Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Hakan Balta Reyes'e sağ ayağını takıyor .Oda net bir penaltıydı.Ya olsun sağlık olsun böylesi hayırlısıymış demek ki.İnadına yarın formamı giyipte çıkıcam dışarı!

Ahmet ona penaltı verilmez be kardeşim,dediğin gibi sağlık olsun,inşallah lige asılıp şampiyon oluruz,seneye cl'de yarışmak daha zevkli olur.yapacak bişe yok,ayrıca takım oynaması gerektiği gibi oynadı,kimse canere kızmasın böylesine bir maçta zaman zaman insanın anlık düşünmesi zordur.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Elano ayağın 30 cm kaldırdı hakem taban dedi

kardeşim bu eziklerinde ne balı varmış be kardeşim.Lille hakkaten çoook ama çoook dandik bir takım.Bizim Denizlispor bile eler bu malları.kıskançlıktan söylemiyorum görünen köy kılavuz istemez.

Lille dandik takım falan değil.Fransa liginde gelene geçene 3-4 atmak her baba yiğidin harcı değil.Ama biz şu 2.sınıf kupaya haddinden fazla değer veriyoruz.Geçen sene Bordeaux lig maçına dinlensin diye gourcuff'u İstanbul'a getirmemişti.Bordeaux gerçek futbolunu oynasa o maç ebemizi ağlatırlardı.

Elano ilk maçtaki gibi oynasaydı şuan seviniyor olabilirdik...

Madrid'in penaltısını vermediği için bizimkinide vermedi.Penaltı konusunda bir haksızlık yok ama genel anlamda hakeemler kötüydü.Sonuçta bu maçı futbolcularımız kazanacak.Aslına bakarsanız elenmemiz belkide iyi oldu.Uefa nın tek getirisi şöhret ve puandı ama lig çok iyi para ...

Yarın Uefa'nın sitesinde Büyük Kaptana soracağım birkaç soru var...

Yahu kardeşim insanı çıldırtmayın..ne penaltısı..tövbe tövbeeee...Madrid'in penaltısını vermemişmiş....nasıl bir maç izliyorsunuz anlamıyorum.bu yorumunuza S.Yula bile güler...

Az önce Samiyende dünyam başıma yıkıldı ama olsun inadına cimbom ölümüne Rijkaard ölümüne Adnan polat.. Sonsuz kredisi var bu yönetimin gönlümde beni öldürmeden tüketmezler bunu inşallah.
:(:(:(

Sanırım 2.golü yedıkten sonra duvara vurmam elimin kırılmasına sebep oldu :S:(:(.

Hakan Balta Reyes'e sağ ayağını takıyor .Oda net bir penaltıydı.Ya olsun sağlık olsun böylesi hayırlısıymış demek ki.İnadına yarın formamı giyipte çıkıcam dışarı!

şaka yapıyorum de lütfen neyin penaltısı ya..:omg:

Caner Erkin bundan sonra 20 gol 30 asiste yapsa anca karşı yakada oynar.

Rijkaard Elano sakatlandı diye mi çıkardı bilmiyorum ama eğer o pozisyonda ki sakatlığı etkilediyse Elano'yu çıkardıysa eyvallah,ama onun dışında Ayhan'ın girmesi cinayetti.

Keita ile Arda dışında savaşan hiç oyuncu yoktu,yine deplasmandan avantaj ile dönüp klasik haline gelen elenmeyi yaptık(bu bir vizyon daralması işaretidir),

Sene sonu

Servet

Ayhan

Barış

Mustafa Sarp

Mehmet Topal

gönderilip 1'i çok iyi defans yapan adamı ısıran,diğeri en az Elano kadar teknik ve ondan daha fazla sorumluluk alan,defansı da bilen orta saha almazsak,defansa Servet'in yerine hızlı,agresif,seri,top kullanmayı ondan iyi bilen bir stoper,ve Forvet almazsak bu takım en fazla böyle gider,sistem mistem yalan olur.

BU ARADA BU YILI KAYBETMEMEK İÇİN EĞER HAFTA SONU OYNAYACAĞIMIZ KASIMPAŞA MAÇINDA TRÜBÜNLERİ DOLDURUP TAKIMI SON SALİSEYE KADAR DESTEKLEMEZSEK,YİNE KLASİK HALİNE GETİRDİĞİMİZ AVRUPA DÖNÜŞÜ YENİLGİSİ GELİR VE TAKIM 2-3 HAFTADA LİGE DE HAVLU ATABİLİR,O YÜZDEN BAYRAĞI FLAMAYI KAPAN ASY'YE KOŞSUN,BENDE GİDECEĞİM.

En iyi oyuncularımız sakat olunca böyle oluyor. Sınırlı kısıtlı adamlarla oynuyorsun. Önümüzde ki maçlara bakacağız :)

yahu yapmayın etmeyin ayıptır günahtır nasıl eli belinde dolaştı yaaa

cocuk her topa saldırdı en az 2 uzun ve fizikli stoperin arasında bogustu ve tüm bunlara ragmen yinede asistini yaptı

herkes mantıklı yorumlar yapsın lütfen

Arkadaşım Allahaşkına yapmayın.. hem Ardayı hem Galatasarayı bitiriyorsunuz.. Senden ricam maçı banttan izle ve yabancı futbolcu Keita canını ortaya koyarken Galatasarayın "ruhu" ruhsuz Arda nın nasıl seyrettiğini gör.. Emin ol Arda da senin gibi harika oynadığını düşünüyor.. Çünkü Keita nın kendisine attığı pasa koşu yapmadığı halde Keita yı fırçalama hakkını kendinde bulabiliyor... Çünkü bugüne kadar kimse kulağını çekmedi ve hep pohpohlandı.. Ne olur geçen yıl kalbi durana kadar sahada basmadık yer bırakmayan "Genç Arda" ile bu yıl kendini diğer 10 kişinin patronu zanneden ve ayaklarından çok ağzı çalışan ve takım arkadaşlarını sürekli fırçalayın göbekli Arda arasındaki farkı görün artık...

Başka türlüsü hem Arda ya hem takımımıza zarar verir..

Şu maçta Elano'yu (sakat değilse tabi) çıkarıp yerine Ayhan'ı alıyorsan bu işten anlamıyorsundur arkadaş.bu kadar basit.hem maçı rölantide götürüp beraberliğe oynuyorsun hem de son zamanlarda formda biri olan ve topu hem savunmada hem de hücumda en iyi kullanabilecek olan Elano'yu oyundan çıkarıyorsun.Elano'yu çok eleştirdim zamanında ancak yiğidi öldür hakkını ver.Son maçlarda çok iyi performans vermesine karşın her maç sahayı ilk terkeden oluyor.Şöyle önemli bir maçta topu ayağında tutman gerekirken hem de skoru korumak için oynuyorsan Elano'yu çıkartıp da ne savunma becerisi olan ne de topu oyuna sokma becerisi olan Ayhan'ı oyuna almayacaksın arkadaş.Hele ki daha maçın 50.dakikasında.Maç 0-0 gider son 10-15 dakikadır gol yemeyeyim diye düşünürsün kimse ona birşey demez ancak gidipte 50. dakikada bütün pas alışverişini yapan hücumu rahatlatıp savunmadaki topları hücuma aktaran adamı oyundan alıyorsun.Kim ne derse desin Rijkaard şu maçta kalitesini(!) ortaya koymuştur benim görüşüm olarak ve sınıfta kalmıştır.Bu yazdıklarıma karşı çıkanlar elbette olacaktır.Ancak bu benim kişisel yorumumdur.Kimseyle polemik yaşamak istemiyorum.

Forumda para birleştirerek bir forma alalım İtalyan hakeme.Maça yanlış formayla çıkmış.Şu mübarek günde insanları dinden imandan çıkardınız.Ayıptır.Hele o kale çizgisinde duran yardımcı hakeme diyecek söz bile yok.Adam sahanın içinde maçı seyrediyo sadece üstüne bi de para veriyolar.Daha neyi görecen be bilader.Ne işe yararsın.Ben Galatasaray'lıyım şu maçı yönetsem Galatasaray'ı sizin A.Madrid'i kayırdığınız kadar kayırmazdım, ayıptır günahtır.

Umarım yöneticiler maçta yaşanan penaltı pozisyonunu Uefa'ya gönderirler.Yardımcı hakemlerin maça olan etkisini !!! ortaya koyan tabloyu Uefa görsün bakalım.

Futbolcuların ve taraftarların yüreğine sağlık.

İlk yarıdada geride beklememize rağmen iyiydik adamların doğru düzgün şutu yoktu, ikinci yarı çok geri çekildik

Çok korkak oynadık çok!

Elbet yiyeceksin golü adamlar sağlı sollu geliyor kardeşim,0-0'a yatarsan böyle olur,hakem tamam ne kadar art niyetli olduğunu belli etti ama 1.71'lik Arda'ya 50 tane top şişirildi ne kadar saçmadır,rakip top yapan ayaklara sahip sen hala rakibe top oynatıyorsun,hiç üzülmüyorum.Hakettik elenmeyi.

(Sağlam kafayla düşünüyorum ve kutluyorum adamları)

Aynen abiciğim asıl sorun forvtsizlik değil asıl sorun pas yapamayan adamlar yüzünden sürekli baskı yememiz.Yoksa Arda çok iyi top tutuyor saklıyor.Arsenal Arshavin'le nasıl oynuyorsa bizim de oynamamız gerekirdi.Ama malesef kötü oyunculara sahibiz.

Bakıyorum felaket tellahları hemen takımdan oyuncu göndermeye başlamış :D harbi komedisiniz yaa :D

yemin ederim arkadaşlar çok samimi soruyorum, sinirden ben farkedemedim "ayhan maçta bir tane olumlu hareket yaptı mı???"

Bu arada maça giden arkadaşlar cevaplarsa iyi olur, televizyondan iyi anlaşılmıyor bugün gerçekten formasının hakkını veren varmıydı??

evet bugün formasının hakkını verenler vardı Galatasaray'da

sakatlanıp çıkana kadar olmayan orta sahamızı maestro gibi yöneten ELANO

2 uzun stoperle macın sonuna kadar bogusan ve yinede aslanlar gibi asistini yapan ARDA

aldıgı her topta rakibin en az 2 kişiyle kapattığı ama yinede üzerine korkmadan giden ve yine golünü atan KEİTA

Az önce Samiyende dünyam başıma yıkıldı ama olsun inadına cimbom ölümüne Rijkaard ölümüne Adnan polat.. Sonsuz kredisi var bu yönetimin gönlümde beni öldürmeden tüketmezler bunu inşallah.
:(:(:(

şu ayhanı gönderen yönetimle teknik adam benim için vazgeçilmez olucak bu gidişle..:mad::mad:

Forvetsiz bukadar oluyor arkadaşlar.Kewell ve Baros'suz bir Gs'nin Avrupa'da yola devam etmesi çok zordu.Canımız saolsun.

Bugün turu geçebileceğimiz tek sonuç 0-0'dı.Olmadı ne yazık ki.

Madrid in pozisyonu penaltı deildi Reyes sarı kart vermesi gerekirdi kendini yere attı.

evet bugün formasının hakkını verenler vardı Galatasaray'da

sakatlanıp çıkana kadar olmayan orta sahamızı maestro gibi yöneten ELANO

2 uzun stoperle macın sonuna kadar bogusan ve yinede aslanlar gibi asistini yapan ARDA

aldıgı her topta rakibin en az 2 kişiyle kapattığı ama yinede üzerine korkmadan giden ve yine golünü atan KEİTA

hocada cem sultani forvete koyacak kadar yurek olsa gorurduk kim kimi kapatiyor

şaka yapıyorum de lütfen neyin penaltısı ya..:omg:

Maçı Ttnet Tivibu ile izledim ancak tv den izleyemediğim için öyle görmüş olabilirim sizler öyle diyorsanız ama görüntü kötüde değildi.Ayağını taktı diye gördüm neyse özetlerde bakarım bir daha tv den...

Aslında biraz at gözlüğünü çıkartmak lazım. Elendik ama kendimize elendik. Devre arasındaki yanlış transfer politikası yüzünden. Elimizde ağır olsa da 16 gol atmış elde kalan tek forvet vardı nonda. Takımda forvet eksik gittik avrupada oynayamayan bir forvet aldık. Yetmedi avrupada forvet alacağımıza sol açık mevkiinde 3 tane banko oynayacak adam(ArdaCanerKewell)varken gidip Ipswich Town da yedek oynayayan 2 senedir top oynamamış adamı aldık. Elimizdeki tek forveti de gönderdik. hem maddi açıdan zarar ettik,hem avrupa ve türkiye kupası gitti. Sorarım abi ben bu hesabı sayın rijkaard

1- Neden avrupada oynayacak bir adam transfer ettirilmedi.

2- Neden eldeki kalan son forvet adamın sözleşmesi fesh edildi

3- Neden 2 senedir top oynamamış adamı getirdin

4- Neden A2 takımından oyuncuları bir bir anadoluya sattırdın

5- Neden bu takım sürekli her maç gol yiyor

6- Biz ne zaman maç kazanacağız.

Galatasarayı FM oynar gibi yönetemezsiniz. Forvetsiz hangi takım ilerlemiş. Hangi takım bi yerlere gelebilmiş.

Rijkaard sezon başı geldiğinde Forvet gibi forvet olan 6 tane adamımız vardı.

Ümit Karan, Necati, Serkan Çalık, Baros, Nonda, Yaser

Sezon başında Volkan ,Balta, Alparslan diye 3 tane sol bek vardı

Bu gün kötü bir hakan baltanın yerine koyacak adamımız yoktu.. Haftalarca sol açık canerden sol bek yapmaya çalıştık.

Takımda hala disiplin diye bişey yok. Keita gider üzülmeze dirsek atar caner hakeme kızar 2 dakkada kendini attırır. servet yedek kaldı diye ısınmaya çıkmaz. caner oyundan alınınca tepkiyi basar hocasına.

Burda rijkaarda sonsuz kredi biçilmesine anlam veremiyorum. Ya ben mi körüm yoksa rijkaardın hataları yüzünden türkiye kupası ve uefadan elenmedik mi? Sizde rijkaardın kredisi sonsuz ise ondan daha fazla bu krediyi Fatih Terim hakediyordu ki o bile bundan daha berbat bir kadro ile elinden geleni yaptı ama hataları ,oyuncu transferindeki hataları yüzünden gönderildi. Bu takımda kredisi kimsenin sonsuz değil. Bize her sevdadan geriye halan sadece frank rijkaard diye marşı söyleyin o zaman. Sert oldu biraz ama bıktım artık yeter.

Geri
Üst Alt