Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Bence Servet seçimi doğru olanı, en azından Servet'in tecrübesi var. Sandığınız gibi kendisini ezdirmez.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Servet oynuyorsa bu maçtan umudumu kesmiş bulunuyorum dakika itibariyle. İnşallah yanılırım ama hiç sanmıyorum.

resmi sitede de yazıyor zaten kadro

O zaman şimdi iki soru var:Elano 10 numara mı oynayacak yoksa Elano-Mustafa yan yana oynayıp 4-3-3 mü oynayacağız.2.si forvet Arda'mı Keita'mı?

Leo Franco

Uğur Uçar

Lucas Neil

Servet Çetin

Hakan Balta

Mustafa Sarp

Mehmet Topal

Elano Blumer

Caner Erkin

Kader Keita

Arda Turan

Bu Kadroyu duman eder Athletico.. Galatasaray Defansi zaaten zayif.. Pas Trafigi felaket..!!

Allah yardimcimiz olsun, cok büyük bir Felaket geliyor gibi...

Arkadaşlar yardım lütfen maçı nerde izlicez özelden link plss:(

Servet oynuyorsa bu maçtan umudumu kesmiş bulunuyorum dakika itibariyle. İnşallah yanılırım ama hiç sanmıyorum.

Büyük maçlara farklı konsantre olur aga.Drgoba'yı geçirmemişti Servet.Dileğim inşallah Aguero'yu da geçirmez.

ya bnde dsmart var beyler,içtimai tv şu anda şifreli..nasıl kırcam be abi ben bunu,çıldırıcam..

Leo Franco

Uğur Uçar

Lucas Neil

Servet Çetin

Hakan Balta

Mustafa Sarp

Mehmet Topal

Elano Blumer

Caner Erkin

Kader Keita

Arda Turan

Bu Kadroyu duman eder Athletico.. Galatasaray Defansi zaaten zayif.. Pas Trafigi felaket..!!

Allah yardimcimiz olsun, cok büyük bir Felaket geliyor gibi...

Kadro söyle düzülecektir...

---------------LeO-------------------

Ugur---Neil----------Messi(S.)----Hakan

---------Sarp-----Topal--------------

Elano---------Arda--------------Caner

--------------Keita---------------

Abartmayin ya. Bi Servet oynuyor diye ne bu laflar? Duman edermis? Emre´de bi hata yapsaydi görürdüm hepinizi. Bildigimiz normal kadro iste. Nesi kötü? Kim var baska oynayacak? Türkiye´de yaptigi sacmaliklari bugün yapmaz Servet. Düz oynar. Kesicilik yapar Forlan´i futboldan sogutur. Elestirmek icin sebep ariyorsunuz.

renkdaşlar 11 imizde sağ açık kim oynayacaktır*

Tam çizemedim dizilişi kusura bakmayın.

Servet euro 2008 'de Ronaldo ya bile 1metre göstermedi. Türkü Baba yapar isini büyük maclarda.

Büyük maçlara farklı konsantre olur aga.Drgoba'yı geçirmemişti Servet.Dileğim inşallah Aguero'yu da geçirmez.

Servet hizli Forvet karsisinda yerlerde sürünür.. Aguero Drogbaya benzemez.. Drogba büyük fizigi nedeniyle agir Forvet sayilir ama Aguero ucuyor ucuyor...

arkadaşlar biri d smart hakkında bişi söyleyebilirmi ya kendi kullanıcılarınada şifrelimi acaba önceki turlarda olduğu gibi

Abartmayin ya. Bi Servet oynuyor diye ne bu laflar? Duman edermis? Emre´de bi hata yapsaydi görürdüm hepinizi. Bildigimiz normal kadro iste. Nesi kötü? Kim var baska oynayacak? Türkiye´de yaptigi sacmaliklari bugün yapmaz Servet. Düz oynar. Kesicilik yapar Forlan´i futboldan sogutur. Elestirmek icin sebep ariyorsunuz.

ervet ile alakasi yok, suanki Form ve bu kadro ile..

Keita forvet oynayacaktir kesin.

Dün Rijkaard hoca forvet olarak kim oynayacak dedi süpriz dedi:)

Geri
Üst Alt