Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

Sabri ruhsuz İlker'den iyidir şimdi ki hali de iyidir. Ne kadar eski halini aratsada.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

Bari İlker Yasin yorumlamasaydı,hayır abi yorumcu mu yok memlekette !!

@Necati Şen

Abi eskiden Avrupadaki başarılara açtık,gerçi yine durum aynı ama,sonuçta az da olsa eskisi kadar sevinemiyoruz beraberliklerde,çok büyütüyoduk o zamanlar beraberlikleri,alınan 1 puanı vs ama şimdi durum çok farklı,aramızda çok fark yok Avrupa ile,attığımız goller artık çok normal geliyor,o kadar Avrupa başarımızdan sonra tabi bütün bunların yanında Sabrinin de 12 sene daha ömrüne eklemesi biraz pasif kalmasını sağlıyor.Maçı heyecanlı bir şekilde anlatan spiker olsun,yorum yapmasın gereksiz yere,bu kafi benim için.

O zaman yeni spikerler bulacaksin heycani olan. Yillik o kadar para kazaniyorlar bitane dogru dürüst spikermi bulamayacaklar. Bu yasli dedeleri dinlemekten basim agriyor artik mac izlerken, sesleri maci cok bozuyor.

Fanatik gazetesinde gördüm.Rijkaard aynı taktikle çıkacakmış.

Eğer 0-0 skoru için oynarsak canımız yanar.Saldırıp goller bulmalıyız.2 gol bize turu getirir tahminince.

3-0 yenilicekmişiz:)

Şu 20 yaşındaki psikopat kalecileri oynayacak mı acaba?

Gol yemeyen kalecimi var ya 7 metre kale :D Yeter ki sağlı sollu gelsin Cimbomum elbet yıkılacak o kale!

En son Pana maçını anlatmıştı Sabir Ugan .Çok sevdiğim bi spiker ama Pana maçında çok içten anlatmadı pozisyonları.Ama bu maçın cehennemde olması eminim onuda bayağı bi değiştirecek ;):).

Eger asenjo oynarsa işimiz daha kolay olur a.madridde formunu bulamadı.De gea enfes bi kaleci gercekten zaten ilk macta kırılma anı onun sakatlanması olmustu

Ercan Taner gibisi yok anasina satim

watch

Keşke Ertem Şener anlatsaydı.

YouTube - GALATASARAY - B.LEVERKUSEN MAÇI ....

YouTube - Galatasaray - Bordeaux : 4 - 3

Son 2 yilda Ali Sami Yen'de oynadigimiz Uefa 2.Tur maclari.

2 mactada tarihi farki kacirmisik. Hele 0-0 biten Leverkusen maci tam bir felaket o mac nasil golsüz bitmis anlamiyorum. :asd:

Ne macmis be, askerdeydim o zamanlar. Lincoln'de fena degilmis hani. Ligin ilk yarisinda da asist ve golerini duyuyordum hep. keske mental olrak da iyi olsaydi.

Bu arada ruya goren arakadaslar uzulmesin ruyalarters cikar. Biz de 3-0 yeneriz Insallah,

Atletico macinda parcali formamiz ile sahadayiz:D Oh be.Özledik

İnşallah Emre Tilev sunar hele ki geçen ki İlker Yasin rezaletinden sonra

ilker yasın emre tilevden çok daha iyidir

adam elano ile kewell i ayırmadı maçta

bu adam gerçekten rezilin teki

top önüne düşer adamın topu koparıp aldı der

alman erns der durur

Geri
Üst Alt