Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Beyler sizce Servet'in pozisyonu kırmızı kart mı..

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Göz yaslarima hala hakim olamiyorum, bu gece uyku da yok, yarin erken kalkip ise nasil gidecegim be GALATASARAY?Sen herseyimmissin,kiz arkadasim beni biraksa bu kadar üzülmezdim, su an bombos biriyim arkadaslar sizde de bu duygu hakim mi? ;(

bu kadar takım oyununun sıfır olduğu bi galatasaray izlememiştim.ilk maçtada bu maçtada yardımlaşma, paslaşma vs hiç yoktu.at keita'ya üç kişiyi geçsin, doldur arda'ya tek başına indirsin.nedir bu ya !?

herkes hala penaltiyi tartisiyor. salak hakem bizim penaltimizi vermiyecek kadar aptaldiysa onlarini penaltisini vericek kadarda aptaldi o kadar

hocada cem sultani forvete koyacak kadar yurek olsa gorurduk kim kimi kapatiyor

Ne kadar yürekili gördük 5 yiyip gelen bu tür maçları yürekliler deyil akıllı oynayanlar kazanıyor ve biz akıllı oynadık hakem penaltıyı verse turuda geçmiştik

4 defans oyuncusu çakılı,Mehmet Topal gömülmüş geriye,Sarp keza öyle,Elano ilerde biraz daha ama oda çok defansif oynadı,ne kaldı geriye Arda,Keita,Caner 3 adamla rakibinizi yenemezsiniz beyler!

Göz yaslarima hala hakim olamiyorum, bu gece uyku da yok, yarin erken kalkip ise nasil gidecegim be GALATASARAY?Sen herseyimmissin,kiz arkadasim beni biraksa bu kadar üzülmezdim, su an bombos biriyim arkadaslar sizde de bu duygu hakim mi? ;(

arkadasim spor bu kafani fazla takma. baska seye kafa yoramayacak kadar bosmos birisisen o zaman isin gercekten zor

Rakibi ele al ayağa top yapmayı seven ve top gezdiren rakip,biz ne yaptık al dedik orta sahamız yok bizim,forvetimizde yok gelin yüklenin yenin bizi!

hedefsiz kaldık mı şimdi hadi çok geçmiş olsun... lig var falana da inanmam artık haftasonu bu moralsizlikle kasımpaşada çakar bize umarım seneye orta sahaya (ayhan,barış,topal gönderildikten sonra) iyi transferler yapılır da seyrantepede kahrolmayız enazından. canere de çok kızamıyorum yaptığı sonuna kadar yanlış evet ama ikinci yarı bizden birinin kırmızısı garantiydi görmediniz mi hakem bizde nelere kart çıkarttı da madridte kimseye kart vermedi özellikle penaltı isteyen reyese vermemesi herşeyi açıklıyo.

İnanamıyorum ya.. Hiç birşey yapmayan artist Mustafa Sarp dururken 2 kişilik oynamaya çalışan M.Topal ı eleştiriyorsunuz.. Bu taraftara yaranmak için artist olmak lazım arkadaş..

Evet 2. yarı kart göreceğimiz belliydi.. daha 60. dk da yanımdakilere maçı 11 kişi bitiremeyiz dedim.. Ama bunun sorumlusu hakemlerden ziyade takımı 9 kişi oynamak zorunda bırak Arda-M.Sarp ikilisi ve onları seyredip Barışı oyuna almayan Rijkaard dır.. Keita,Caner ve M.topal ın sarfettiği efordan kimse bahsetmiyor.. Oyuncu fizik olarak tükenirse elbette kontrolu kaybedecek ve kart görecektir.. Kimse başkalarının kurbanı olan Caner i harcamaya kalkmasın sakın.. yoksa seneye f5 forması altında ağzınız açık izlersiniz bu adamı...

Grubumuzdaki Panathinaikos bile Roma'yı elemiş.Bunu görünce cidden şimdi üzüldüm işte...

Birde 2. yarı başlar başlamaz neden o kadar pozisyon verdik anlamak mümkün değil.2. yarın konsantre problemleri yaşadık ikisindede gol oldu.

Ama karalar bağlanacak bir durum yok.Forvetsiz bu kadar oluyor.

Aslında biraz at gözlüğünü çıkartmak lazım. Elendik ama kendimize elendik. Devre arasındaki yanlış transfer politikası yüzünden. Elimizde ağır olsa da 16 gol atmış elde kalan tek forvet vardı nonda. Takımda forvet eksik gittik avrupada oynayamayan bir forvet aldık. Yetmedi avrupada forvet alacağımıza sol açık mevkiinde 3 tane banko oynayacak adam(ArdaCanerKewell)varken gidip Ipswich Town da yedek oynayayan 2 senedir top oynamamış adamı aldık. Elimizdeki tek forveti de gönderdik. hem maddi açıdan zarar ettik,hem avrupa ve türkiye kupası gitti. Sorarım abi ben bu hesabı sayın rijkaard

1- Neden avrupada oynayacak bir adam transfer ettirilmedi.

2- Neden eldeki kalan son forvet adamın sözleşmesi fesh edildi

3- Neden 2 senedir top oynamamış adamı getirdin

4- Neden A2 takımından oyuncuları bir bir anadoluya sattırdın

5- Neden bu takım sürekli her maç gol yiyor

6- Biz ne zaman maç kazanacağız.

Galatasarayı FM oynar gibi yönetemezsiniz. Forvetsiz hangi takım ilerlemiş. Hangi takım bi yerlere gelebilmiş.

Rijkaard sezon başı geldiğinde Forvet gibi forvet olan 6 tane adamımız vardı.

Ümit Karan, Necati, Serkan Çalık, Baros, Nonda, Yaser

Sezon başında Volkan ,Balta, Alparslan diye 3 tane sol bek vardı

Bu gün kötü bir hakan baltanın yerine koyacak adamımız yoktu.. Haftalarca sol açık canerden sol bek yapmaya çalıştık.

Takımda hala disiplin diye bişey yok. Keita gider üzülmeze dirsek atar caner hakeme kızar 2 dakkada kendini attırır. servet yedek kaldı diye ısınmaya çıkmaz. caner oyundan alınınca tepkiyi basar hocasına.

Burda rijkaarda sonsuz kredi biçilmesine anlam veremiyorum. Ya ben mi körüm yoksa rijkaardın hataları yüzünden türkiye kupası ve uefadan elenmedik mi? Sizde rijkaardın kredisi sonsuz ise ondan daha fazla bu krediyi Fatih Terim hakediyordu ki o bile bundan daha berbat bir kadro ile elinden geleni yaptı ama hataları ,oyuncu transferindeki hataları yüzünden gönderildi. Bu takımda kredisi kimsenin sonsuz değil. Bize her sevdadan geriye halan sadece frank rijkaard diye marşı söyleyin o zaman. Sert oldu biraz ama bıktım artık yeter.

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Destek olacağız diyerekten köstek olduğumuzun farkına varamadık bir türlü.

Hakemler harbiden kötü niyetliydi. Bir de oynatmamaya calisan bir Galatasaray olunca Madride turu verdiler...

Benim gicik oldugum sey su:

Madridin defansi rezil birsey. Üstüne gittin mi dagiliyorlar ama biz bunu yapmadik, yapamadik. Neden yapamadik, cunku Jo, Baros, Nonda yoktu...

Ulan bütün günüm bomb.k oldu.Daha bir ay kendime gelemem.Sanki gelecek günler için hiç umudum kalmamış gibi hissetmeye başlıyorum şu takım yenilince.Çekirdekçi taraftarımızı da alkışlıyorum buradan.Müthiş! destek verdiniz.Bu taraftar yeni stat filan haketmiyor arkadaş kim ne derse desin.Hakem at koşturuyor sahada taraftardan tık yok.Hiç etki altına alamadık hakemi.

Forvetin yoksa ona göre oynarsın Arda'yı Jo sanıp top şişirilmez bu top benden çıksında nereye gidersin gitsin mantığıdır,gerçekten ben böyle bir maç izleyeceğimi hiç ummadım,daha ısırgan bir Galatasaray izlemek isterdim,hele Agüero sakatlandıktan sonra,Forlan markajı çok zor bir adam değil Agüero'ya nazaran fakat biz çok saçma oynadık.Ve Rijkaard eminim bu kadar gömülün çocuklar dememiştir,psikolojimize yenildik.

hocada cem sultani forvete koyacak kadar yurek olsa gorurduk kim kimi kapatiyor

hocam yapmayın yahu ne cem sultanı

yenilginin kızgınlıgı ile fazla abarttınız bence

o kadarda basit değil bu işler

tamam kabul ediyorum rijkaard'ın taktik hatası var

elano-ayhan değişikliği yanlıştı

ısrarla ardayı forvette oynatması hataydı

maca ileri 3'lüde arda-santos-keita başlayabilirdi

ama sonucta bir gerçek var ki bu takımla oynayacagımız oyunda bu kadar

bundan daha iyisini beklemek biraz hayalcilik olur diyorum

ve son sözüm yönetimimiz orta sahada rijkaard'ın eline ne verdiki adamdan ne bekliyoruz

yeni geldim tek bisey diyecegim: SEREFSIZ HAKEM!!!

Ne kadar yürekili gördük 5 yiyip gelen bu tür maçları yürekliler deyil akıllı oynayanlar kazanıyor ve biz akıllı oynadık hakem penaltıyı verse turuda geçmiştik

evet haklisin cok akilli oynadik

Rakibi ele al ayağa top yapmayı seven ve top gezdiren rakip,biz ne yaptık al dedik orta sahamız yok bizim,forvetimizde yok gelin yüklenin yenin bizi!

İşin garibi,rakipte Raul Garcia dışında İspanyol yoktu sanırım.Hepsi yabancı.Ama hepsi pas yapabiliyor.Bizde ise pas yapamayan oyuncular.Baskı kuramamızın nedeni Arda değil pas yapan oyuncular karşısında ezilmemiz.İşin en acı tarafıda onlarda yabancı sınırı yok ama milli takımları bizden kat kat üstün.

Geri
Üst Alt