Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | LOSC Lille 2-1 Fenerbahçe | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | OSC Lille - Fenerbahçe | 18 Şubat | 20.00 | Star T

Böyle bir maç mı varmış?:)

Sağolsun bütün basın aklını A.Madrid ile bozdu.Hele hele Barca maçından sonra iyice azıttılar.Avuçlarını ovuşturuyorlar resmen.Ama Lille'den hiç yazmıyorlar nedense.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | OSC Lille - Fenerbahçe | 18 Şubat | 20.00 | Star T

Böyle bir maç mı varmış?:)

Sağolsun bütün basın aklını A.Madrid ile bozdu.Hele hele Barca maçından sonra iyice azıttılar.Avuçlarını ovuşturuyorlar resmen.Ama Lille'den hiç yazmıyorlar nedense.

Valla haklısın renkdaş:)ben hiç LİLLE -fb maçıyla ilgili haber duymadım,varsa yoksa GALATASARAY -a.madrid maçı:D

Görelim seni Lille.. Başarılarr. :2_thumbs_up_-_anima

ve angutlar imana varır :D:D

Allah´ım sen sahadaki futbolcularımızın bacaklarına kuvvet ver.

Allah´ım sen sahadaki neferlerimizin azimlerine azim güçlerine güç dermanlarına derman kat Yarabbimm

Allah´ım sen şu takımı seven onunla sevinen onunla üzülen milyonlarca kuluna üzüntü yüzü gösterme Yarabbiim

Allah´ım içinde bulunduğumuz sıkıntı günlerinde bize kenetlenecek iradeyi sağla Yarabbim

Bize şanssızlıkları yaşatma bizi kolla bizi gözet Yarabbim bize şans ver Yarabbim bize güç ver Yarabbim

fenerbahçemizi avrupa kupalarında muvaffak eyle ileride güzel başarılar nice kupalar ihsan eyle Yarabbim

Sen en büyüksün sen en ulusun senin herşeye gücün yeter bizi yüzü yere bakanlardan üzüntü içinde olanlardan eyleme Yarabbim

Biz senden af diler senden isteriz‚ senin sonsuz iraden sonsuz kudretinle sana inanan milyonlarca insanın amin dediği duaları geri çevirme Yarabbim

AMİİN...

YARABBİ... işittik ve itaat ettik ALLAH muhakkak işinde galiptir.

görünen ne olursa olsun kim yenerse yensin kim yenilirse yenilsin galip olan hakim olan yapan ve yaptıran Sensin...

ALLAHIM futbolcularımızın bacaklarına kuvvet ver onlara güç ve cesaret ver rakibimize korku sal...

bu sınavdan Senin rızanla galip gelmeyi galip ayrılmayı nasip eyle‚ sonumuzu Şampiyonluklarla süslememeizi nasip eyle Yarabbi...

Amin...

Hey allahım yaaa :D:D:D

Maçtan sonra, ''Fener Eden Hazard'ın Transferini bitirdi'' diye kesin bi haber çıkar :)

3-0 alir bence lille

1-0 Fenerbahçe kazanır ilk maçı. Dk. 85'te Alex atar. Bu turu 2. maç belirler. Fenerbahçe savunma futbolu oynadığı zaman zor gol yiyor. Ama hücum futbolu oynamaya çalıştığı zaman daha çok sıkıntı çekiyorlar. Bekleyelim görelim.

4-0 Lille alacak.

4-6 gol arası lılle oynadım bıle lılle e :D:D

2-0 lille diyorum.

lille alir maci

Lille tecavüz edecek

daum efendim lille'nin fransa'nın en iyi takımı olduğunu söylemiş..Tipik bir daum taktiği.,kendini çok zeki zannediyo..

Emre ve christian'a da sakat oynayamayabilir diyolar,pek inanmamak lazım bunlara.Yarın çıkıp at gibi koştururlarsa şaşırmayın..

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | LOSC Lille - Fenerbahçe | 18 Şubat | 20.00 | Star

Lille vursun, uzaktan yakindan vursun.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | LOSC Lille - Fenerbahçe | 18 Şubat | 20.00 | Star

Yarınki maçta De Melo ve Ricardo Costa oynayamayacakmış sanırım lisans sorunu yüzünden De Melo da sakatlanmış sanırım...

heriflerdeki bala bak :mad:

Yarınki maçta De Melo ve Ricardo Costa oynayamayacakmış sanırım lisans sorunu yüzünden De Melo da sakatlanmış sanırım...

heriflerdeki bala bak :mad:

Gervinho oynasin yeter :asd:

daum efendim lille'nin fransa'nın en iyi takımı olduğunu söylemiş..Tipik bir daum taktiği.,kendini çok zeki zannediyo..

Emre ve christian'a da sakat oynayamayabilir diyolar,pek inanmamak lazım bunlara.Yarın çıkıp at gibi koştururlarsa şaşırmayın..

Daum Lille'in "su an" Fransa'nin en iyi takimi oldugunu soylemis - son 10 macinda ligde 25 puanla lider olan , bu surecte 28 gol atip 8 gol yiyen (ki en cok gol atan ikinci takim 18 gol'de kalmis) bir takim hakkinda yapilan bu yorumun nesi garibine gitti merak ediyorum.

ama bizde klasiktir - marseille ligde 14. olsa da lille'den daha iyidir, ya da atletico madrid burda baska bir arkadasin dedigi gibi kendi liginde osasuna, getafe, mallorca gibi takimlarin gerisindeyken bile lille'den "kat kat" ustun bir takimdir.

ikinci paragrafa ne diyecegimi sasirdim gercekten - kandirikci fener?

Gervinho :D

Geri
Üst Alt