Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Elano'nun üstüne sistem kuruyorsun ama her maç ilk Elanoyu çıkarıyorsun. Bu kendini baltalamak değil mi? Ama tabi kaçan bir nokta varki Rijkard epey uzun süredir derdini sistem yerine günün skoruna odaklıyor. Başarısız olsakda Başarısızlık + Sistemi oturtmak sonucu çıksa kabul ederdim ama bu gidişle Başarısızlık + 0 +0 = 0 olacak malesef :(

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Kupa gitti, Avrupa'da da yokuz, her ne kadar iş işten geçse de sakatlar dönüyor. Artık bir zahmet şampiyon olalım. Hakem hakkında yazacaklarım buraya yakışmaz. Anca inci sözlükte filan içimi dökebilirim. :@

Senin ben gözünü hakem.

SSC+Napoli+v+SS+Lazio+Serie+A+_klGAOkxab3l.jpg

Şu star'ın yaptığına bir bakın ya.

kendinizi bir kez canerin yerine koyun. ikinci sarı kartı demiyorum, penaltı pozisyonundan bahsediyorum. hakem 2 metre yanınızda ve pozisyon önünde vukuu buluyor.canerin yerinde olsanız penaltı vermeyen hakemi ne yapardınız????

Ben gene de buradan Atletico'ya yuh çekiyorum.Santroforsuz ve sakatları bol bir takımı hakem yardımıyla zar zor eledi.Tebrikler Atletico..

fenerin birde geri kalan evindeki maçlar ligin sağlam takımları bence bunların en azyarısını daha kaybeder.özelliklede bugün turu geçerlerse şampiyonluk umutlarım iyice artacak.:2_thumbs_up_-_anima

BOŞVERİN RENKDAŞLAR SENEYE KENDİ SAHAMIZDA CL OYNARIZ.ZATEN UEFA VE SÜPER KUPAMIZ VAR.OLMAYANLAR DÜŞÜNSÜN.ONLAR GÖBEK ATACAĞINA KENDİLERİ NE YAPMIŞ BAKSINLAR Bİ SİGMALARA,CANNESLAR FALAN:f68.gif::asd:

beyler Allah askına hakeme kızıyoruz kufredın serrfsıze hepınızden fazla ben edıyorum adı hamam oğlanına ama aynı hakem canerın pennaltı pozısyonundan 10dakıka evvel reyesın hakan tarafından dusurulmesıne de penaltı vermedı reyes gıttı kendını attıtrdımı bı lafta stattakı "seyırcımıze" ılk yarı 30 ve 40. dakıklar arası varlardı onun dısında dağ basını duman almıs lalalaly lay lay saldır galatasaray dıyıp durdular kım bu seyırcıyı yönlendırcek bağırtcak artık kac yıldır yettı ya..artık bı toparlanmamız lazım önceden özhan canaydına küs denılınıyodu ondn maclara gıdılmıyomus ee şimdı noldu hadıı artıkk ya az parcalayın yırtın boğazınızı nerede o real amdrıd macında boğazndan kan gelene kadar bağıran taraftarlar ne olddu anlamdım..

Hepsinin canı sağolsun ama haketmedik.

ah 6. hakem şerefsiz hakem hırsız hakem Allah belanı versin 6. hakem gözünün önündeki penaltıyı göremeyen kör hakem

yetersiz caner zekası ergenlik çağında kalmış caner sinirli caner niye daldın arkadan caneeer

Artik ne kadar kufur etsek bagirsak bos bundan sonra toparlanmamiz lazim

Sakin olun aslanlar hep kötü tarafından bakmayın olaylara. Kaybetmiş olabiliriz ama mücadele ettik en azından. Bu takımın ne kadar çok eksiği olduğunu herkes biliyor. Canımız sağolsun nasip değilmiş demekki. Belki bu bizim için bi dönüm noktası olacak ve ligi şampiyon olarak tamamlayacağız.

Söylemeden edemeyecem İspanyol hakem atasalardı bu kadar olurdu heralde.

Olsun.Tek kulvardayız.Seneye ŞAMPİYONLAR LİGİNDEYİZ İNŞALLAH.Bize orası yakışır. ;)

Neyle sistem oturtacaksız Cem ? Barış , Ayhan , Sarpla mı ? Çok büyük başarı beklemiyoruk bu sene ama bu kadar yatırıma bir zahmet şampiyon olalım

Dediklerine katılıyorum.Tüm pas özürlü adamlar gönderilmeli.Ama en azından şimdi elimizdekilerle bir nebze sistemi oturtup iskeleti hazırlayalım(Leo-Neill-Elano-Arda)bunların yanına da pas yapabilen adamlar alalım.Musa Çağıran'ı aldık bile zaten.Caner'in kesinlikle bonsevisini almalıyız gibi mesela.

Birde şu var.Dedik ki Neill geldi top çıkarma derdi bitti.Nah bitti abiciğim.Eğer önde baskıya karşı oynamak istiyorsan bizim iki tane Neill'e ihtiyacımız var.Perea-Ujfalsi baskı altında sabırla pas yaptı.Boş olduklarında inanılmaz dikine oynadılar.Ama Servet hp dandun oynadı.

İlk maçta yenilmeyeceğimiz bu maçta da yenemeyeceğimiz içime doğmuştu.

İş arkadaşlarıma, bir Galatasaray 'lıdan duymaya alışmadıkları şekilde bugün eleneceğimizi düşündüğümü de söylemiştim.

Sebebi kısır oyun, gol bulmada zorluk (çok şükür bu santraforsuz son maçımızdı ;)), rakibe oynayacak alan bırakma, orta sahamızın baskı altında çok kolay top kaybetmesi vb sebeplerdi.

Ligden ise umutsuz değilim. Kasımpaşayı geçersek ki konsantrasyonu üst düzeyde tutarsak yeneriz. Ligin favorisi biziz. Zira santraforsuzluk artık bitti.

Nonda 'yı satan yönetimi ise eleştirmiyorum. Bugün Nonda da olsaydı birşey yapamayacağımız gün gibi ortadaydı.

Son söz; Rijkaard a desteğe devam.;)

Bu maçı kaybetmemizdeki en en baş aktör kulüp doktorlarıdır. 25 ekimde sakatlanan adamı bıraksalar devlet hastanesinde ameliyat olsa 2 ay sonra dönecekti. Yanlış ameliyat edip 2.5 ay daha sakatlığını uzattılar barosun. Kewell da keza orduspor maçında bunların yüzünden oynadı. Allah belanızı versin çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın.

Servet neden müdahale ettiği topları direk taça atıyor.SErvet eski Servet değil!Bugün hiç beğenmedim...

Baros'un sakatlığı öncesindeki gibi olsak bu turu geçmiştik ama şimdi nasip olmadı. Artık lige sarılacağız. Kasımpaşa maçında İNŞALLAH bu maçın moralsizliğini ve yorgunluğunu üstümüzden atmalıyız.

Caner Erkin bundan sonra 20 gol 30 asiste yapsa anca karşı yakada oynar.

Rijkaard Elano sakatlandı diye mi çıkardı bilmiyorum ama eğer o pozisyonda ki sakatlığı etkilediyse Elano'yu çıkardıysa eyvallah,ama onun dışında Ayhan'ın girmesi cinayetti.

Keita ile Arda dışında savaşan hiç oyuncu yoktu,yine deplasmandan avantaj ile dönüp klasik haline gelen elenmeyi yaptık(bu bir vizyon daralması işaretidir),

Sene sonu

Servet

Ayhan

Barış

Mustafa Sarp

Mehmet Topal

gönderilip 1'i çok iyi defans yapan adamı ısıran,diğeri en az Elano kadar teknik ve ondan daha fazla sorumluluk alan,defansı da bilen orta saha almazsak,defansa Servet'in yerine hızlı,agresif,seri,top kullanmayı ondan iyi bilen bir stoper,ve Forvet almazsak bu takım en fazla böyle gider,sistem mistem yalan olur.

BU ARADA BU YILI KAYBETMEMEK İÇİN EĞER HAFTA SONU OYNAYACAĞIMIZ KASIMPAŞA MAÇINDA TRÜBÜNLERİ DOLDURUP TAKIMI SON SALİSEYE KADAR DESTEKLEMEZSEK,YİNE KLASİK HALİNE GETİRDİĞİMİZ AVRUPA DÖNÜŞÜ YENİLGİSİ GELİR VE TAKIM 2-3 HAFTADA LİGE DE HAVLU ATABİLİR,O YÜZDEN BAYRAĞI FLAMAYI KAPAN ASY'YE KOŞSUN,BENDE GİDECEĞİM.

Geri
Üst Alt