Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

Kontra atak oynayacağız. O yüzden Keita forvet oynamaz ilk maçta. Sağ açıkta başlar.

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

ben defansif bir kadro ile cikmamiz gerektigini dusunuyorum kadrom

==============leo===============

ugur=====emre=====neill======hakan=

===========topal================

=======sarp========elano=========

=baris=======================caner

============keita================

daha direncli oluruz hepde presi iyi yapariz

Daha defansif kadro demişsin ama yazdığın kadronun as kadrodan tek değişikliği Barış-Keita değişikliğidir :) .

Herneyse maça gelecek olursak Antalya maçındaki gibi oynarsak şansımız olur. Antalya maçında çok iyiydik, saçma kontra pozisyonları dışında pozisyon vermedik ve çok pozisyon bulduk. Elano'da bu tür maçlara iyi motive olan bir isim. Orta sahada ise Rijkaard gerçekten zorlanacak.

Emre Çolak oynasa ve yenilsek, genç çocuğu niye oynattın diye medya baskı yapacak, Mustafa oynasa ve yenilsek niye son maç gol atan Emre'yi oynatmadın diyecek, baskı yapacak. Aynı şey forvet içinde geçerli. Bakalım nasıl bir kadro çıkacak. Ama her ne şekilde kadro çıkarsa çıksın; Rijkaard'a güvenim sonsuz, o en iyi kadroyu çıkartacaktır şüphesiz...

bu ilk maçda bence bizden çok a.madridin nasıl oynayacagı öenmli.

karamsarliga gerek yok adimiz yeter avrupada

kisa ve net:

atleticoya koyariz geliriz

yok efendim forvet yokmus arda yokmus su yokmus aguero varmis forlan varmis geciniz bunlari geciniz...

Sen değil miyidn Antalyaspor ve Kayserispor içnde bu tip söylemlerde bulunan?

İnş senin dediğin yener geliriz de ben mahçup olurum.

Üstelik ben yenemeyiz demiyorum sizin bu rahat yeneriz havalarınıza, bu ne rahatlık kardeşim kiminle oynuyosunuz diyorum..

Üstelik ben yenemeyiz demiyorum sizin bu rahat yeneriz havalarınıza, bu ne rahatlık kardeşim kiminle oynuyosunuz diyorum..

korkunun ecele faydası yok be renkdaş;)

..............Leo

.........Neill....Emre

Uğur....Mehmet....H.Balta

.......Elano....Sarp

Emre..................Caner

............Keita

Arda ve Sabri yetişmezse böyle bir kadro bekliyorum. Emre mi, Gio mu takdiri Rijkaard'a kalmış. :)

evet bendim her macda böyle derim

korkacagima büyük konusup lafimi yerim daha iyi :2_thumbs_up_-_anima

Cesur sana 3 tavsiyem var.

1)Adını değiştir.

2)Göz doktoruna git

3)Futbol izleme

Kardeşim bu benim görüşüm,ben böyle düşünüyorum zor maç olacak benim için orda alınacak bir beraberlik çok iyi sonuç olur.

Adamlar da bu kupaya çok asılacaklar ve daha ciddi futbol oynayacaklar çünkü bu sezon ki en büyük hedefleri artık bu kupa.

Takımın gocü sıkıntısını yaşadığını ,işlerin bu yüzden şu anlık için zor olduğunu Frank bile farkındayken bu ne rehavet.

Sanki,Kayseri ve Antalyaspor maçlarında 5 tane atmışın,çok iyi top oynamışsın gibi uçuk yorumlar...

Ben sadece daha dikkatli,haddimiz bilerek oynamalıyız diyorum.

Orda beraberlik yeterli.

Kanımca sen futbol izleme zaten bu zamana kadar da izleyip fazla birşey anlamamışsın,ben futbol bilgimden memnun ve eminim

Tavsiyelerin san akalsın ,sağol.

Başarılar Aslanlarım.Avrupa'da yine sesimizi duyuralım.

Kardeşim bu benim görüşüm,ben böyle düşünüyorum zor maç olacak benim için orda alınacak bir beraberlik çok iyi sonuç olur.

Adamlar da bu kupaya çok asılacaklar ve daha ciddi futbol oynayacaklar çünkü bu sezon ki en büyük hedefleri artık bu kupa.

Takımın gocü sıkıntısını yaşadığını ,işlerin bu yüzden şu anlık için zor olduğunu Frank bile farkındayken bu ne rehavet.

Sanki,Kayseri ve Antalyaspor maçlarında 5 tane atmışın,çok iyi top oynamışsın gibi uçuk yorumlar...

Ben sadece daha dikkatli,haddimiz bilerek oynamalıyız diyorum.

Orda beraberlik yeterli.

Kanımca sen futbol izleme zaten bu zamana kadar da izleyip fazla birşey anlamamışsın,ben futbol bilgimden memnun ve eminim

Tavsiyelerin san akalsın ,sağol.

5 tane atmadık ama 5 tane atmayı hakeden bir oyun oynadık.

evet bendim her macda böyle derim

korkacagima büyük konusup lafimi yerim daha iyi :2_thumbs_up_-_anima

Bunun adına korkmak demezler,öngörü derler,öngörüde futbol takımının igeçmiş hafta ki perfomanslarından gelecek maçlar hakkında tahmin yapmaktır

tabi siz fanatik olduğunuzdan reails(gerçekçi )yaklaşamıyosunuz olaylara

ama takımın puan kaybedeceği ölesine açık bir durum ki ,10 yaşında ki futboldan anlayan cocuklar bile daha mantıklı yorumlar yapıyor bazılarından.

Konuşup lafımı yiyeceğime doğruları söyler ,gerçekleri arar sorunları aşmaya bakarım,kendimi kandırmam.

Saygılarımla..

5 tane atmadık ama 5 tane atmayı hakeden bir oyun oynadık.

Ah be renkdaşım oynamakla olsaydı,şimdi hem Türkiye kupasındaydık hemde ligde liderdik

Kazanana puan ,mama veriyorlar..

Futbol bu işte, ve senin zaten zayıf olmanın en büyük nedeni gocünün olmaması..

Bunun adına korkmak demezler,öngörü derler,öngörüde futbol takımının igeçmiş hafta ki perfomanslarından gelecek maçlar hakkında tahmin yapmaktır

ama takımın puan kaybedeceği ölesine açık bir durum ki ,10 yaşında ki futboldan anlayan cocuklar bile daha mantıklı yorumlar yapıyor bazılarından.

Konuşup lafımı yiyeceğime doğruları söyler ,gerçekleri arar sorunları aşmaya bakarım,kendimi kandırmam.

Saygılarımla..

atletico maci sonrasi burda ol

Bazıları dünyaya sadece eleştirmek için gelmiş

Geriye yaslanırsak yeniliriz bunu rahatça söyleyebilirim. Demoralize olduktan sonra geri dönüş yapmakta zorlanan bir takımız bu sene. Fener maçıda örnek yaslanırsak yeniliriz. Defansif değil ortalam defans yapan yani dengeli ama hareketli oyuncularla çıkmamız lazım Barış gibi ya da Caner gibi.

Ben geldim

Saygılarımla..

çok hayal görüosun

Niye herkes bi kişiye yüklenmiş anlamadım :o

Yensekte yenilsekte çok rahat geçecek bu maç :D

atletico maci sonrasi burda ol

Bak şimdi kardeşim ,ben her maçtan sonra burda olurum.

Ve de inş yenmiş bir Galatasaray ve onun grurlu taraftarı olarak burda olurum

Bana böyle söylemlerle gelme o yzüden

ben isizn gibi fark atarız demiyorum ,ayaklarımız yere basarak 1 puan alalım mümkünse kazanabiliyorsak kazanalım diyorum.

onun içinben hep burdayım,bu tip söylemlere girecek olsam antalya ve kayseri maçında uçan bazı arkadşlara laf çarpıtırıdım

Benim bunlarla işim olmaz o yüzden.

Ben takımım için ne daha iyi olu çabasında kendi çapında yorum yapan biriyim..

Saygılarımla renkdaşım..

Geri
Üst Alt