Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Yediğimiz 2.golde inanılmaz bir konsantrasyon hatası vardı.Bari 1-1 oynasaydık.Malum 10 kişi.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Dediklerine katılıyorum.Tüm pas özürlü adamlar gönderilmeli.Ama en azından şimdi elimizdekilerle bir nebze sistemi oturtup iskeleti hazırlayalım(Leo-Neill-Elano-Arda)bunların yanına da pas yapabilen adamlar alalım.Musa Çağıran'ı aldık bile zaten.Caner'in kesinlikle bonsevisini almalıyız gibi mesela.

Birde şu var.Dedik ki Neill geldi top çıkarma derdi bitti.Nah bitti abiciğim.Eğer önde baskıya karşı oynamak istiyorsan bizim iki tane Neill'e ihtiyacımız var.Perea-Ujfalsi baskı altında sabırla pas yaptı.Boş olduklarında inanılmaz dikine oynadılar.Ama Servet hp dandun oynadı.

1 Neill , 1 Elano ( Defansif özellikleri ön planda olan ) , Jo ve Canerin bonservisi ve Adnan Polatın Aslantepe için getireceği süper yldız yeterde artar takıma İstemiyorum Santosun bonservisini falan aman aman bir yetenek değil kaçan balık büyük olmaz

Neil'in yanına adam lazım.Servet çok kötü çok.Yediğimiz ilk golde içeride 1 tane adam var.Yapışsa O'na bitti iş.

ortada bir hata varsa bunda herkesin payı var

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - A.Madrid | 25 Şubat | 20.00

Maalesef Macin Özeti´de bu oldu sanirim...:(:(

Su Turlari okadar gecmemizi istiyorumki, Su Kupayi okadar almamizi istiyorumki. Sirf su Galatasaray´i Komplo Teorilerle bitirmeye calisanlara Kapak olsun diye kazanmak istiyorum..

Lütfen Futbolcular Lütfen..Bize bir Kapak Takmayi cok görmeyin. O Gökmen Özdenak denen Türkce katiline, Sinan Keltos, Ahmet Shovman, Sergen Beygir´i, Hakan lar Topluluguna, Ömer Üründül Yilan´ina bütün Galatasaray´in iyi gidishati görüpte Rijkard´i kovdurarak bu gidishati durdurtmak isteyenlere bir Kapak taktirin bize. Lütfen..!! Okadar cok okadar arzulu istiyoruz su Kupayi ve turlari..

gelelim maca....

Galatasaray´in Santroforsuz nekadar caresiz oynadigini, Besiktas macinda Joe´nun girmesiyle kisa sürede nekadar farkli oynadigini attigimiz bir Golle gösterdik sanirim...

Benim ümitsizligim Galatasaray´imizin kalitesinden degil elimizdeki sakatlardan dolayi kadrodan yana.. Hani demistim ya Atletico belkide ilk macta isi bitiri diye..O gün gercekten Atletico sans melekleri yanimizda olmasaydi ilk macta isi bitiriyordu...

Tamam teorik olarak 1:1 iyi bir sonuc, ama..!!!

Iste o amasida var. Bizim Gol yemedigimiz mac sayisi kac.? Hele hele Atletico madrid gibi usta ayaklarin oldugu bir Kulübe karsi Gol yememeiz yüzde kac ? Ayagimizi yorganimiza göre uzatalim...

Su Atletico madrid´i biz elimizde Baros ve Kewell olsaydi deplasmanda elemistik bile hatta bir Joe bile yeterliydi. Santroforsuz Gol atmak cok zor. Bakmayin size Antalya macina. Bir Gol zor bela atiyoruz ama Gol yememiz 100% gibi birsey..

Su Macta Sabri olsa bile ümit biraz artar ama maalesef o bile yok.

Elimizdeki su Kadro ile Sanslar Kendi sahamizda oldugu icin 50% : 50% dir diye düsünüyorum... Eger bu Turuda gecersek Baros, sabri ve Kewell´da katilirsa aramiza ozaman bizi durdurmalari cok zor. Burdan size Yari Final garantisi bile veririm okadar eminim Galatasaray´dan. Yeterki su Turu bir gecelim...

Kötü bir Sonucta bile Rijkard´in arkasinda olun...

Unutmayin..!!

Medya bizi nekadar cok elestirirse, Rijkard´i nekadar cok begenmezse bu bizim dogru yolda gittigimizin kanitidir..

Basarilar Cimbomum...:heart::heart:

Yazık oldu. İlk yarıdaki o oyuna yazık oldu, stada giden muhteşem taraftara yazık oldu...

hic hakeme bilmem neye suc aramayin

penalti calsadi ve tue atlasadik,hak edermidik acaa

kendi göbegini kendi kesecen

öle mustafa sarp ayhan la orta saha kurmican

al santrofora keitayi cek saga ardayi soldan caner

ora lana da mustafa sarpin yerine emre colak

bak böle sonuc cikiyormu

pisirk riikard böle taktigin i... edim emi

cildiracgin ya

birde lig mis o kupadan 17 tane var zaten

ben avrupada basari isterim

lig se hedefiniz o zaman bize abdullah avci kafidir

böle mio lari sacip da bas yolmak olmaz

helal olsun ispanyollara adam lar erkekcene sölediler korku yok yenecegiz diye

geldiler dagitilar bizi

bravo

hak ettiler

futbol erkekcene oynanir

Elano'nun sakatlandığını bilmeden, çıkarılır mı diye FR'ye sallayanların da....

Takım'ın hatası oldu tamam ama Allahsız Hakem malesef belli ki bize, Takımımıza ve TÜrklere karşı ne nefreti varsa anlamadık. Senin Allahına, İsa'na, kitabına ŞEytanalr tecavüz etsin yedi ceddinin balasını versin, tuttuğun takım kümes düşsün o haç tersten girsin. Allah belanı versin.

Beyler maç bizim elimizden alındı resmen.

Kimse oyunumuza laf etmesin. İlk yarı çok iyiydik, ikinci yarı 1-2 pozisyon buldular sonra gol attılar ve sonra tekrar biz iyi oynamaya başladık, gol attık ve gene iyi oynuyoruz derken penaltıyı vermedi hakem. Tabii maç boyunca sürekli Atletico'ya çaldığı pozisyonlarda vardı. Şu mübarek günde günaha sokuyorlar insanı. Penaltıyı nasıl vermez anlamıyorum hiç bir açıklaması yok 6.hakemin önünde resmen ya !

Ve son birşey daha 2.yarı da kötü değildik Atletico top çevirdi deniliyor ama boş çeviriyordu dikkat ettim istediğimiz zaman baskı yaptık ve hep top çevirmeler sonunda kazandık topları.

Rijkaard'a da birşey demek istiyorum:

Sonuna kadar güvenim hala var kendisine. Ama Elano'yu neden aldı oyundan anlamadım ? Zaten son 1-2 gün antremana katılmıştı sakatlık problemi olabilir ondan çıkmıştır ama bunun dışında ben de eleştiriyorum Rijkaard'ı sakatlığı yoksa niye çıktı anlamak güç...

Ama sakatlık problemi vardı sanırım bu yüzden çıktı. Yoksa kesinlikle iyi oynadığı sürede çıkarmaz Rijkaard. Zaten ilk yarının son dakikalarına doğru ayağına darbe almıştı çok acı içindeydi, oradan kalma ağrısı olabilir.

Aynen renktaş elanonun sakatlığı vardı,devre arasında demiştir idare edebilrsem devam edrim ama devam edemedi.

Takımın bi suçu yok arkadaş. O şerefsiz hakem 6 lısı alıp maçı Madrid'e verdi resmen. Topunun....

sadece arda keita birşeyler yapmaya çalışıyor evet.ama sorunda burda zaten takım oyunu ayağa pas ve organize yani arda ve keita dışındaki diğer tüm oyuncuların arkası dönük bile olsalar diğer futbolcunun nereye koşu yapabileceğini önceden kestirir halde oyun alışkanlığımızın kazanılması önemli olan.Yoksa bu maç gider başkası gelir.

Takım ve Rijkaard elinden geleni yaptı.Yalnız orta sahada daha yetenekli oyunculara ihtiyacımız var.Şimdi bize düşen her maçta stadı doldurup şampiyon olarak gelecek yıl asıl ligimiz CL'de mücadele etmek.

maçı mı izlemedin de boş boş atıyosun. Öyle veya böyle forvetsiz nasıl oynamamız gerekiyosa oynadık. O adi hakem 2 metre önünde olan pozisyona penaltı verse kırmızı da çıkacaktı. O sinirle Caner 3 dakika içinde kırmızı gördüyse gençliğinden(tecrübesizliğinden) gördü. Mehmet Topal'ın ne hatasını gördün ? Servet'in neyine kızıyosun şu maçta? Arda'nın? Bok atılacak biri varsa o da Ayhan ve şerefsiz hakem 6lısıdır.

Arkadaşım beyninde sorun mu var senin ne diye saldırıyorsun bana,nerenle anlıyorsun..

Ya beyninde sorun var ya çok sinirlisin Arda ve Servet kötü oynadı da kızdım mı dedim ben sana,Arda ve Servet'i isteyen kulüpler var yüksek rakamlara satalım bu futbolcuları bence dedim yüksek rakama yerine başka bir futbolcu alırız yada altyapıdan getiririz...Mehmet Topal'ı satabiliyorsak satalım iyi bir fiyata yerine çok daha iyi ön libero bulabiliriz...

Takmışsın maçtaki hakemlere ben diyorum Ankara sen diyorsun Konya muhatap olma benimle ne halin varsa gör sinirin geçsin öyle gel çünkü ne dediğinin farkında bile değilsin sen...

Herşeye rağmen ben takımımın oyunundan memnunum.Keşke yemeseydik o son saniye golünü:(Yine de hepsine teşekkürler.Artık önümüze bakmamız lazım.

Bu maçı kaybetmemizdeki en en baş aktör kulüp doktorlarıdır. 25 ekimde sakatlanan adamı bıraksalar devlet hastanesinde ameliyat olsa 2 ay sonra dönecekti. Yanlış ameliyat edip 2.5 ay daha sakatlığını uzattılar barosun. Kewell da keza orduspor maçında bunların yüzünden oynadı. Allah belanızı versin çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın.

Yakışmıyor sana böyle laflar.

Ya düşünüyorum takıma ciddi bişey diyemiyorum.Oynadılar ellerinden geleni yaptılar ama o hakem valla anlamıyorum ya.O penaltı nasıl çalınmaz artık o değilse ne penaltı olmalı.FİFA bu maça soruşturma açmalı..

guiza attı ofsayt oldu yanlız fenerde fena oynamıo elerlerse tam anlamıyla yıkılırım.

Geri
Üst Alt