- 28 Nisan 2009
- 20.585
- 0
- 1.396
Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So
Beyler sizce Servet'in pozisyonu kırmızı kart mı..
Beyler sizce Servet'in pozisyonu kırmızı kart mı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocada cem sultani forvete koyacak kadar yurek olsa gorurduk kim kimi kapatiyor
Göz yaslarima hala hakim olamiyorum, bu gece uyku da yok, yarin erken kalkip ise nasil gidecegim be GALATASARAY?Sen herseyimmissin,kiz arkadasim beni biraksa bu kadar üzülmezdim, su an bombos biriyim arkadaslar sizde de bu duygu hakim mi? ;(
hedefsiz kaldık mı şimdi hadi çok geçmiş olsun... lig var falana da inanmam artık haftasonu bu moralsizlikle kasımpaşada çakar bize umarım seneye orta sahaya (ayhan,barış,topal gönderildikten sonra) iyi transferler yapılır da seyrantepede kahrolmayız enazından. canere de çok kızamıyorum yaptığı sonuna kadar yanlış evet ama ikinci yarı bizden birinin kırmızısı garantiydi görmediniz mi hakem bizde nelere kart çıkarttı da madridte kimseye kart vermedi özellikle penaltı isteyen reyese vermemesi herşeyi açıklıyo.
Aslında biraz at gözlüğünü çıkartmak lazım. Elendik ama kendimize elendik. Devre arasındaki yanlış transfer politikası yüzünden. Elimizde ağır olsa da 16 gol atmış elde kalan tek forvet vardı nonda. Takımda forvet eksik gittik avrupada oynayamayan bir forvet aldık. Yetmedi avrupada forvet alacağımıza sol açık mevkiinde 3 tane banko oynayacak adam(ArdaCanerKewell)varken gidip Ipswich Town da yedek oynayayan 2 senedir top oynamamış adamı aldık. Elimizdeki tek forveti de gönderdik. hem maddi açıdan zarar ettik,hem avrupa ve türkiye kupası gitti. Sorarım abi ben bu hesabı sayın rijkaard
1- Neden avrupada oynayacak bir adam transfer ettirilmedi.
2- Neden eldeki kalan son forvet adamın sözleşmesi fesh edildi
3- Neden 2 senedir top oynamamış adamı getirdin
4- Neden A2 takımından oyuncuları bir bir anadoluya sattırdın
5- Neden bu takım sürekli her maç gol yiyor
6- Biz ne zaman maç kazanacağız.
Galatasarayı FM oynar gibi yönetemezsiniz. Forvetsiz hangi takım ilerlemiş. Hangi takım bi yerlere gelebilmiş.
Rijkaard sezon başı geldiğinde Forvet gibi forvet olan 6 tane adamımız vardı.
Ümit Karan, Necati, Serkan Çalık, Baros, Nonda, Yaser
Sezon başında Volkan ,Balta, Alparslan diye 3 tane sol bek vardı
Bu gün kötü bir hakan baltanın yerine koyacak adamımız yoktu.. Haftalarca sol açık canerden sol bek yapmaya çalıştık.
Takımda hala disiplin diye bişey yok. Keita gider üzülmeze dirsek atar caner hakeme kızar 2 dakkada kendini attırır. servet yedek kaldı diye ısınmaya çıkmaz. caner oyundan alınınca tepkiyi basar hocasına.
Burda rijkaarda sonsuz kredi biçilmesine anlam veremiyorum. Ya ben mi körüm yoksa rijkaardın hataları yüzünden türkiye kupası ve uefadan elenmedik mi? Sizde rijkaardın kredisi sonsuz ise ondan daha fazla bu krediyi Fatih Terim hakediyordu ki o bile bundan daha berbat bir kadro ile elinden geleni yaptı ama hataları ,oyuncu transferindeki hataları yüzünden gönderildi. Bu takımda kredisi kimsenin sonsuz değil. Bize her sevdadan geriye halan sadece frank rijkaard diye marşı söyleyin o zaman. Sert oldu biraz ama bıktım artık yeter.
hocada cem sultani forvete koyacak kadar yurek olsa gorurduk kim kimi kapatiyor
Ne kadar yürekili gördük 5 yiyip gelen bu tür maçları yürekliler deyil akıllı oynayanlar kazanıyor ve biz akıllı oynadık hakem penaltıyı verse turuda geçmiştik
:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima
Destek olacağız diyerekten köstek olduğumuzun farkına varamadık bir türlü.
Rakibi ele al ayağa top yapmayı seven ve top gezdiren rakip,biz ne yaptık al dedik orta sahamız yok bizim,forvetimizde yok gelin yüklenin yenin bizi!