Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

İlk maç öncesi çok heycanlıydım ama şuan hiç heycan yok :o sanırım ilk maçın verdiği skor yüzünden rehavete kapıldım,ben kapıldıysam futbolcularda kapılmış olabilir,eğer rehavet yaşanıyorsa takım içinde %90 eleniriz.

Bu maç sezonun en önemli maçı,yenersek önümüz açılacak.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

İlk maç öncesi çok heycanlıydım ama şuan hiç heycan yok :o sanırım ilk maçın verdiği skor yüzünden rehavete kapıldım,ben kapıldıysam futbolcularda kapılmış olabilir,eğer rehavet yaşanıyorsa takım içinde %90 eleniriz.

Sence elenecegimiz takdirde son Avrupa Kupası olacak bir maçta, yani kendilerini dünyaya tanıtabilecekleri arenanın olası son maçında, elenmeyi göze alarak rehavete kapılabilirler mi? Hem de başlarında Neskeens gibi bir hırs küpü varken :D

Tam tersi durum söz konusu bende de.İlk maçta hiç heyecan yoktu,izlerken de rahat rahat izledim.Ama bu maç öncesi acayip heyecanlıyım.Heyecan yapmak iyi değil,rehavet de iyi değil,heyecana yenilip kaybedebilme durumun var,keza rehavet de aynı şekilde.Dengeyi ayarlamaları çok önemli futbolcular için,bunu ayarlayacak olan adamlar da hem teknik heyet içinde hem de futbolcular arasında mevcut.

Sence elenecegimiz takdirde son Avrupa Kupası olacak bir maçta, yani kendilerini dünyaya tanıtabilecekleri arenanın olası son maçında, elenmeyi göze alarak rehavete kapılabilirler mi? Hem de başlarında Neskeens gibi bir hırs küpü varken :D

dediğin gibi rijkaard ve neeskens bu maçların havasını çok iyi bilen hocalar.onun için rehavet olmaz ha oldu ki rehavete kapıldı futbolcularmız burada devreye taraftar girecek:D

Rehavet yaşanırsa eleniriz dedim.

Umarım rahavete kapılmamışlardır,bunu dışardan bizler göremeyiz.

Bence ilede bu işler yürümez.

Takım sahaya çıktıgında aklı başındaysa eleriz.

Rehavet yaşanırsa eleniriz dedim.

Umarım rahavete kapılmamışlardır,bunu dışardan bizler göremeyiz.

Bence ilede bu işler yürümez.

Takım sahaya çıktıgında aklı başındaysa eleriz.

Ne rehaveti kardesim? Görende Hatayspor'la maçimiz var sanacak.

Beyler STAR şifre girmesin yine 5 .dk dan sonra

ben isimi garantiye alip kahvede izliyecegim yine maci

hem türkcem gelisiyor yanimdaki amcalar simdiye kadar duymadigim laflari söyliyor :D

Hamburg maçında 2-0'dan sonra olan olaya rehavet deniyor.

Hamburg macında rehavetten degil aptallıktan elendik. Topu ayagımıza alıp gezdiremedik profesyonelce zaman cekiremedik saha kenarındaki hoca taraftar gibi dalıp macı izledi panik yaptık vs vs vs bunlar rehavet degil acemilik cömezlik

Çok az zaman kaldı.Çok heyecanlıyım.Sezonun en önemli maçı elediğimiz takdirde önümüz hem Avrupada hem de ligde çok açık.Yarın saat 18:00 den itibaren ESKİ AÇIKTAYIZ.Eski Açık Sarı diyecek ve CİMBOMUM A.Madrid'i eleyecek.

Atleticoyu elersek kimle maç yapacaz?

Hamburg maçında 2-0'dan sonra olan olaya rehavet deniyor.

Hamburg macında rehavetten degil aptallıktan elendik. Topu ayagımıza alıp gezdiremedik profesyonelce zaman cekiremedik saha kenarındaki hoca taraftar gibi dalıp macı izledi panik yaptık vs vs vs bunlar rehavet degil acemilik cömezlik

+ Yorgunluk. O sezon 60'inci dkk'lardan sonra çokuyorduk.

bu maç 1-0 biter ağalar.

az önce Hamburg ve Bordeaux macinda yedigimiz golleri gördüm resmen amatör küme futbolcularin yapmayacagi hatalarla goller yemisiz

Bu maç 0-0'da kilitleriz belki. Bizim gol'e ihtiyacimiz yok, onlarin var.

60-70'i dkk'a kadar 0-0'i korursak arkayi bos birakirlar. Kontra-atak diyorum. Zaten ileride top tutamiyoruz.

resmi site maçın euro futbolda olduğunu söylüyor ne iş? anlamadım

0-0 için oynarsak eleniriz.

Geri
Üst Alt