Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

Üzülerek söylüyorum ki tecrübelerim eleneceğimiz yönünde.. Şimdi hatırlayın bizim en kötü zamanlarımızı.. dibe vurduğumuz ve fb lilerin bizimle alay ettiği zamanlarda hep tavan yaptık ve fb alabora oldu.. Şimdi maalesef tersi durum sözkonusu.. bazı arkadaşların fb ile ilgili yazdıklarını okudukça deli oluyorum.. çünkü zamanında onlar böyle yapmış ve belalarını bulmuşlardı.. Ne olur sadece takımımızla ilgilenelim ve fb ye avrupada bşarı dileyip geçelim.. Bizim başarılarımız asla onların başarısızlığına mahkum olmamalı..

Maç sonunda konuşalım dostum :)

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

Allah utandırmasın, mübarek kandil gecesi Allah oyuncularımıza güç kuvvet versin,İnşallah yeneriz gönlümden geçen skor 2-1

Bence 1-0 olsun ama 2-1 olmasin. Kalbim dayanmaz..Ya da 87. dakikaya 2-0 önde girmek isterim:D 1 kere de uzatma dakikalarini rahat izleyeyim:)

aldım babamla kendi gs bonusumu gittim sıralarda süründüm,kart sahibi olmadan veremeyiz dediler üst katta starbuckstan internete girdim online aldım,kart ve sahibi olmadan biletleri teslim edemeyiz dediler 18.15 te dersten çıktım sarıyer koç üni den maltepeye gittim akşam trafiginde babamla biletleri aldım,yanıma 3 tane aslan gibi adam buldum,çekirdekçi adamlara biletim yok dedim,en kral arkdaşlarımla gidiyoruz,inletmek lazım orayı bu akşam,bordeux da ki,hamburg ta ki atmosferler iyiydi ama yer yer sustugumuz da olmuştu,goller gelince eliycek skor elimizdeyken coşmuştuk,umarım kandil gecesinde allah yüzümüzü güldürür,90 dakika susmaya zaman bulamaz hiç kimse,imparatorun finalde dediği gibi "allah yardımcınız olsun çocuklar"

Frikik kullanmalarına neden olmamalıyız.

az kaldı az :) ulan bi de yağmur bekleniyormuş :D bari bi yağmurluk verseler :D

Maç günü geldi çattı :)

Forma mı Aktımı Aldım ve akşamın olmasını bekliyorum.

Sabırsızlanıyorum.

Umarım yağmur yağmaz ve bu gece turu gecen taraf biz oluruz

Forma mı Aktımı Aldım ve akşamın olmasını bekliyorum.

Sabırsızlanıyorum.

Umarım yağmur yağmaz ve bu gece turu gecen taraf biz oluruz

Yağmur yağarsa geçemicekmişiz gibi konuştun abi :D

Banada yağmur yağarsa bize dezavantaj olacak gibi geliyor.

bir sakatlık çıkmadan şu maçı atlatıp turu geçsek ve moralimizi en üst seviyeye çıkarsak. en önemlisi de sakat vermesek

Gidecek arkadaşların ağzına futbolcularımızın ayaklarına kuvvet. Güzel bağırın beyler baskıyı kurun rakibe psikolojik olarak. Bizde Ankara'da arkadaşlarla sinerji olsun diye toplanıp izliyeceğiz dışarda.

maç 0-0 biter,eler geçeriz

La maça daha 10 saat var ama benim kalbim sıkıştı futbolcular ne yapıyor ki acep :D

Allah utandirmasin.

tam ben yazacaktim :D

Resmi sitede Nevizade Geceleri caliyor yahu:)

Aslında rakibi baskı altına almak için maç öncesi şu tarz bir video hazırlanıp gösterilse statta acayip olurdu.

Geri
Üst Alt