Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Avrupa maçı farklı oluyor be renkdaş,geçen senede çok şanssız bir şekilde elendik ama tüm rakiplerimize kök söktürdük.

ya bende zaten ona güveniyorum inancım sonusuz turu geçicez ama tek korkum basit gol yeme hastalıgımız.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

ya bende zaten ona güveniyorum inancım sonusuz turu geçicez ama tek korkum basit gol yeme hastalıgımız.

Evet geçen sene malesef o vardı,bide gol atana kadar müthiş oynuyorduk ama gol atınca takıma birşey oluyordu ve gol yiyorduk,inşallah bu yıl böyle birşey olmaz.

Evet geçen sene malesef o vardı,bide gol atana kadar müthiş oynuyorduk ama gol atınca takıma birşey oluyordu ve gol yiyorduk,inşallah bu yıl böyle birşey olmaz.

en büyük sorunumuz ki bu sene inşallah böyle birşey yasamayız gol yesek bile maçın 90 dk oldugunu unutmamalıyız geçen sene hamburg a elenmemizin en büyük nedeni buydu.

en büyük sorunumuz ki bu sene inşallah böyle birşey yasamayız gol yesek bile maçın 90 dk oldugunu unutmamalıyız geçen sene hamburg a elenmemizin en büyük nedeni buydu.

Nedense sadece bize oluyor böyle birşey,gol atınca neden panik yapıyoruz anlamıyorum.

evet bizim takım cok panik yapıyor en kotu takıma karşı oynasak bile panik yapıoruz li atleticoya karşı oynıcaz ve o statta mutiş bi atmosfer yaratıolar ozellikle servet o atmosferde ve baskı yedimiz zamanlarda cok top kaybedicektir.çünkü pas vermeyi bilmio ya topu şişirio ki ilerde hava topu alabilecek tek bir oyuncumuz yok yada taca atıyo ve servetin bu kaptırdığı toplarda cok pozisyon veririz kesinlikle gobekte emre gungor neill oynamalıdır.

:gs:

yetti artık, başlasın artık maç

aslanlar sahada olsun..

dk.25 keita

dk.63 servet(kafa)

dk.81 elano

:f50::f50: laylay laylayalay aaaaaaa cimbombom ...:f50::f50:

gaza geldim :m26:

atleticonun barcaya oynadigi mucadeleyi olcu almayalim lutfen

Yeneceğiz ve herkes diyecek eğer forvetsiz Galatasaray buysa sakatlar dönünce bu Galatasaray'ı kim tutacak ?

yetti artık, başlasın artık maç

aslanlar sahada olsun..

dk.25 keita

dk.63 servet(kafa)

dk.81 elano

:f50::f50: laylay laylayalay aaaaaaa cimbombom ...:f50::f50:

gaza geldim :m26:

beni de gaza getirdin şimdi bak:)

gooooooooooooooolllll

mesajlarıyla topik dolsun taşsın yarın:D:2_thumbs_up_-_anima

Her gün korkulu rüya göreceğimize uykusuz kalmak daha iyidir. Öyle de böyle de gol yiyecez zaten. Hücum oynat rijkaard başkan. İnceldiği yerden kopsun arkadaş.

------------------------Leo Franco-------------------------

Neill----------Emre Güngör-----------Servet-----------Hakan

------Elano-------------Mustafa Sarp----------Caner--------

Arda--------------------Keita---------------------Emre Çolak

Yeniliriz büyük ihtimalle ama maç başlasın lan artık. Harbiden başlasın. Beklemek zor geliyor.

17954_308804919773_613869773_3282547_1441749_n.jpg

Geri
Üst Alt