gerek orada oynamışlığı olsun,gereksede yapısı itibariyle Arda dan,Gio'dan daha iyi kontrol yapıp dağıtabilir.

Sturm yerine steaua yazmışım pardon:) ama diğer dediklerine katılmıyorum. Keita en verimli yerinde oynamalı. Pas dağıtma konusunda belki faydası olur. Ama bir kewell olamaz hepimiz de biliyoruz. Ha illa ki oynatacaksa rijkaardın vardır bi bildiği orası ayrı

Biz bi' kere Keita bu takımdayken Steaua'yla maç yapmadık :) Sen baya gerilerden geliyosun anlaşılan... Ayrıca,Keita'nın 90dk forvet olarak oynadığını görmedim.Arada denenmiş olabilir ama bu bizim için kıstas değil... Son olarak takımda bence oraya en yakın kişidir.Gerek orada oynamışlığı olsun,gereksede yapısı itibariyle Arda'dan,Gio'dan daha iyi kontrol yapıp dağıtabilir.Şu an için en mantıklısı Keita olacaktır.

Sturm Graz maçı demek istedi Ali Bey. ;)

O maçta Aydın ve Keita dönüşümlü olarak santrfor oynamıştı. Ve sonuç hüsran olmuştu. :o

Sturm yerine steaua yazmışım pardon:) ama diğer dediklerine katılmıyorum. Keita en verimli yerinde oynamalı. Pas dağıtma konusunda belki faydası olur. Ama bir kewell olamaz hepimiz de biliyoruz. Ha illa ki oynatacaksa rijkaardın vardır bi bildiği orası ayrı

Şu takımda yapı ve geçmişi itibariyle,en mantıklısı Keita olacağı kanısındayım.Gio'dan daha iyi yapacağına eminim.Onların arasında en azından kaybolmaz.Ayrıca sağ kanattada etkili oyuncularımız var.Sadece Keita'yla kalmamak lazım.Son dediğine de katılıyorum.Rijkaard'ın bizim bildiklerimizin çok üstünde olduğunu biliyoruz.Servet'i bile oynasatsa bi' bildiği var derim.

franco

uğur emre neill h. balta

elano caner arda

dos santos jo keita

bu 11 olabilir...

Uğur............Neil..............Emre.......... H.Balta

.................M.Topal........M.Sarp

.............................Elano

Keita...................Servet..................... ...Caner

Keita...................Servet..................... ...Caner

Mevkiler şaşmış. :)

Espri olsun diye mi yaziyorsunuz Servet´i forvete yoksa ciddimisiniz bazen anlamiyorum:)

Sansina belki bi kafa cakar diye 90 dakika 10 kisi mi oynayalim yani?:) 1. saniye topu kaptirmasa mutlaka 2. saniye kaptiriyor zaten:) Yok yok forvetsiz oynayalim ama Servet mümkünse yerinde kalsin. Orda bile bazen fitik ediyor beni:)

Arda...................Keita.................... . ...Caner

Arda...................Keita.................... . ...Caner

Sarp yerine Emre Çolak'ı yazarsal bı kadro tamam olur.

------------------------Leo----------------------

--Sabri----------Neill---------E.Güngör-------Balta--

--Arda---------Topal------Elano-----Ayhan-----Caner

-----------------------Keita-----------------------

4-5-1 oynamalıyız kanımca.

Alın size müthiş kadro :)

Geri
Üst Alt