Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S

2s0e8nq.jpg

bu yaptıkları hiç hoş olmadı ispanyolların.uefanın tarflılığına diyecek yok zaten

Bu serefsizlere en güzel cevabi sahada verecez insAllah :mad:

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S

O posteri açanın İspanyol olacağını sanmıyorum.

O posteri açan kesin oğlu kesin pkklı bir hitnedir. Şerefsiz. İspanyolun pkk ile ne alakası olur

O posteri açanın İspanyol olacağını sanmıyorum.

valla türkiyeye türlü küfürler eden,pkk diye bağıran ispanyollar bunu da yapar bende ispanyolların açtığını düşünmüyorum ama o posterin orada kalmasına göz yumduklarını düşünüyorum.sami yende sıkıyosa açalım bakalım bask liderinin posterini?uefa neler yapar neler

Bakalım Uefa nasıl yaptırım uygulayacak,pek sanmıyorum ama..Nitekim Azeri bayraklarına yapmadıkları katakulli kalmamıştı.

Keitanın geri dönmesine feci secindim..Ayrıca Elano böyle oyna yeterli..Tebrikler Aslanlar:)

Türk kanallarında senelerdir ağız tadıyla bir GS maçı izleyemeyeceğiz ercan taner nerde bunlar nerde

resmen komedi

balli olmak lazim adamlar belesten mac izliyor üstüne para aliyor,hiyar gibi anlatim

"Freedom for Catalonia" pankartı açmak farz oldu! Lütfen bu yapılsın !!

Katilmiyorum, sidik yarisina girmek anlamsiz olur. Eski Acik´ta koca bir Turk bayragi acilsin, bu onlara daha fazla batar. Ustune birde tur geldimmi, adamlar bi kac gun kendine gelemez.

Eve kendimi yeni attım ne geceydi ama...

Aslanlarımızı tebrik ediyorum!

Çok etkili oynamadık ama tam ben ve benim gibi düşünenler gibi oynadı takımımız.

"Rakibi oynatmamak" üzerine bir futbol sergiledik. Genelde başarılı olduk.

Yenilen golde "Leo" ya suç atanlar gidip biraz futbol oynasınlar. Adam gayet güzel ve zor bir top attı ayrıca bir o kadar da sert. Asıl hata Caner çömezinde topu gereksiz kanata ve kötü bir şekilde aktarırken kaptırdı yetmezmiş gibi 3 Galatasaraylı arasında zaten birşey yapamıyacak olan oyuncuyu tam ceza sahası köşesinde "amatörce" düşürdü.

Neill-Topal-Elano-Arda ve Uğur ilk yarı iyi işler yaptılar. Dikkatle izlerseniz Leo'nun çıakrdığı net 2 top var ve her kaleciye nasip olmaz ne gözünü kapıyor ne de sırtını dönüyor o tip karambolde direkt ellerini kaldırıp topa müdahale için öne atlıyor ve gayet iyi işler yaptı. Sonunda bu adamı savunduğum için "tecrübesinden ve defansa da yardımcı olduğundan ötürü" mutluyum. Gözümün önüne Aykut geliyor 3 gol yemişti arkadaş.

2. yarı tamamen kitledik A.Madrid'i. "Galatasaray defans yapmaz diyen spiker bozuntularına ders verdik adeta" . A.Madrid 1.5 pozisyona girdi bu da ehhh bir zahmet o ünlü ayakların üstdüzey çabaları sonucu ve eksik olup ilerde gerektiği kadar -bir deplasman takımı olarak- top tutamadığımızdan ötürü.

Neyse, "kara aslan" attı golümüzü aynen yediğimiz gibi diyelim şans ve pozisyonsuz bölgede bizde attık golü en azından rakibimiz fener gibi "40 yılda bir" olacak gol değildi.

Ben söyledim ben ve benim gibi düşünenlerde. Eğer rakibi kitlerse ki bu gerçekten çok kolay 3-4 oyuncu dışında pek etkili olamıyorlar. Bunu çok iyi uyguladık. Şimdi Sami Yen'de ofansif oynayıp ama yine pres yaparak gitmeliyiz rakibin üstüne.

Bu sonuç beni şaşırtmadı. Zaten tahminim 2-2 idi. Tek endişem kendi sahamızda gol için yüklenirken ters bir gol yemek olur malum forvetsisiz. En büyük mutluluğum ise geçen seneye oranla daha "Avrupai" bir futbolumuz ve dikkat ettiyseniz yorulmayan oyuncularımızın çokluğu. Zor bir maç olmadı fiziken. Psikolojik yorgunluk oldu ee normal deplasman burası 3-4 gün önce bu sahada bir devin düşüşünü hep birlikte izledik değil mi ? :)

Angut.com daki yorumlardan biri:''Galatasaray puan karşılığı para dağıtıyor''.Ulan malsınız bari bu kadar belli etmeyin.Eğer sizde nokta kadar beyin varsa ben eşeğim diye bas bas bağırıcam

Angut.com daki yorumlardan biri:''Galatasaray puan karşılığı para dağıtıyor''.Ulan malsınız bari bu kadar belli etmeyin.Eğer sizde nokta kadar beyin varsa ben eşeğim diye bas bas bağırıcam

onlarda para karşılığı adam oynatmıyor bknz: gervinho diyeceğim ama ben de angut olurum neyse :D

En azından bedavaya saçmalamıyoruz :)

angut forumdan..

Balli falan degil.

Para var adamlarda. Dagitiyorlar puan karsiliginda.

2 sene sonra yine ekonomik krize girerler.

ciddi buhrana girmiş adamlar.liderlik gitti.seyrantepe full devam.takımlarının dengesiz futbolu ve kısır kadro yapısıda eklenince haa birde galatasarayın yeniden uefa kupasını alabilme ihtimalinide düşününce demekki bu hale geliyorlar.

:asd::asd::asd:

Beyler maçtan önce herkese abdest almasını önermiştim,sükür ki cünüp çıkmadı rövanşta önce yatsıyı kılmaya gideriz sonra mabede :D

Cümleten iyi geceler...

yalnız bu arada yenilen golü demin izledim daha yeni.leo,yla alakası yok golün.golü atan süper vurmuş topa.leo o topu çıkarmış olsa :tiphat:

Maçın yıldızları Keita ve Neill.

Geri
Üst Alt