Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Vicente Calderon'da bir aslan kükresin yarın.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

17954_308804919773_613869773_3282547_1441749_n.jpg

dikkat ettim de kapalı tribünde Bizim taraftarımız olsa, stat kesin nehre gömülürdü:D

Takımıma sonuna kadar güveniyorum. Ama güvenmek var objektif yorum yapmak var. Açıkçası Madrid'i yenebileceğimiz düşüncesinde değilim ama Galatasaray imkansızlıkların takımı olduğu için bunu maçın son düdüğüne kadar bilemeyiz. Önemli olan maç mı derseniz? Hayır, önemli olan ilk ayakta deplasmanda yeterli üstünlüğü sağlayıp Samiyen'de rahat oynamak.

son 24 saat:)

Heyecanlı bekleyiş.

Yenelim alnımızın akıyla

cok zor bir mac, ve bu kadar eksikle Atletico madrid karsisinda ikinci maca kabul edilir bir skor ile cikmak cok zor. Takim form dusuklugu yasiyor ve cok onemli mevkilerde onemli oyuncularimiz eksik. tam kadro olsaydik favori biziz derdim, ama dedigim gibi takim da istikrarsiz oynuyor son maclardir.

tahminim 3-1 maglub oluruz diye.. ama 0-2 lik bir galibiyetle donmesini cok isterdim....

neyse yurekleri ile oynasin aslanlar sonuc ne olursa olsun kabul ederim (ha 4-0 sahadan silinirsen burda demek ki yurekleri ile oynamadilar)

bu Atletico Madrid bizi domine edecek bir takim asla degil ama bu istikrarsiz oyunumuz bizi cok zor durumda birakir.

Forvet sorunu çözüldü.

Rijkaard oynucakmış forvette.

Bu maçta Servet'in oynamasından yana değilim.O atmosferde müthiş bir baskı ile başlıyacaklardır ve bizim iyi top yapmamız lazım.Servet'te normalde bile topu ayağa oynayamazken bu baskıda kim bilir nasıl toplar kaybeder ve bu bizim için büyük tehlike anlamına gelir.

Bu maçta Servet'in oynamasından yana değilim.O atmosferde müthiş bir baskı ile başlıyacaklardır ve bizim iyi top yapmamız lazım.Servet'te normalde bile topu ayağa oynayamazken bu baskıda kim bilir nasıl toplar kaybeder ve bu bizim için büyük tehlike anlamına gelir.

Rijkaard bu hataya düşmeyecektir.

Arkadaşlar konuyla alakalı değil ama cemsultan A2 ligi maçında Kartalspor'a 5 gol birden atmış! Bu forvet yokluğunda servet'in m.sarp'ın forvet oynadığı dönemde! neden kadroda düşünülmüyor en azından 18'e alınıp sonradan girmeyi haketmiyormu?

Arkadaşlar konuyla alakalı değil ama cemsultan A2 ligi maçında Kartalspor'a 5 gol birden atmış! Bu forvet yokluğunda servet'in m.sarp'ın forvet oynadığı dönemde! neden kadroda düşünülmüyor en azından 18'e alınıp sonradan girmeyi haketmiyormu?

Rakip Atletico Madrid, Kartalspor A2 takımı değil. Cem daha 18 yaşında zamanla oynayacaktır. Ama şimdi sırası değil. :)

Rakip Atletico Madrid, Kartalspor A2 takımı değil. Cem daha 18 yaşında zamanla oynayacaktır. Ama şimdi sırası değil. :)

Bende ispanyada 11'de başlasın demedim! tabiki süper ligde neden oynatılmadığından bahsediyorum!

Allah'ım sen şu haftayı kazasız belasız atlatmayı nasip et inşaallah:)

Geri
Üst Alt