Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

Çok pis heyecanlanmaya başladım bu kadroyla biz elenip Fenerbahçe elerse bana çok koyar.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

Bir cok fikir üretebiliriz ama bu mac gercekten her sonuca acik bir mac. Gercekten tek avantajimiz mabedimizde oynayacak olmamiz. Futbol acisindan herseyin olabilecegi bir mac. Iste bu belirsizlik herkesi düsündürüyor. Normalde böyle olmali söyle olmali diyemiyoruz. Aynisi onlar icin de gecerli. Onlarda her an sonucu degistirebilecek Simao, Reyes, Agüero, Forlan var, bizde de Caner,Elano, Keita, Arda var. Bence bugün sahada daha konsantre olan hata yapmayan maci alacak. Hersey bu 90 dakika icinde belli olacak. Umarim bütün gece boyunca cosariz burda. Aslanlara güveniyorum

Maçı ilker yasin sunmaz inşallah.

emre güngör oyniyamicakmis digerlerinin hepsi var

----------Leo---------

Ugur--Servet-Neill-Balta

----Sarp------Topal-----

---------Elano----------

Keita-----Arda-----Caner

Sarpın yerine Ayhan daha iyi olur.Böyle maçlarda Ayhan farkını ortaya koyar.

2-1 yeneceğiz bence ...

ben şimdiden sonraki turda gelicek takımı düşünüyorum.

Baba hakkaten tırsıyorummm yaff. Yani tırsmak mı yoksa ürkmek mi anlamadım,buradaki maçta bu kadar korkmamıştım.Bence avrupa maçlarında deplasmanda ki kadar iyi değiliz,içeride.Deplasmanda daha çok konsantre oluyoruz.Umarım erken gol yemeyiz,ve beraberliğe ( 0-0 ) yatmayız.

Başarılar Aslanlarımıza...

3 saat kaldı çok fena heyecan bastı.

Çok pis heyecanlanmaya başladım bu kadroyla biz elenip Fenerbahçe elerse bana çok koyar.

fenermi?:Dyavaşş elesin,elemelerini isterim ligden iyice kopmaları açısında nama eleyemezler.hele hele formda bir güizayla imkansız diyebilirim:bgking1:

ohaa 3 saat kaldı şaka maka.birkaç defa soruldu muhtemelen bende soracam kareografi kesin var mı? varsa ne olacak ve stadın neresinde açılacak.saygılar iyi forumlar

şu sorularıma cevap alabilsem çok iyi olurdu

maça gidecek arkadaşları kıskanmadım desem yalan olur.heyecan bastı be yak bi sigara:D

Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmadım bir maç öncesi.

kale arkası için çıkan ekstra biletler bitmiştir heralde :S

bu gece stadda ciddi bir mesale sov olucakmis gibi duyumlar var sagda solda hic duyan oldumu bu tip bisey?

"ben bir fenerbahçe taraftarı olarak SİZE BİLGİLENDİRME YAPACAĞIM BUGÜN STATINIZDA 6.000 TANE MEŞALE YANACAK 3.000 SARI 3.000 KIRM"

fanatik yorumda yazmis?https://fanatik.ekolay.net/Istanbul-yaniyor-mu_3_Detail_213_165649.htm

bu gece stadda ciddi bir mesale sov olucakmis gibi duyumlar var sagda solda hic duyan oldumu bu tip bisey?

"ben bir fenerbahçe taraftarı olarak SİZE BİLGİLENDİRME YAPACAĞIM BUGÜN STATINIZDA 6.000 TANE MEŞALE YANACAK 3.000 SARI 3.000 KIRM"

fanatik yorumda yazmis?'İstanbul yanıyor mu?' - www.fanatik.com.tr

Nerden biliyorsa acaba:)

Sıkıyosa yaksinlar mesale, Uefa bi kaç maç seyircisiz oynama cezasi verir mi acaba?

Geri
Üst Alt