Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Takıma ve en önemlisi Rıjkaard'a güveniyorum.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Arkadaslar Takima güvenin bügün yenmesekte inaninki Turu gececegiz.

Hani Simao yoktu :mad:

Isterse Kaka, Ronaldo, ve Rooney gibi adamlarla ciksinlar. Simao ha olmus ha olmamis. Eger biz Galatasaray takimiysak, yenmek ZO-RUN-DA-YIZ !

onu bunu bahane edip sinirlenmeyelim :)

Simao 'nun olmadığını kim çıkarttı bilmiyorum ama

Reyes-------------Simao

---Forlan----Agüero---

bu 4 'lü bozmazlar.

Isterse Kaka, Ronaldo, ve Rooney gibi adamlarla ciksinlar. Simao ha olmus ha olmamis. Eger biz Galatasaray takimiysak, yenmek ZO-RUN-DA-YIZ !

onu bunu bahane edip sinirlenmeyelim :)

Niye yenmek zorundayız usta ilk maçı kaybetmiş gibi?

Simao olsa nolur olmasa nolur.Koskoca Galatasaray bi Simao`dan mi korkuyo.

Herkes fark yiyeceğimizi düşünüyor. Bu iyiye işaret.

Bu camia,Zidane gibi adamlarla başa çıkmış ağzının payını vermiştir.Simao kim!!

Ya konuyla pek ilgili değil ama bu Ntv'den bir tek ben mi tiksiniyorum?Yahu adamların hedef kitlesi öyle aşırı uçlarda geziyorlar,öyle gerizekalıca yorumları yayınlıyorlar ki insanı çileden çıkarırlar.

Ve özellikle şu son birkaç aydır inanılmaz Fenerbahçe hayranlığı seziyorum ben bunlarda,attıkları başlıklar olsun,yazarlarının yorumları olsun adamlar biz Fenerliyiz diye bağırıyorlar resmen.Tarafsız dediğimiz Rıdvan bile fanatik oldu ya nedir bu adamların olayı.O kadar yıl saygı duyduğumuz kanalı birkaç ayda katlettiler resmen.

Nerede Galatasaray'la ilgili bir haber olsa,alttaki yorumların yarısı Fenerlilerin ve onların çoğu da saydırıp gidiyor.En ufak bir cevap vermeye çalış adamlar sallamıyorlar bile hemen siliyorlar yorumunu.Daha biraz önce gördüm gerizekalı veledin birisi tamamen konuyla alakasız Galatasaray kötü takım Rijkaard kötü hoca tam birbirlerini bulmuşlar yazmış ve adamlar da bunu yayınlamış.Ama sen isim vermeden en ufak bir cevap vermeye çalış,yok

5015.jpg

:D

İyi günler. Maç günü geldi çattı. Öğlen Lig Tv'de Futbol Gündemi programını seyrediyordum Leo Franco,Barış,Emre G,Servet,Hakan,Keita,Mustafa Sarp,Neill,Elano,Caner,Arda muhtemel 11'miz olarak belirlendi. Bu maç öncesi bu kadar değişiklik yapılması ne kadar doğru bilemiyorum ama elbet Frank Rijkaard'ın bir bildiği vardır diyelim.

Umarım bu akşam herşey istediğimiz gibi olur ve rövanş maçına avantajlı bir skorlar çıkarız.

ligtv nin verdiği onbir çıkarsa eyvah diyorum. barışı beke koyacak bir hoca değildir rijkaard eminim.emre güngörü de koymayacaktır.

ligtv nin verdiği onbir çıkarsa eyvah diyorum. barışı beke koyacak bir hoca değildir rijkaard eminim.emre güngörü de koymayacaktır.

İnşallah dediğin gibidir renkdaş. Benimde pek aklım kesmedi. Umarım kadro bu şekilde değildir.

Rijkaard beklere çıkmayın emri verdi antrenmanlarda diye yazıyordu her yerde. Durum böyleyse -ki böyle olması gayet normal- Barış'ın sağ beke geçmesi de mantıklı. Hücuma katılmaz, o kanatta sürekli pres yapar soldaki Hakan gibi, defansa kazığı çakar. Neill da hem ön liberoda ileriye top taşır, hem de ileride durdurur rakip forvetlerini.

Atletico kanatlardan yapılan ortalarla vs. gol atan bir takım değil pek. Bu yüzden Neill'ı sağ bek oynatmak yerine defansın önüne koyarak hem buradan sık sık dribbling yapabilen Agüero'yu erkenden durdurmayı hem de ileriye hızlıca top taşımayı amaçlamıştır Rijkaard.

Eğer ortada Barış veya Mehmet olsa, Neill sağa çekse evet sağ kanadımız daha güvende olurdu ama ortada Neill gibi bir kozumuz kalmayacağından defansif açıdan daha güçsüz olurduk ve zaten top taşıma da hikaye olurdu. Demek ki kanatların önemi daha az.

Önemli mac anladik ama biraz rahat olun ya. Biz Fenerbahce degiliz ki Avrupa takimlari rüyamiza girsin. Biz Galatasaray´iz. Onlar bizden cekiniyor ama biz kendi gücümüzün farkina hic varamadik. Güclü takim, iyi oyunculara sahip ama biz böyle takimlari coook yendik. En kötü anlarimizda da yendik. Fatih Terim´in 2. döneminde bile Juventusu eze eze yendik o berbat kadroyla. Cihan Haspolatli bile Barcelona´ya cakti yani:D Simdi eksiklerimize ragmen bu güclü kadroyla mi korkuyoruz rakiplerimizden?

Geri
Üst Alt