Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

Atletico Madrid'in formsuz olması çok ilginç defanslarımı kötü acaba ya adamların ligdeki durumuna,Şamp.Ligindeki skorlarına falan baktımda çok kötüler ne oldu bu adamlara ?

Öte yandan şayet bu turu geçersek rakibimiz Everton olur diye tahmin ediyorum onlarda kendi liginde 9.cular :confused: gerçi yanılmıyorsam geçen hafta Chelseayi yendiler 2-1...

Geçen seneki rakiplerimizden isim olarak daha iyiler ama sanki form olarak daha kötüler :confused:

Everton'la atletico madrid eşleşseydi emin ol ki everton çok rahat turu atlardı.Esas benim korkum atletico'yu geçsek bile evertonu geçemeyeceğimiz yönünde malesef

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

Macı sanırım Azeri kanalı'da vericek ITV AZER. İnsallah azeri kardeslerimizle , birlikte bütün Türk aleminin dualarıyla bu turu gecicez .

3 yetmedi 4 oldu , 4 yetmesin 5 olsun 6 olsun bu ne sov , bu ne oyun bu ne goller ... İspanyada Galatasaray'ın ayak sesleri !!!

Emin misin?

Benim fazla ümidim yok bu mactan, cok pozisyona giriyoruz ama ilerde forvet olmayinca skora yansimiyor maalesef güzel oyun. En azindan bi Kewell olsa 11'de belki derdim. Beraberlik sürpriz olur (bence).

Tabi olurda müthis bir oyunla adamlari sahadan süpürürsek bu mesaji seve seve yerim;)

Valla şahsen ben lizbonu tercih ederim.Evertonla eşleşirsek işimiz çok ama çok zor olur

Evertonı hertürlü geçeriz bence.Ozamana kadar Barosda dönecek Kewellda.Ayrıca bir premier lig takımı nezamandır İngilterede maç yapmadık o açıdanda güzel olurdu.Ayrıca Kadromuzun kalitesinide söylemeye gerek yok Baros-Kewell-Neill-Elano evertonın istediği Keita bu oyuncuların premier lig tecrübesi var açıkcası ben atlden daha çok çekiniyorum.

Arda oynamazsa abilik yapacak, kaptanlık vasıflarını güdecek bir oyuncu lazım. Hem biz Atletico ile oynuyoruz. Pasa dayalı futbol onlara daha iyi gider.

Elbette Arda oynamaz ise Ayhan mantıklı olur onu anlarım. Ama Topal-Sarp aynı adamlar benim gözümde 3 aşağı 5 yukarı bunlardan birini alıp Barış ya da enazından 2.yarı böyle bir değişiklik yararlı olur. Dediğim gibi Barış gole yakında bir oyuncu. Sevmiyorum bizde olmasada olur diyebileceğimiz adam ama var ise işte bu adamın iş göreceği bir maç.

Evertonı hertürlü geçeriz bence.Ozamana kadar Barosda dönecek Kewellda.Ayrıca bir premier lig takımı nezamandır İngilterede maç yapmadık o açıdanda güzel olurdu.Ayrıca Kadromuzun kalitesinide söylemeye gerek yok Baros-Kewell-Neill-Elano evertonın istediği Keita bu oyuncuların premier lig tecrübesi var açıkcası ben atlden daha çok çekiniyorum.

Peki everton mu lizbon mu desem??

Vicente Caldron'dan inşallah yüzümüzün akıyla çıkarız..:(

Bu maçta yenilmemiz önemli değil gol atalım yeter

Peki everton mu lizbon mu desem??

Everton derim Hüseyin.Dedim ya İngilterede nezamandır maç yapmıyoruz bu stadda bu atmosferde görmek isterdim takımımızı

2377666593_3c1c831c99.jpg

Vicent Calderonda çok kral stad.

vicentecalderon.jpg

Everton derim Hüseyin.Dedim ya İngilterede nezamandır maç yapmıyoruz bu stadda bu atmosferde görmek isterdim takımımızı

2377666593_3c1c831c99.jpg

Ama o atmosferde zor durumlara düşmekte var biliyosun.Bu sene evertonun birmingham FA cup maçını izledim televizyondan.Resmen ezdiler ama elendiler bizim gibi.Seyircisi inanılmaz uğultu yapıyor.Ben izlerken korktum valla :D.Everton atağa kalkarken gök gürültüsü gibi ses çıkarıyolar valla :eek:

Ama o atmosferde zor durumlara düşmekte var biliyosun.Bu sene evertonun birmingham FA cup maçını izledim televizyondan.Resmen ezdiler ama elendiler bizim gibi.Seyircisi inanılmaz uğultu yapıyor.Ben izlerken korktum valla :D.Everton atağa kalkarken gök gürültüsü gibi ses çıkarıyolar valla :eek:

Ne var sanki? Bizimkiler de yelleniyor milleti kaçırıyor :D sıkıntı değil. Yeterki oralara kadar gelelim de...

Everton bu hafta Chelsea'yi güzel yendi ama. Louis Saha = aradığımız forvet.

Everton bu hafta Chelsea'yi güzel yendi ama. Louis Saha = aradığımız forvet.

Müthiş şeyler yaptı ya. :) Çok beğendim. Birde penaltı kaçırdı üstelik. EPL'de maç izlemenin keyfi başka ya :)

Müthiş şeyler yaptı ya. :) Çok beğendim. Birde penaltı kaçırdı üstelik. EPL'de maç izlemenin keyfi başka ya :)

Valla transfer sezonunda Jo gelmeden önce benim en çok istediğim adamdı zordu ama herkes gibi kendi totemimi yapmıştım bende :)

Umarım birgün gelir tabi bozulup yaşlanmadan. Uzattı Everton sözleşmesini 2012 ye kadar sanırım Cahill ile birlikte. Saha gerçekten Rijkaard'ı çok mutlu edecek bir stildeki forvettir.

Valla transfer sezonunda Jo gelmeden önce benim en çok istediğim adamdı zordu ama herkes gibi kendi totemimi yapmıştım bende :)

Umarım birgün gelir tabi bozulup yaşlanmadan. Uzattı Everton sözleşmesini 2012 ye kadar sanırım Cahill ile birlikte. Saha gerçekten Rijkaard'ı çok mutlu edecek bir stildeki forvettir.

:) Evet. Ama kısmet. İddia ediyorum sezon sonunda en az Saha kadar kaliteli bir forvet alacağız. Cahill'de kaliteli topçu. :)

Cahill aynı Neill ve Kewell gibi prensipleri olan iyi bir profesyonel yani uyumlu ve işlerine saygılı insanlar.

Saha ahh be abi bu adam harika cidden hızı gücü ve hava hakimiyeti yeter artardı takımımıza. Bir nevi Baroş'un daha güçlü(havada ve birebirde) ve zenci olanı işte:)

Cahill aynı Neill ve Kewell gibi prensipleri olan iyi bir profesyonel yani uyumlu ve işlerine saygılı insanlar.

Saha ahh be abi bu adam harika cidden hızı gücü ve hava hakimiyeti yeter artardı takımımıza. Bir nevi Baroş'un daha güçlü(havada ve birebirde) ve zenci olanı işte:)

Böylece içindeki Saha aşkını öğrenmiş olduk :D

Böylece içindeki Saha aşkını öğrenmiş olduk :D

Ehehehe :)

Bu arada Libertadores kupasında Sao Paolo'da eski ezik Washington oynuyor golde attı adam nasıl işdir bu adamın için ölcek falan dedilerdi :)

Geri
Üst Alt