Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

A.Madrid direk 4-4-2 oynayan bir takım ama Rodriguez ve Reyes'in yoklugunda taktik degiştirebilirler yada Jorado'yu kanatta kullanırlar.

Ayrıca defanslarındaki Urfalı bize bir gol kıyak geçecektir :D

Urfaluji.:D

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

Necati'yi tutamadık mı? 2 tane boş kaleye gol? Abartmayalım. Savunmamız çok iyi oynadı.

Ee kaleciyi geçersen boş kale olur tabi :D 2.golde kendi yarı sahamızdaki tek oyuncu aykuttu forlan & aguero ya böyle yakalanmamamız lazım onu diyorum..

Tiago'nun oynayamıyacak olmasıda gerçekten çok iyi topa hakim ve agresif bi oyuncu

Üsttede d-smart reklamıyla fb geliyo deli oldum :mad: :D

Tiago neden oynayamıyormuş ? Sakatlanmış mı ?

Bazı arkadaşları anlayamıyorum maalesef. Yok 3 yeriz, yok bize feci geçirirler oralarda falanda filan... artık kurtulalım şu komplekslerden...

Bilmiyorum fakında mıyız, ama Galatasaray Avrupa'da bizim sandığımızdan çok daha iyi bir imaja sahip. Biliyorlar kaliteli futbol oynadığımızı. Eminim ki Atletico bizden bizim onlardan çekindiğimizden daha çok çekiniyordur.

Artık sahadaki ve tribündeki mentaliteyi geliştirme zamanı geldi... avantaj kesinlikle bizde, ikinci maçımızı Ali Sami Yen'de oynayacağız. Kendimize biraz daha güvenip, Atletico Madrid'i geçebilecek durumunda olduğumuzu herkesin kafasına koyması lazım.

Yıllarca çekinerek deplasmanlara gittik, geldik... kurtulalım bu fobiden... biz Galatasaray'ız... İlker Yasin'in sözleriyle: 'Artık onlar düşünsün' :D

Arda'dan çok Sabri'nin oynaması önemli.

----------------Leo

Sabri----Emre------Neill----Caner

---------------Mehmet

---------Elano--------Barış

Gio------------Keita--------Çolak

11 iyi gider.Tabi Hakan B. oynayıp Caner ileride oynayabilir.

Arda'dan çok Sabri'nin oynaması önemli.

----------------Leo

Sabri----Emre------Neill----Caner

---------------Mehmet

---------Elano--------Barış

Gio------------Keita--------Çolak

11 iyi gider.Tabi Hakan B. oynayıp Caner ileride oynayabilir.

Sarp'ı niye kestin?

AT least we didn't draw Galatasaray. They're the team I'm worried about the most. They look like they could be the surprise package in this competition. They've got Riikard as their coach and with Kewell/Baros/Kader Keita as a forward line and Elano and Arda Turan in midfield they're pretty dangerous.

Looks like we face the winner of Lille and Fenerbache too, which is nice considering even with our current form I'm sure we can beat both of those teams...

Bir Liverpool'lunun ağzından Galatasaray ve kura değerlendirmesi.Umarım bazı arkadaşlara bizi nasıl tanıdıklarını göstermekte yardımcı olur.

Bir Liverpool'lunun ağzından Galatasaray ve kura değerlendirmesi.Umarım bazı arkadaşlara bizi nasıl tanıdıklarını göstermekte yardımcı olur.

Çok güzel yakalamışsın renktaş :2_thumbs_up_-_anima

Bazı arkadaşları anlayamıyorum maalesef. Yok 3 yeriz, yok bize feci geçirirler oralarda falanda filan... artık kurtulalım şu komplekslerden...

Bilmiyorum fakında mıyız, ama Galatasaray Avrupa'da bizim sandığımızdan çok daha iyi bir imaja sahip. Biliyorlar kaliteli futbol oynadığımızı. Eminim ki Atletico bizden bizim onlardan çekindiğimizden daha çok çekiniyordur.

Artık sahadaki ve tribündeki mentaliteyi geliştirme zamanı geldi... avantaj kesinlikle bizde, ikinci maçımızı Ali Sami Yen'de oynayacağız. Kendimize biraz daha güvenip, Atletico Madrid'i geçebilecek durumunda olduğumuzu herkesin kafasına koyması lazım.

Yıllarca çekinerek deplasmanlara gittik, geldik... kurtulalım bu fobiden... biz Galatasaray'ız... İlker Yasin'in sözleriyle: 'Artık onlar düşünsün' :D

sanırım forumda kimse A.madridten daha düşük olduğumuzu düşündüğünden o şekilde konuşmuyo bence hatta eğer tam kadro çıkabilsek sakatlar olmasa finale kadar ilerlememiz süpriz olmaz ama işte bunca sıkıntılı süreçten geçerken bukadar etkili forvetleri olan bir takımla karşılaşmak sıkıntı diye düşünüyorum. deniyoki onlarında defansı kötü evet katılıyorum ama zaten bizde forvet yok sorun orda olanlarda elano hariç çok formsuz. aksi taktirde biz bu madridi orda burda yenecek kaliteye kadroya sahibiz şüphesiz..

sanırım forumda kimse A.madridten daha düşük olduğumuzu düşündüğünden o şekilde konuşmuyo bence hatta eğer tam kadro çıkabilsek sakatlar olmasa finale kadar ilerlememiz süpriz olmaz ama işte bunca sıkıntılı süreçten geçerken bukadar etkili forvetleri olan bir takımla karşılaşmak sıkıntı diye düşünüyorum. deniyoki onlarında defansı kötü evet katılıyorum ama zaten bizde forvet yok sorun orda olanlarda elano hariç çok formsuz. aksi taktirde biz bu madridi orda burda yenecek kaliteye kadroya sahibiz şüphesiz..

Haklısın, sakatlarımız çok, ama büyük takımları büyük yapanda budur zaten. Her türlü zorluğa rağmen iyi bir takımla sahaya çıkmaktır işin özü. Galatasaray böyle bir kadroya sahip zaten. Burda ne kadar üzülsekte yazsakta sakatlar geri gelmeyecek nasıl olsa. Elimizdekiler bize yeter ve taraftara takımı desteklemek düşer.

begenmediğimiz nistelrooy oyuna girdii şipşak 2 dakkada 2 gol attı bugun vay be :(

AT least we didn't draw Galatasaray. They're the team I'm worried about the most. They look like they could be the surprise package in this competition. They've got Riikard as their coach and with Kewell/Baros/Kader Keita as a forward line and Elano and Arda Turan in midfield they're pretty dangerous.

Looks like we face the winner of Lille and Fenerbache too, which is nice considering even with our current form I'm sure we can beat both of those teams...

Türkçe'ye çevirebilir misiniz?

Türkçe'ye çevirebilir misiniz?

En azından Galatasaray'ı çekmedik.En çok endişelendiğim takım onlar.Bu turnuvada süpriz yapabilirler.Teknik direktörleri Riijkaard, forvette Kewell/Baros/Keita ve Orta sahalarında Elano/Arda Turan var.Oldukça tehlikeliler.

Görünüşe bakılırsa Lille ve Fenerbahçe maçının galibi ile eşleşeceğiz.Ki şu anki form durumuza göre iyi eşleşmeler.2 takımıda yeniceğimize eminim

Tercümesi böyle :)

liverpool taraftarı yapmış bu yorumu

Ben Besiktas-Galatasarayin macin topicini acmak istiyorum, ben acarsam yenicegimizen emin.

arda inş yetişir ama eger sakatlıgı ciddi ise riske edilmemeli bjk maçı da en az bu maç kadar önemli sonucda.

yetişemeyecek diyor birçok arkadaş arda için

GS'nin avrupada deplasman formu beni rahatlatıyor, saçma sapan graz maçı dışında inanılmaz iyi sonuçlar...

Geri
Üst Alt