Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S
Leo Franco : Bu adam beni hasta etmeye devam ediyor.. Bakmayın kurtardığı toplara,çoğu üstüne geldi..Hele ki frikikten yediği gol var ki evlere şenlik..İnsan bi uçar be adam..
Uğur Uçar : Elinden geleni yaptı..En azından mücadelesi göze hoş geldi..
Neill : Müthiş bir adam yav.. Soğukkanlı,ayağa pas falan yapıyor..Son dakikalarda her topu ileriye şişirmesi biraz gıcık etse de beni severim:.)
Servet : Herkez bu maçta Emre Güngör diye ısrar ederken ben ayıboğansız bu maça çıkmamızın intihar olacağı kanısındaydım.. Bakmayın bir iki hata yapmasına onlara alıştık zaten..Maçın başında Aguero'yu omuzla yıkması olsun mücadelesi olsun savaşçılığı olsun olsunda olsun bu adam mutlaka biryerlerde olsun
Hakan Balta : Şükür kavuşturana.. İyi bir maç çıkarttı ve goldeki asistinde Ergün'ü anımsattı.. Yavrum Balta..
Mehmet Topal : Onun uzun bacaklarını yerim ben yer..
Keita : İlkyarı o bildiğimiz son maçlarındaki gibi hasbelkaderkeitaydı, hiç oynamadı.. 2. yarı oynadı da oynadı..
Mustafa Sarp : Mücadelesi görülmeye değer.. Birde rastgele ataklara katılıp pozisyona girmesine rağmen heba etmesi yokmu deli eder insanı.. Ama tecrübesi yok Avrupada herifin.. İyidir iyi
Elano : Seni de şükür kavuşturana.. Şöyle oyna canımı ye.. Hafiften Ayhan'ı anımsattı yaptığı faullerle ama Rus hakem saolsun kart göstertmeden tamamlattı maçı..
Arda : Kaptan bu maçta yine çok koştu,topu ayağında tutup takımı dinlendirdi..Yırtındı çabaladı görevini layıkıyla yaptı.Öperim
Caner : Golden önceki pozisyonda faul yapmasına ve Reijkard'ın oyundan almasına bozmasın hiç moralini.. Takımda Dribling yapan sayılı oyunculardan..
(Dk. 35 Dos Santos xx), : Etliye sütlüye karışmıyor maşşallah.. Biraz istekli göründü gibi ya neyse ıh mıh püf.
(Dk. 81 Ayhan ?), : Sarı fırtına yav.. Anca son 10 dakikada işe yarıyor eşşek
(Dk. 89 Barış ?) : Son dakikalarda takıma taç kazandırdı. Aferim
Ben mi? Gol atıp avantaj elde ettiğimiz için mutluyum tabii ki de..
Ha birde dipnot: İspanyol taraftarların maç içerisinde Apo posteri açması şerefsizce bir haraketti..Kınadım ve neyse seviyesiz kelime kullanmak istemiyorum..Malum ban man..