Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S
Çok etkili oynamadık ama tam ben ve benim gibi düşünenler gibi oynadı takımımız.
"Rakibi oynatmamak" üzerine bir futbol sergiledik. Genelde başarılı olduk.
Yenilen golde "Leo" ya suç atanlar gidip biraz futbol oynasınlar. Adam gayet güzel ve zor bir top attı ayrıca bir o kadar da sert. Asıl hata Caner çömezinde topu gereksiz kanata ve kötü bir şekilde aktarırken kaptırdı yetmezmiş gibi 3 Galatasaraylı arasında zaten birşey yapamıyacak olan oyuncuyu tam ceza sahası köşesinde "amatörce" düşürdü.
Neill-Topal-Elano-Arda ve Uğur ilk yarı iyi işler yaptılar. Dikkatle izlerseniz Leo'nun çıakrdığı net 2 top var ve her kaleciye nasip olmaz ne gözünü kapıyor ne de sırtını dönüyor o tip karambolde direkt ellerini kaldırıp topa müdahale için öne atlıyor ve gayet iyi işler yaptı. Sonunda bu adamı savunduğum için "tecrübesinden ve defansa da yardımcı olduğundan ötürü" mutluyum. Gözümün önüne Aykut geliyor 3 gol yemişti arkadaş.
2. yarı tamamen kitledik A.Madrid'i. "Galatasaray defans yapmaz diyen spiker bozuntularına ders verdik adeta" . A.Madrid 1.5 pozisyona girdi bu da ehhh bir zahmet o ünlü ayakların üstdüzey çabaları sonucu ve eksik olup ilerde gerektiği kadar -bir deplasman takımı olarak- top tutamadığımızdan ötürü.
Neyse, "kara aslan" attı golümüzü aynen yediğimiz gibi diyelim şans ve pozisyonsuz bölgede bizde attık golü en azından rakibimiz fener gibi "40 yılda bir" olacak gol değildi.
Ben söyledim ben ve benim gibi düşünenlerde. Eğer rakibi kitlerse ki bu gerçekten çok kolay 3-4 oyuncu dışında pek etkili olamıyorlar. Bunu çok iyi uyguladık. Şimdi Sami Yen'de ofansif oynayıp ama yine pres yaparak gitmeliyiz rakibin üstüne.
Bu sonuç beni şaşırtmadı. Zaten tahminim 2-2 idi. Tek endişem kendi sahamızda gol için yüklenirken ters bir gol yemek olur malum forvetsisiz. En büyük mutluluğum ise geçen seneye oranla daha "Avrupai" bir futbolumuz ve dikkat ettiyseniz yorulmayan oyuncularımızın çokluğu. Zor bir maç olmadı fiziken. Psikolojik yorgunluk oldu ee normal deplasman burası 3-4 gün önce bu sahada bir devin düşüşünü hep birlikte izledik değil mi ?