Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S

angutlar yine başlamış rövanş fark olur demeye:D:D:D

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S

Hollandalı teknik adam, Caner'i erken oyundan almasını ise "Maça kötü başladı. Top kayıpları fazlaydı. Performansından genelde memnunum ama hataları devam edince tercih hakkımı onu değiştirmekten yana kullandım. Ama bu diğer maçlarda ilk 11'de çıkmayacak anlamına gelmez"

İşte olay budur kötü başladı ve devam etti rijkaard'da değiştirdi

yok laubali davrandı filan

şişşşttt yok öle bişi unut onu unutt

Antu bizim maçın derdine düştü. Ulan Fransa'da 2-1 koydular önce kendi halinize bakın :D

rovans macnin biletleri ne zaman satisa cikicak bilen varmi gs bonus card ssahipleri 3 gun onceden falan alabiliyormu acaba

özet görüntülerini vericek olan var mı?

yahu renkdaşlar biri aydınlatsın beni jo diyorum bjk maçında oynar mı geçenlerde açıklama yaptı kendimi iyi hissediyorum 1 hafta içinde oynarım diye acaba cuma ve cumartesi idmanlarına takımla katılsa bjk maçında oynar mı ne dersiniz

ilker yasin ve erman toroğlu muhteşem ikili olur..

Devam etsinler böyle...

yahu renkdaşlar biri aydınlatsın beni jo diyorum bjk maçında oynar mı geçenlerde açıklama yaptı kendimi iyi hissediyorum 1 hafta içinde oynarım diye acaba cuma ve cumartesi idmanlarına takımla katılsa bjk maçında oynar mı ne dersiniz

bence oynamaz ama kasımpaşa maçında yüzde 90 oynar

Lille-fb maçını izledniz mi? Ertem Şener yine döktürdü:D:D

ilker yasin ve erman toroğlu muhteşem ikili olur..

Devam etsinler böyle...

Biraz önce özette dinledim bu ikiliyi, off o da ne?Bir maç ancak bu kadar berbat anlatılır ve berbat yorumlanır.

İyiki İngiliz spikerden dinlemişim maçı, bence sizde öyle yapın.:)

Kornerlerde 9 kişi savunmadaydık, önü 3 kişi kapattı vs. Elano oyun kurdu, Keita'ya uzun paslar atıldı. M.Topal savunmanın arasına girip aratoplarla pozisyon yememizi engelledi. Sarp'ın sürpriz koşularıyla gene pozisyon bulduk ama atamadık. Rijkaard Antalya kampında ciddi bir taktiksel çalışma yapmış tebrik ediyorum..

hadi madrid macını kurtardık bjk macında rakip kaleye nasıl gidecez bjk sert takım ernst fink ekrem. jo oynasa çok iyidi.

Rövanşı hangi kanal verecek?

Eleştirmeyi erdem sananlardansın, böle hayatın boyunca mutlu olamazsın. Forvetsiz bir takım Vicente Calderon'da daha 5 gün önce Barça'yı yenen, dengesiz ama bir okadar tehlikeli ve kaliteli bir Atletico Madrid'le 1-1 berabere kalıyor, pozisyonlar vermesine ragmen 3-4 tane çok net pozisyonu yakalıyorsa ben buna iyi oynadık derim. Daha fazlasını istiyorsan GS'yi bırak, ManU inter yada chelseayi falan tut.

sana polyannanın hikayesini anlatayım mı yeğen? barçayı yenen nedir ya osasuna da yeniyor böyle bakış açısı olabilir mi ? iyi oynadık diyorsan futbol izlemeyi bırak bence sen bana GS yi bırak demeye senin ne bilgin ne de vasfın yeter. ayrıca eleştirmek, sorgulamak erdemdir, gerçi böyle konuları anlayacak kapasiten olduğunu sanmıyorum ama yapılan herşey neden diye sormaktan oluşmuştur. koyun gibi kabul etmeye alışmışsınız

hadi madrid macını kurtardık bjk macında rakip kaleye nasıl gidecez bjk sert takım ernst fink ekrem. jo oynasa çok iyidi.

Ernst tam bir gerizekalı gibi oynuyor bence son haftalardaki performansı iyi değil top kapıyor ama daha fazla top kaybediyor...

Nobre Guiza'dan da kazmalaştı iyice mantarlaştı o da

Geri
Üst Alt