Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S

Aslanım Neill

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S

antudan inciler derledim

maçtan önce
;

atletico deler gecer

iddaada banko +7 gol

Barça maçından sonra bende bi acayip skor bekliyorum

Tahmin bile yürütemez oldum

Oy oy oy bu Atletico cimbomu 5´Lik yapar şerefsizim

Maçı d zmart mı veriyo ?

maçtan sonra
;

u gs´nin şansına da‚ futboluna da...

Atletico TSL´de bırak ilk 3´ü ilk 5e bile giremez..

atleticodan bişey olmaz seyircisi inanmamış adamların hedefi kral kupası başka da bişey değil‚ niye bize böyle ruhsuz takımlar gelmiyor anlamadım‚ türkiyesi bu avrupası bu‚ bizde de bişey yok elalem atıyor

orvetsiz haliyle gidip deplasmanda kalesinde 5-6 tane net ötesi pozisyon verip de 1-1 beraberlikle dönen bir takımın yeryüzünde olduğunu bilmek insanı futboldan soğutuyor.

malesef bitti...

ne zaman gese kötü olup karşı rakip güçlü olduğunda burada sürekli farktan bahsediliyor...

arkadaşlar totem midir nedir burada farktan bahsedildikçe adamlar balla şansla işi götürüyorlar. totem midir nedir anlamadım gitti

Bunlar turu gecerse kimle oynuyor?

Keşke Atletico yerine bugün İngiltere´de Fulham ya da Everton ile oynuyor olsalardı...

ah güiza ahhh atacaktın o goleri şimdi yarın bunlar hiç çekilmez

madrid bu barcayı yenen deılmı poffff:S

madrid gs´yi çok büyütmüş gözünde...

bu adamlar nasıl avrupada böyle oluyorlar deli oluyorum yaa.....ya adamlar madrid deplasmanında şöyle ya da böle avantajlılar...ama biz lille maçnda atak yapamadk.... çokk büyük bir üzüntü.

yorumu size bıraktım

sarp sacmaladi bugün bira ve yeteneginin sinirina geldi hakaten...

üst düzey takimlara karsi bu cocugu sevmeme ragmen is yapmayacagini düsünüyorum.

Viva Catalunya...O kadar.. Pankart hazirlayin ulan:D

Yalnız bazen çok geriye oynuyoruz ve basit hatalar yapıyoruz ayrıca çok paniğiz.

Barça'nın intikamı alınıcak Sami Yen'de :D

rövansta A.Dominguez yok sari kart gördü(son haftalarin formda savunma oyuncusu) ayrica Ujfalusi tek Keita'yi savunmak icin sol bek oynatildi normalde ya sag bek ya'da sag stoper oynar.. Biz gecen sene deplasmanda Bordeaux karsinda defansiz oynadik ve basarili olduk, Hamburg macindada basarili olduk, her iki macta'da evimizde bam baska futbol oynadik daha ofansif oynadik, ama Hamburg macinda cok sanssizdik... Caner ve Dos Santos formsuz onlarin yerine Emre Colak oynasin bence daha cok is yapar su anki haliyle....Haftaya insallah cok güzel futbolla 3-1 yeneriz!

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg

28.jpg

29.jpg

29b.jpg

29c.jpg

30.jpg

31.jpg

harıka bı geceydı.neill tam bır tılkı harıka bı defans cok akıllı cok ne yaptını cok ıyı bılıyor kafayla karsıladığı ani topları bıle kafasına göre atmıyor ne yaptıını cok ıyı bılıyor.keıta son 30 dakıkada harıkydı macın basında ılk yarıda böle oynasa durum 3 0 dı ayrıca elannoooo..gercekten cok ıyıydı cokk

2s0e8nq.jpg

bu yaptıkları hiç hoş olmadı ispanyolların.uefanın tarflılığına diyecek yok zaten

rijkaard takimi müthis hazirlamis maca antalya kapmi cok ise yaradi

boğalı resım harıc hepsı cok guzl resımler :)

Madrid bu hafta sonu kiminle oyniyor?

Madrid cok yorgun, hele 2. yari cok belli oldu bu...

Geri
Üst Alt