- 24 Kasım 2008
- 8.263
- 92
- 1.513
Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |
evet yok.
Tiago avrupa liginde yok galiba.
evet yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tiago avrupa liginde yok galiba.
dün gecenin yıldızı reyes nerde![]()
Aynen böyle düşünüyorum kadro olarak bizi onlar da şöyle çıkacaktır.
------------De Gea---------------
--Perea--Ujfalusi--Dominguez--Lopez
---------Garcia----Assunçao------
--Jurado----------------------Simao
--------Forlan-------Aguero--------
Boldlanan adamlarına özel önlem almak lazım..
Keitanın steaua maçında forvet oynamasının semeresini görmüştük yenilerek. Daha doğrusu aydının bir pozisyonu haricinde pozisyon bulamamıştık. Tek forvet oynamak ve bunda da tercihi keita olarak kullanmak kısmen intihardır. Sarpı koymak bile daha iyi en azından kafa ile topu yere indirir. Sözün kısası tek forvet ile dağılırız. Gol filan da atamayız
Biz bi' kere Keita bu takımdayken Steaua'yla maç yapmadıkSen baya gerilerden geliyosun anlaşılan... Ayrıca,Keita'nın 90dk forvet olarak oynadığını görmedim.Arada denenmiş olabilir ama bu bizim için kıstas değil... Son olarak takımda bence oraya en yakın kişidir.Gerek orada oynamışlığı olsun,gereksede yapısı itibariyle Arda dan,Gio'dan daha iyi kontrol yapıp dağıtabilir.
Biz bi' kere Keita bu takımdayken Steaua'yla maç yapmadıkSen baya gerilerden geliyosun anlaşılan... Ayrıca,Keita'nın 90dk forvet olarak oynadığını görmedim.Arada denenmiş olabilir ama bu bizim için kıstas değil... Son olarak takımda bence oraya en yakın kişidir.Gerek orada oynamışlığı olsun,gereksede yapısı itibariyle Arda'dan,Gio'dan daha iyi kontrol yapıp dağıtabilir.Şu an için en mantıklısı Keita olacaktır.
Sturm yerine steaua yazmışım pardonama diğer dediklerine katılmıyorum. Keita en verimli yerinde oynamalı. Pas dağıtma konusunda belki faydası olur. Ama bir kewell olamaz hepimiz de biliyoruz. Ha illa ki oynatacaksa rijkaardın vardır bi bildiği orası ayrı
franco
uğur emre neill h. balta
elano caner arda
dos santos jo keita
bu 11 olabilir...
franco
uğur emre neill h. balta
elano caner arda
dos santos jo keita
bu 11 olabilir...
franco
uğur emre neill h. balta
elano caner arda
dos santos jo keita
bu 11 olabilir...
franco
uğur emre neill h. balta
elano caner arda
dos santos jo keita
bu 11 olabilir...
Maç Sonucu : Atletico 5-5 Galatasaray.![]()
Uğur............Neil..............Emre.......... H.Balta
.................M.Topal........M.Sarp
.............................Elano
Keita...................Servet..................... ...Caner
Uğur............Neil..............Emre.......... H.Balta
.................M.Topal........M.Sarp
.............................Elano
Arda...................Keita.................... . ...Caner
Sarp yerine Emre Çolak'ı yazarsal bı kadro tamam olur.