Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Emre Güngör Aguero, Forlan Servet eşleştirmesi olucak büyük ihtimal. Hoş, Aguero'nun geçemeceği stoper yok ama genede ben ikisinede güveniyorum.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Koy Emre Aşık'ı bu maça.

Göz bak savunmayı sen. :)

O top asla ceza sahasına giremez. O top girse bile Agüero giremez. Agüero giremezse Forlan hiç giremez.

Bu durumda Emre Aşık, İtalya'nın ardından bir daha İspanya'ya da giremez :)

---------------Leo Franco-------------------

Lucas Neill-------Emre Güngör---Servet Çetin-------Hakan Balta

----Elano Blumer---------Mehmet Topal------------Ayhan Akman

----Arda Turan--------Abdul Kader Keita------------Caner Erkin

İkinci Yarı duruma göre Giovani girebilir.Ayhanın yerinde Barışta oynayabilir.Ama bol presli ve pasa dayalı bir sistemle çıkmalıyız.Kanat akınlarını durdurup Mehmet Topalıda biraz daha fazla çakılı bir şekilde defansif oynatabilirsek Forlan ve Agueroyuda kilitleriz diye düşünüyorum..

Takımımıza güvenim tam..

Başarılar AVRUPA FATİHİ..

Gecen sene de ayni dangalak yorumlari okuyorduk, yok efenim Benfica'da Reyes var Suazo var De Maria var, abidik gubidik takim olsak tamam da GALATASARAYIZ la biz. Vururuz.

Leo

Neill, Emre, Servet, Hakan

Barış, M.Topal, Mustafa

Elano, Keita, Arda

Rijkaard'ın muhtemel 11'i bu galiba.

Leo

Baris, Emre G., Servet, Hakan Balta

Neill, Topal, Mustafa

Elano, Keita, Arda

:o

Boyle mi yani? Maca cikmayalim daha iyi.

Barış sağ bek oynarsa...

Geçen yılki Benfica maçından önce hepimize sorsalar maça çıkcak kadro budur diye.Hiçbirimiz demezdi o maçta tek kale oynıcaz adamlara futbol dersi verip 2-0 alıcaz.

O yüzden karamsarlığa hiç gerek yok bence.Galatasaray bu boru değil.

Ah Kewella Baros olsaydı.

son 44 saat :)

Yine son izlediğim LigTv haberinde : Servet-E.Güngör defansın göbeğinde, Neill ise ön libero olarak oynuyacakmış.

Yine son izlediğim LigTv haberinde : Servet-E.Güngör defansın göbeğinde, Neill ise ön libero olarak oynuyacakmış.

Hakketten bence de çok saçma olur bu şekilde çıkarsak maça.Yanlış olur,hata olur yani :)

Valla LigTv'de izlediğim haber yani öyle olduğunu ve Rijkaard'ın böyle bir diziliş ile oynayacağı söylendi ki bencede çok çok manasız. Neill sağbek olur tamamda ön libero ne bileyim...

Adamlarin ortadaki oyuncularini durdururuz asil is Reyes ve Simao'yu durdurmakta. Sag beke Ugur'dan baskasini koymak Simao'ya buyur reis demek gibi olur. Orta sahaya Mehmet ve Baris olsun. Onlerinde Elano, yeter. Defans da Ugur-Neill-Emre G-Hakan olursa yeter de artar bence. Ileri ucluyu kimse bilmiyor sanirsam.

Arda oynayacak kesin gibi son gelen haberler, gerekse resmi sitedeki antrenman raporu doğrultusunda.

Yine aynı haberde Keita'nın forvet oynatılması söz konusu olabilir dedi geçti. Ben buna karşıyım bilmiyorum ama sağ forvette Keita daha iyi bir seçenek.

-------------Leo--------------------------

--Uğur----Neill-----Emre Güngör---Hakan---

--------------M.Topal---------------------

--------M.Sarp-------Elano----------------

---Arda--------Keita------------Caner-----

Şu anda benim aklıma yatan en mantıklı kadro bu.

1-3 alırız maçı !!!

Geri
Üst Alt