Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Maca iki gun kala link istenmesi forum tarihine gecmis midir?

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Önceden yasak degildi.

Kim koydu,niye koydu ?

A.Madrid forumunun linkini koyunca ne gibi bir zararları oluyor ?

Onların forumuna Bakmayın zaten. Yine Kebabs, Müsülman muhabbeti başladı.

Rakip takım forumlarında rakip takım üyelerine sataşmalar olduğu için yasaklanmıştır.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.Ve kusura bakmayın bilmiyordum.Yalnız diğer moderatör arkadaşın üslubu çok tersti.Bu forumda bu şekilde konuşmalar yakışmıyor.Saygılarımla.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.Ve kusura bakmayın bilmiyordum.Yalnız diğer moderatör arkadaşın üslubu çok tersti.Bu forumda bu şekilde konuşmalar yakışmıyor.Saygılarımla.

Orada modaratör arkadaşımız yasak olduğunu belirttiği halde link isteme ısrar edilince o şekilde bir durum oluştu. Sonuçta bizlerde insanız. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

Everton - Sporting macini izliyorum. Everton 2 - 0 önde ama inanin ki ikiside bizim ayarimizda takim degiller. Everton´un etkili 2-3 silahi var ama takim olarak cok siradan bir görüntü sergiliyorlar. Yeter ki Atletico´yu gecelim.

athletico yu geçersek gerçekten müthiş bir havaya gireriz :) hem ligde hem kupada iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum :)

Geri
Üst Alt