Su Turlari okadar gecmemizi istiyorumki, Su Kupayi okadar almamizi istiyorumki. Sirf su Galatasaray´i Komplo Teorilerle bitirmeye calisanlara Kapak olsun diye kazanmak istiyorum..
Lütfen Futbolcular Lütfen..Bize bir Kapak Takmayi cok görmeyin. O Gökmen Özdenak denen Türkce katiline, Sinan Keltos, Ahmet Shovman, Sergen Beygir´i, Hakan lar Topluluguna, Ömer Üründül Yilan´ina bütün Galatasaray´in iyi gidishati görüpte Rijkard´i kovdurarak bu gidishati durdurtmak isteyenlere bir Kapak taktirin bize. Lütfen..!! Okadar cok okadar arzulu istiyoruz su Kupayi ve turlari..
gelelim maca....
Galatasaray´in Santroforsuz nekadar caresiz oynadigini, Besiktas macinda Joe´nun girmesiyle kisa sürede nekadar farkli oynadigini attigimiz bir Golle gösterdik sanirim...
Benim ümitsizligim Galatasaray´imizin kalitesinden degil elimizdeki sakatlardan dolayi kadrodan yana.. Hani demistim ya Atletico belkide ilk macta isi bitiri diye..O gün gercekten Atletico sans melekleri yanimizda olmasaydi ilk macta isi bitiriyordu...
Tamam teorik olarak 1:1 iyi bir sonuc, ama..!!!
Iste o amasida var. Bizim Gol yemedigimiz mac sayisi kac.? Hele hele Atletico madrid gibi usta ayaklarin oldugu bir Kulübe karsi Gol yememeiz yüzde kac ? Ayagimizi yorganimiza göre uzatalim...
Su Atletico madrid´i biz elimizde Baros ve Kewell olsaydi deplasmanda elemistik bile hatta bir Joe bile yeterliydi. Santroforsuz Gol atmak cok zor. Bakmayin size Antalya macina. Bir Gol zor bela atiyoruz ama Gol yememiz 100% gibi birsey..
Su Macta Sabri olsa bile ümit biraz artar ama maalesef o bile yok.
Elimizdeki su Kadro ile Sanslar Kendi sahamizda oldugu icin 50% : 50% dir diye düsünüyorum... Eger bu Turuda gecersek Baros, sabri ve Kewell´da katilirsa aramiza ozaman bizi durdurmalari cok zor. Burdan size Yari Final garantisi bile veririm okadar eminim Galatasaray´dan. Yeterki su Turu bir gecelim...
Kötü bir Sonucta bile Rijkard´in arkasinda olun...
Unutmayin..!!
Medya bizi nekadar cok elestirirse, Rijkard´i nekadar cok begenmezse bu bizim dogru yolda gittigimizin kanitidir..
Basarilar Cimbomum...:heart::heart: