Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

heyecan basti :ciftetelli:

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

şimdi atleticoyu geçtikmi son 8,emi yoksa 16,yamı kalıyoruz?

En son ne zaman bu kadar heyecan yapmıştım hatırlamıyorum, saatler geçsede atsam kendimi sokağa, duramıyorum yerimde..

Turu geçeceğiz eminim bundan. Athletico'nun deplasman performansı rezalet. Liglerinde küme düşme potasındaki takımları deplasmanda yenebilmişler. Cl'de deplasmanda galibiyetleri yok. Bizim cehennemde öyle ahım şahım top oynamalarını beklememeliyiz. Zaten biz oynayacağız onlar izleyecek. Kontraataklarada dikkat ettik mi tur bizimdir.

Bu akşam biz bu eksik Lille ile, fener ise Atletico Madrid ile maç yapsa sonuç ne olurdu sizce? :rolleyes: :cool:

Eğer turu geçersek,resmen AVL nin favorilerinden birisi olan Madridi elemiş oluruz,ayrıca Şampiyonlar Liginden gelen bir takımıda saf dışı bırakıyoruz,haydi cimbomum bir tarih daha yazarsın sen.

Kimler oynuyor belli oldu mu arkadaşlar?

Bir kandil günü, bu mübarek günde Galatasaray inşallah Allah'ın yardımıyla maçı kazanacak ve turu geçecek...

Dualarımızı eksik etmeyelim kardeşler.

Hepiniz kandili mübarek ola...

fACEBOOK sayfamızdan

Recep İvedik’ten Atletico’ya Mesaj : Atletico... Nedir problem gardaşş ? Forlan he? Aguero he? Reyes? ne lan sizin derdigiz ? Artistikmi yapıyosunuz la bize ? Geldiniz Sami Yen’e artistikmi yapıyosunuz ? 2 gündür yiyonuz içiyonuz lan!.. otel konaklaması felan bu kulüp çekiyo !... Nedir la sizin derdiniz? Akıllı olun oğ...lum!... Akıllı Olun bak adamı delirtmeyin haaa yemin ediyorum bahh... ! adamı delitmeyin lannnn... :)

alıntı!

fACEBOOK sayfamızdan

Recep İvedik’ten Atletico’ya Mesaj : Atletico... Nedir problem gardaşş ? Forlan he? Aguero he? Reyes? ne lan sizin derdigiz ? Artistikmi yapıyosunuz la bize ? Geldiniz Sami Yen’e artistikmi yapıyosunuz ? 2 gündür yiyonuz içiyonuz lan!.. otel konaklaması felan bu kulüp çekiyo !... Nedir la sizin derdiniz? Akıllı olun oğ...lum!... Akıllı Olun bak adamı delirtmeyin haaa yemin ediyorum bahh... ! adamı delitmeyin lannnn... :)

alıntı!

Güzel olmuş :asd:

masa üstü antenim bozulmuş :eek: imdatttttt

Dandik star Uydudan şifreye girecek mi bilgisi olan bi arkadaş acil cevaplasın lütfen

masa üstü antenim bozulmuş :eek: imdatttttt

Dandik star Uydudan şifreye girecek mi bilgisi olan bi arkadaş acil cevaplasın lütfen

Dün digital dekoderde Inter-Chelsea maçının 20. dakikasından şifrelendi.Ben de anten kablosu sayesinde izledim.

Ne olur ne olmaz.Bir kahveye git derim.:2_thumbs_up_-_anima

İnşallah Rijkaard garip işler yapmaz :( Antalya maçı gibi olacak diye ister istemez bir endişe var yav.

Geri
Üst Alt