Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

Turu Atletcio Madrid gecti ... Bu sene yaptıgı tüm macları da unutun performans falan , Uefa Kupasını dünkü Antalya macına kadar pek önemsemiyordum . Ama suan sampiyonluktan fazla istiyorum . Finalde Lille-Galatasaray oynaması dilegiyle .

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

---------------------Franco---------------

------Sabri-----Emre----Neill--------Hakan-------

------------------Barış---Topal----------------------

----------------------Elano---------------------------

---------Keita--------Gio---------Caner------------

Benim kadrom budur.Arda yokmuş Forvete Gioyu yazdım.Son haftalarda form düşüklüğü yaşıyan Sarp oynamamalı bu maçta bence onun yerine Barışı yazdım ki onu yazma sebebimde deplasman oynayacak olmamız ve etkin presi.Atlye karşı ortasahayı alırsak zaten hertürlü şansımız olur.Keitanın formsuzluğuda endişelendirmiyor değil.

---------------------Franco---------------

------Sabri-----Emre----Neill--------Hakan-------

------------------Barış---Topal----------------------

----------------------Elano---------------------------

---------Keita--------Gio---------Caner------------

Benim kadrom budur.Arda yokmuş Forvete Gioyu yazdım.Son haftalarda form düşüklüğü yaşıyan Sarp oynamamalı bu maçta bence onun yerine Barışı yazdım ki onu yazma sebebimde deplasman oynayacak olmamız ve etkin presi.Atlye karşı ortasahayı alırsak zaten hertürlü şansımız olur.Keitanın formsuzluğuda endişelendirmiyor değil.

Arda o mac bacagı kopsada oynar ...

şampiyon olalım seneye ŞL'ye gidelim yeter bu kupadan bizde bitane var zaten

Atletico Madrid'in formsuz olması çok ilginç defanslarımı kötü acaba ya adamların ligdeki durumuna,Şamp.Ligindeki skorlarına falan baktımda çok kötüler ne oldu bu adamlara ?

Öte yandan şayet bu turu geçersek rakibimiz Everton olur diye tahmin ediyorum onlarda kendi liginde 9.cular :confused: gerçi yanılmıyorsam geçen hafta Chelseayi yendiler 2-1...

Geçen seneki rakiplerimizden isim olarak daha iyiler ama sanki form olarak daha kötüler :confused:

Bu karşılaşma, Caner'in maçı olacak. Bence.

*******************Leo Franco********************

*****Sabri******Emre*******Neill*********Hakan****

****************Sarp********Topal****************

*****Keita******************************Caner****

********************Elano***********************

*********************Gio************************

İspanya'da tekrar Giovani rüzgarı esicek . Gio hat-trickle bıraktıgı ispanyayı rijkaardla birlikte fetetmeye gidiyor .

-----------Leo--------------

Sabri---Emre---Neill----Hakan

----------M.Topal-------------

------Barış-------Elano-------

Arda--------Keita-------Caner

Şu D-Smart'ı da hiç sevmem.

1 hafta sonra maç var konu daha 22.sayfada çok yavaş ilerliyoruz

Barış yerine Ayhan oynamalı.

Şu D-Smart'ı da hiç sevmem.

Macı sanırım Azeri kanalı'da vericek ITV AZER. İnsallah azeri kardeslerimizle , birlikte bütün Türk aleminin dualarıyla bu turu gecicez .

3 yetmedi 4 oldu , 4 yetmesin 5 olsun 6 olsun bu ne sov , bu ne oyun bu ne goller ... İspanyada Galatasaray'ın ayak sesleri !!!

Ayhan olmaz. Pres yapacak adam lazım bence enerjik oyuncu sevmesemde Barış derim ben. Topal-Sarp birlikte oynamasın yeter çok oyalanıyoruz o zaman ve ağır kalıyoruz.

Bu turdan sonra evertonla karşılaşmayı çok isterdim.

Ayhan olmaz. Pres yapacak adam lazım bence enerjik oyuncu sevmesemde Barış derim ben. Topal-Sarp birlikte oynamasın yeter çok oyalanıyoruz o zaman ve ağır kalıyoruz.

Arda oynamazsa abilik yapacak, kaptanlık vasıflarını güdecek bir oyuncu lazım. Hem biz Atletico ile oynuyoruz. Pasa dayalı futbol onlara daha iyi gider.

Geri
Üst Alt