Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S

angut forumdan..

Balli falan degil.

Para var adamlarda. Dagitiyorlar puan karsiliginda.

2 sene sonra yine ekonomik krize girerler.

ciddi buhrana girmiş adamlar.liderlik gitti.seyrantepe full devam.takımlarının dengesiz futbolu ve kısır kadro yapısıda eklenince haa birde galatasarayın yeniden uefa kupasını alabilme ihtimalinide düşününce demekki bu hale geliyorlar.

:asd::asd::asd:

Bunlar yüzünden,ülkede ki akıl hastanesi sayısında artış olması muhtemeldir.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S

Ben maçı canlı izlemedim ve maç sonu direk ntvsporu açtım,beygirci sergen ile kalas mustafa ekranlardaydı,adamlar direk madirden başladır,her ikiside sürekli galatasaray şanslıydı atletico çok kötüydü gününde değillerdi berbat oynadılar pas alışverişleri kötüydü,bi an için afalladım burası ispanyol kanalımı diye.neyseki ersin düzen bunların hafif kulağını çeker gibi bunların galatasarayı konuşmasını istedi,bende o anda değiştirdim kanalı lanet olsun dedim sizin gibi yorumculara,bir diğer konu maçın geniş özetini izlerken,spikere takılmamak elde değil,şu ilker yasini bizim maçlarımıza lütfen vermesinler adam resmen gördüklerini bile söyleyemiyor,ayrıca eminimki madridin goller atmasını o kadar istemiştirki ama ilahi adalet bizim golümüzüde onun ağzından duyurmayı nasip etti,maçla ilgili gözüme çarpan Servetin kendisini ronaldo zannetmesi,Keita ve Ardanın mükemmel oyunları diğer oyuncularında verilen görevi yerine getirdiğini düşünüyorum.

Ya bu atleticonun kalecisi inşallah bizim maçta da oynamaz. Bayıldım bu yedek kaleciye ben:D

Bakınız arkadaşlar. "Ben dedim demek için demiyorum". Evimde digitürk spor paketi var. Ve bu sene rakibimizin 5 maçını izledim. Barça maçı hariç vasat bir takımdı yani günü vs yok bu takımın. Barça maçının öneminide ilgili topiklerde açıkladım. Tam benzer olmasada fener nasıl bize karşı farklı oynuyorsa Barça'ya karşı öyle oynadılar. Ya da Bursa - Fener maçı diyelim. Üstüne o Barça ile inanın bizde başabaş oynar ve yenebilirdik çünkü Pep'i en önemli kozları Yaya-Alves-Keita-Piqué gibi adamalr yoktu ve Xavi-Iniesta gibi üstadlar geride kalmak zorunda kalıdlar.

Bu takımı eleriz lakin bize bir Baroş şart. Jo bile değil, Baroş olsa rahat geçerdik çünkü rakip defansı yıpratan bir adamdı ve geneiş alanları seven bir oyuncuydu. Yetişceğini sanmıorum. Yetişse bile sonu Lugano gibi 10.dk çıkmak olabilir. Bu riske değmez. Aynı taktik ile çıksak defansı biraz-cık daha öne alsak kafi.

Leo Franco : Bu adam beni hasta etmeye devam ediyor.. Bakmayın kurtardığı toplara,çoğu üstüne geldi..Hele ki frikikten yediği gol var ki evlere şenlik..İnsan bi uçar be adam..

Uğur Uçar : Elinden geleni yaptı..En azından mücadelesi göze hoş geldi..

Neill : Müthiş bir adam yav.. Soğukkanlı,ayağa pas falan yapıyor..Son dakikalarda her topu ileriye şişirmesi biraz gıcık etse de beni severim:.)

Servet : Herkez bu maçta Emre Güngör diye ısrar ederken ben ayıboğansız bu maça çıkmamızın intihar olacağı kanısındaydım.. Bakmayın bir iki hata yapmasına onlara alıştık zaten..Maçın başında Aguero'yu omuzla yıkması olsun mücadelesi olsun savaşçılığı olsun olsunda olsun bu adam mutlaka biryerlerde olsun

Hakan Balta : Şükür kavuşturana.. İyi bir maç çıkarttı ve goldeki asistinde Ergün'ü anımsattı.. Yavrum Balta..

Mehmet Topal : Onun uzun bacaklarını yerim ben yer..

Keita : İlkyarı o bildiğimiz son maçlarındaki gibi hasbelkaderkeitaydı, hiç oynamadı.. 2. yarı oynadı da oynadı..

Mustafa Sarp : Mücadelesi görülmeye değer.. Birde rastgele ataklara katılıp pozisyona girmesine rağmen heba etmesi yokmu deli eder insanı.. Ama tecrübesi yok Avrupada herifin.. İyidir iyi

Elano : Seni de şükür kavuşturana.. Şöyle oyna canımı ye.. Hafiften Ayhan'ı anımsattı yaptığı faullerle ama Rus hakem saolsun kart göstertmeden tamamlattı maçı..

Arda : Kaptan bu maçta yine çok koştu,topu ayağında tutup takımı dinlendirdi..Yırtındı çabaladı görevini layıkıyla yaptı.Öperim

Caner : Golden önceki pozisyonda faul yapmasına ve Reijkard'ın oyundan almasına bozmasın hiç moralini.. Takımda Dribling yapan sayılı oyunculardan..

(Dk. 35 Dos Santos xx), : Etliye sütlüye karışmıyor maşşallah.. Biraz istekli göründü gibi ya neyse ıh mıh püf.

(Dk. 81 Ayhan ?), : Sarı fırtına yav.. Anca son 10 dakikada işe yarıyor eşşek

(Dk. 89 Barış ?) : Son dakikalarda takıma taç kazandırdı. Aferim

Ben mi? Gol atıp avantaj elde ettiğimiz için mutluyum tabii ki de..

Ha birde dipnot: İspanyol taraftarların maç içerisinde Apo posteri açması şerefsizce bir haraketti..Kınadım ve neyse seviyesiz kelime kullanmak istemiyorum..Malum ban man..

:p

Ufuk Ceylan yavaş yavaş bu takımın 1. kalecisi olmalı. Atletico'nun kalecisine bakın.

Bu tip tansiyonu yüksek maçlarda tecrübeli oyuncular çok ama çok lazım Örnek:KEWELL saha içindeki genç oyuncuların onu sahada görmesi,o oyuncunun performansının 2 katına çıkacağı anlamını taşır.

ya anlamadığım niye bukadar çekingen korkak top oynadık takımda topa basan tek adamımız defansı zayıf denen adam elanoydu.. VİVA ELANO :D:D

UEFA Avrupa Ligi'nde, Euro Futbol kanalında Atletico Madrid-Galatasaray maçını anlatan yılların deneyimi İlker Yasin, izleyicileri çıldırtırken deyim yerindeyse uyuttu..

Maç boyunca çoğu pozisyonu sadece izlemekle yetinen İlker Yasin, zaman zaman bir kaç dakika hiç oralı bile olmadan çok önemli pozisyonları es geçti. Deneyimli spikerin her iki takımın önemli pozisyonlarını normal bir pozsiyonmuş gibi anlatması tepkilere yol açtı. İzleyicilerin tek tesellisi ise yorumcunun Erman Toroğlu olmasıydı.

Hatırlanacağı üzere, Devler Ligi'nde Chelsea-Fenerbahçe çeyrek final karşılaşmasını anlatan İlker Yasin, 'Bu maç Galatasaray'ın kazandığı UEFA Kupası'ndan daha önemli' diyerek Galatasaray taraftarlarının tepkisini çekmişti.

Spor Haberleri - Tümspor.com - Sporun net adresi, Haber, Spor, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Formula, motor, tenis, hentbol, atyarışı, euro2008, iddaa, beşiktaş, besiktas, galatasaray, fenerbahce, fenerbahçe, trabzonspor, worldcup, turkey, is

Vay şerefsiz...Gel de hakaret etme.

Dominguez Ali Sami Yen'de yok, A.Madrid forumundakiler cildiriyorlar.. A.Dominguez onlarin 20 yasinda olmasina ragmen su an en iyi defans oyunculari.. Ujfalusi ne zamandan beri sol bek oynuyor tek Keita'yi oynatmamak icin Flores onu sol bek oynatti, normalde kaptan Lopez sol bek oynuyor..rövans macinda ya Juanito oynayacak ya'da Lopez ikisi'de vasat oyuncular..

ya anlamadığım niye bukadar çekingen korkak top oynadık takımda topa basan tek adamımız defansı zayıf denen adam elanoydu.. VİVA ELANO :D:D

Viva Elano konusunda katiliyorum ama adas, YAPMA BUNU..YAPMA BUNU..

adamlar takim halinde bir birilerine daha yakin oynuyorlar ve bir iki pas ile bir anda ceza sahamizin onune cikiyorlar, bu ve tam bir santraforumuz sahada olmadigi icin baskiyi kurup ile tutmakta cok zorlandik.

defanslari kesinlikle en kotu halkalari ama bu kadro ile bu form duzenimizde 1-1 lik bir skor cok iyi de degil ama kesinlikle kotu bir performans degildir.

Vay canına. Yenilmemişiz.

Leo çok iyi bir maç çıkardı. Çok iyi oynayamasak ta (ki lig maçlarında çok daha iyi oynamıyoruz) rakibe de ezilmedik. Ben açıkçası bu kadar kafa tutabilceğimizi tahmin etmiyordum. Rövanş için iyi bir skor, umut ediyorum ki ASY' de bu işi bitireceğiz inşallah.

hadi koçlar bjk yi de halledelim. ondan sonra perşembeyi bekleyelim...

kötü ama doğru oynadık ve fena olmayan bri skor

her ne kadar madrid tecrübeli olsada asm yenden etkilenmemeleri mümkün değil

leo takımımıza geldiğinden beri ilk defa bu kadar güven verdi, maça ayrı motive olduğu belli

neill iyi ki gelmiş ve kewelll takıma katıldığında daha iyi olacak.

servet müdehaleleri iyi ama topu kullanirken panikledi

sarpla topal toplara bastılar ama topları iyi kullanamadılar

elano ya daha defansif görev verilmiş ve oldukca iyiydi

şansınız zorlayarak taktik fauller de yaptık arda ya yapılan faul sonucunda adama girerek duygusal fauller de yaptı

elano nun performansı beni daha çok sevindiriyor.

balta uğur iyi bastılar ama ofansa yeterinde destek veremediler

sanırım ilk görevleri defasntı

zaten madride karşı açık oynarsanız barça bile olsanız yenerler sizi

frank bunu çok iyi bildiğinden doğru şekilde oynattı

keita ilk yarı ve ikinci yarının ilk zamanlarıdna yok gibiydi sonradan açıldı

kaptan etine dişine takıp oynadı

gio nun daha pişmesi lazım maç eksiği açıkca belli oluyor

son olarak atletico madrid başkanına açık mektup

o sahanın rezilliği nedir

ingilterede olsa saha yüzünden ceza alıp klup

Saydım 7 pozisyon biz 4 pozisyon onlar biride freekick ama topla onlar daha çok oynadı

B_ecfc69614220ae36dedcaad18f04ec0b.jpg

B_6a1b1e0e155e5d547347b7933ae9faeb.jpg

B_d101470aec7413b957377dd544bb3a3b.jpg

B_0065a1ce1374095f2708fea74bbb5d21.jpg

B_1f86faa8b57849656c45e922f091f49f.jpg

B_11490d9e237594a2dc1c6ebfd6db36e9.jpg

B_a12e39cc582e8ae80cfd09ea815ab3e3.jpg

B_6590a9b55ab04e6574638e11c4c4516b.jpg

B_e70ac663cb89c180ce83020b742104fb.jpg

B_a99d6cab98544252f8e8bc2da4a461d4.jpg

B_81452542ac53bc86d6d3b37e926fc098.jpg

B_869cd4d43538ba1c0dbd0a60343ab008.jpg

B_88358455fb4ba9e9e84254eea74f0d07.jpg

B_2f76ec950e9f14dbbd5a8f51784a8d15.jpg

B_2080f936ef8c2009f93895d9240d6dee.jpg

B_b0c425a3228b06fffba82ff7972321f9.jpg

B_5ec7c703158e896c7282b2dc0406ebba.jpg

B_61e200014afacde5c047d12048810ebd.jpg

B_40906433bc47bd949bd5d4a21d1eea11.jpg

B_6e51da089b708893dd2230702c8506f1.jpg

B_6cdd25d3ba391364c7eb31927cbb132e.jpg

apo posterleri açmışlar

orada apo posterleri açanlar burda katalan bayrakları görürler

Bir sonra'da ki tur:

Galatasaray - Everton ve Fenerbahçe - Liverpool olabilir.

Rövans maçlarina bakarsak:

Everton - Galatasaray ve Liverpool - Fenerbahçe.

Bunlarin stadlari ayni mahallede galiba

:D

Geri
Üst Alt