Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Everton - Sporting macini izliyorum. Everton 2 - 0 önde ama inanin ki ikiside bizim ayarimizda takim degiller. Everton´un etkili 2-3 silahi var ama takim olarak cok siradan bir görüntü sergiliyorlar. Yeter ki Atletico´yu gecelim.

Atletico'yu geçersek zaten Baros felan da dönecek inşallah işte o zaman çok iyi oynarız takım olarak. Atletico kilit nokta burada, geçtim mi çok rahat edecez inşallah.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Everton 2 - 1 Sporting bu arada

bence şöyle çıkalım

Franco

Arda Gio Keita Elano

Servet Neill Uğur Emre

Hakan Balta Caner

hem rakipte şaşırır :D maç öncesi planlarının hepsi altüst olur :)

Everton 2-1 S.Lizbon.

Maç bitti.

Everton bankoydu zaten

Atletico çok zor rakip.Geçersek yolumuz bayagı açılır.

iddaa da a.madrid e 1.50 bize ise 3.90 veriyor.maçın zorulugu ortada.

Handicap'li alirsak, Iddaa biraksin bu isleri.

Spormax haberlerde izledim :

Rijkaard : Savunmada göbekte Servet-Emre G. oynayacak.

Doğru ise Neill sağ kanat olabilir.

arkadaşlar maç kesin şifreli dimi d smart da ?

Neill sağ bek olursa kanat bindirmeleri zayıf kalıcaktır. Her ne kadar sağ bek oynamış olsa da bu adam bildiğimiz stoper. Ha uğur uçardan daha mı iyi olur dersek uğur uçarda inanılmaz bir form düşüşü var. Defansif anlamda adamların sol kanadını durdurmayı planlıyor bence rijkaard

onların sol kanadını durdurup bizim sol kanattan vuracağız anlaşılan. Bu maçta sağ beke yardım etmesi açısından barışı oynatabilme ihtimali bile var bence orta sahada

Çoğu futbol programında, yabancı taraftar sitelerinde, özellikle Barça galibiyetinden sonra A. Madrid favori gösterilmeye başlandı. İşte bunu seviyorum :):)

Rakip olmasa yasak degil yani ?

Galatasaray taraftarı olarak diğerlerinden bir farkımız olduğuna inanan ve Galatasaray etiğine uygun hareket etme gayretinde olan bir forumuz.

Rakip taraftar forum linki, bu forumlara gidip Galatasaray ve Türk etiğine uygun davranışlar sergilemeyen çok sayıda kişi gördüğümüz ve bu olayı GSCimbom olarak desteklemediğimiz düşüncesiyle alınmış bir karardır.

Saygı duymanızı dileriz.

- - - - - - - - -

Özelden isteme konusuna gelince;

Eğer biri açk forumda üyelere "bana özelden şunu görder" derse bu özel değildir. Ama birine mesaj atarsa, bizler aralarında ne konuştuklarını bilemeyiz, işte bu özeldir.

Forumda maç yayın linki istemenin ve paylaşımının da yasak olduğunu biliyorsunuz. Eğer açık forumda "bana özelden link gönder" diyenlere müsaade edemeyeceğimizi de bilirsiniz. (Maç "kadro"su paylaşımı isteyen istatistikci arkadaşlarımızı tenzih ediyorum.) Zira D-Smart 'da, Digiturk de bu duruma karşı inanılmaz hassastır ve bizlere forum kapatmaya dek varan cezalar verebilirler.

Maca sayili saatler kaldi.

daha 2 gün var ama simdiden heyecanlanmaya basladim mac sirasinda naparim artik bilemicem :D

avantajlı bi sonuç alacağız en kötü 2 yer 1 atarız

Geri
Üst Alt