Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

kendinizi bir kez canerin yerine koyun. ikinci sarı kartı demiyorum, penaltı pozisyonundan bahsediyorum. hakem 2 metre yanınızda ve pozisyon önünde vukuu buluyor.canerin yerinde olsanız penaltı vermeyen hakemi ne yapardınız????

Caner bizim yerimizde değil ama.Ne olursa olsun kendisine hakim olmak zorunda.Profesyonel olan o.Ben veya biz sadece izleyiciyiz.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Ulan Rijkaard bile penaltiyi vermedi diyor yeter be ben artik guvenmiyorum çok uzluyorum gruptan 1ci cikip Cl'den gelen takima elenmek çok kottu 2ci olan takim oynamasi lazimdi Cl'den gelen takim ile Insallah Frank dersler çikarir artik hedefimiz sampiyonluk baska yolu yoksa Adnan Polat belki de Kongre'de kaybeder

Rijkaard röportaj verdi şimdi çizgi hakemlerine yüklendi...Penaltı pozisyonu söylüyor

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | 2. yar

Birincisi çoçukluk yaşını geçeli oldu 20 sene

İkincisi elinde 3-4 tane forvet mevkisinde oynayabilecek adam var ve bunların hepside çeşitli nedenlerden dolayı takımda yok..Olmayan adamların yerine nerden bulsun çözümü bu adam..Sİhirbaz değil ki şapkadan forvet çıkarsın..Yada forumda ki bazı arkadaşlar gibi Barıştan veya M.Sarptan forvet mi yapmaya çalışsın..

Üçüncüsü ve sonuncusu da Maçı izlediğine göre o ELanonun sakatlandığını da görmüşsündür..Kaldı ki Elano çok güzel oynamasına rağmen 90 dakikayı çıkaramıyor..

Sanırım bu kadar açıklama biraz daha sakinleşip Rıjkaard a o gözle bakman için yeterlidir..

Çocuksun demedim, öylece konuşuyorsun dedim.

Forvet şart demedim çözümü bulsun çok biliyorsa dedim.

Bilmiyorsa bıraksın şu ana dek yaptığını bende yaparım dedim.

Emre çolakla bile birşeyler deneyebilirdi.

Elendiğimiz takımda Barça değil, 5 para etmez At.Madrid.

Yorumlarima baslamadan önce arkadas birikac sitemde bulunmak istiyorum...!!

Öncelikle Benim icin Sonuc acikcasi normal. Bekledigim sonuctu onun icin moralim bozulmadi fazlasiyla. Saadece umuyorumki biratcik gercekleri göz önünde bulundurursunuz. Ders almamiz gereken yerleri bitze yine gösterdiler Avrupada..

Sonuna Kadar Rijkard´in destekcisiyim. Yazip cizmeye baslayacaklar. Herkes Rijkard´in arkasinda dursun..!!

Rijkard´in oynatmak istedigi Futbol´u Atletico bize 2. Yarida gösterdi..!! Oynayacagimiz Futbol bu..!!

Simdi sitem etmek istedigim noktalar....

1. Arkadaslar ikinci Golü yedigimizde Mustafa Sarp vitesi Anarya´ya Takmis niye geri geri gidiyordu..?? Forlan´in önüne neden Kirmizi Hali sermedi..??!!

2. Rijkard usta ben bu Elano Ayhan degisikligine hastayim. Hadi herseferinde gedc yapiyordun bitürlü yutuyordum. Peki bu sefer neden 2. Yarinin basinda degistirdin be Usta !! Ben anlayamiyorum, anlayamamda....

3. Artik Adnan Polat´a büyük Görev düsüyor..!!! Adnan baskan. Sana yalvariyorum..!! 3 Sezondur Cakma Önliberolarla oynuyoruz..!! Bize Kaliteli 2 Taane Önlibero al..!! Lütfenn..!!!

Bu is Ayhan Akman, Mustafa Sarp, Mehmet Topal ve iclerinde genede en iyisi olan Baris Özbek´lerle ol-mu-yor..!!!

5. Umarim Artik Rijkard´in oynatmak istedigi Futbol´un su Oyuncular ile Mümkün olamayacagini görmüssünüzdür..!! Bunlar Galatasaray´i basariya tasiyacak Futbolcular degiller..!!

Caner Erkin

Ayhan Akman

Mustafa Sarp

Mehmet Topal

Servet Cetin (büyük ihtimalle iyi Bonservis´e gidecek)

Ugur Ucar (maalesef Sakatliktan sonra bitmis)

6. Hep destek Tam Destek en Büyük Galatasaray...!!!!!:2_thumbs_up_-_anima

Yani ne diyelim yazık çok yazık oldu. Tamam forvetsiz ve eksiğiz ama mücadele denen şey yok ruh yok takımda yardımlaşma sıfır. Sadece Keita ve Arda bişeyler yapmaya çalışıyor. Orta sahamız vasat vasat vasat. Avrupada bu orta saha ile olmuyacağı sene başından beri belliydi. 3 transferden 1 isabet yaptık. En gerekli yer olan orta saha ve forvet yok takımda sezon sonu şampiyon olursak çok müthiş olur. Yani üzülerek söylüyorum bunları ama 2 pas yapamıyoruz gecen sene avrupada daha derli topluyduk bu sene çok kopuk hayırlısı umarım toparlanır takım yoksa şampiyonluk zor...

3 atarız 5 atarız diyenlerin de savunmasını da ayrıyetten merakla bekliyorum..

bu takımda3-5 atacak hava mı vardı ki bu kadar büyük konuşursunuz

gol yollarında kısır ve pısırık bir oyun yapısyla oynarken bu ne hayalperestliktir..

Yonetımın mevelerını topluyoruz

Şu star'ın yaptığına bir bakın ya.

star fenerin yandaş medyası gayet normal yaptıkları,geçen lille maçında şifrelememişlerdi.Hem dışarda hemde içerdeki düşmanlarımızla uğraşıyoruz.Bunların istediği takımın bu maç sonrası kaosa girip taraftarı antrenörle kapıştırmak ve aradan feneri şampiyon yapmak.

bu iş adnan polat içinde kötü oldu malum kongre...

Servet neden müdahale ettiği topları direk taça atıyor.SErvet eski Servet değil!Bugün hiç beğenmedim...

taca atmaz kızarsınız atar kızarsınız

toplam 1 yada 2 top attı zaten...

beyler Allah askına hakeme kızıyoruz kufredın serrfsıze hepınızden fazla ben edıyorum adı hamam oğlanına ama aynı hakem canerın pennaltı pozısyonundan 10dakıka evvel reyesın hakan tarafından dusurulmesıne de penaltı vermedı reyes gıttı kendını attıtrdımı bı lafta stattakı "seyırcımıze" ılk yarı 30 ve 40. dakıklar arası varlardı onun dısında dağ basını duman almıs lalalaly lay lay saldır galatasaray dıyıp durdular kım bu seyırcıyı yönlendırcek bağırtcak artık kac yıldır yettı ya..artık bı toparlanmamız lazım önceden özhan canaydına küs denılınıyodu ondn maclara gıdılmıyomus ee şimdı noldu hadıı artıkk ya az parcalayın yırtın boğazınızı nerede o real amdrıd macında boğazndan kan gelene kadar bağıran taraftarlar ne olddu anlamdım..

bunun dısında elimizde kalaan tek lıg için teknık heyete guvenıyorum...

Hayatımda hiç bu kadar ağlamamıştım . Helal olsun size !

Elano neden çıktı diyenler ortalığı bilip bilmeden ayağa kaldırmasın. Herkes sinirli ama mantıklı yazın biraz. Elano sakatlandı!!! yoksa riijkard neden iyi giden takımı, üstelik ikinci yarı başlayalı daha 5 dk olmuşken bozsun. Elano'nun sakatlandığı pozisyonda ben ayağı kırıldı diye korktum. Buna da şükür. Ha Ayhan neden girdi derseniz sizinle aynı fikirdeyim ama bu da teknik adamın tercihi..

Ve Caner... Kendine yazık ettin be kardeşim. Ne güzel oynuyordun. Sinirlerine keşke biraz hakim olabilseydin..

Arda'ya laf atanlar. Bu adam 2 aydır forvette canla başla mücadele ediyor. Gollerini atıyor, asistlerini yapıyor. son 1 haftada 3 maç yaptı ve hepsinde nerdeyse antreman yapmadan çıktı. Sakatlığı vardı, ona rağmen takımını yalnız bırakmadı, son dk.ya kadar canını dişine taktı.

Mustafa Sarp'ın biraz dinlenmeye(!) ihtiyacı var.Ayhan sene sonu gidici artık. Servet'den daha fazlasını bekleyemeyiz. Uğur bugün diğer maçlara göre çok daha iyiydi ama sabri seni çok özledik.

Ve son söz hakemlere.. Tebrik(!) ederim. Gözünüzün önündeki pozisyona ve çok net olan harekete düdük çalmadınız, ama Caner'i oyundan atmak için hiç beklemediniz. Arda'ya itirazdan hemen kart çıkarırken, hakemi aldatmaya yönelik hareket yapan ve yan hakeme sürekli itiraz eden Reyes'e kart çıkarmadınız. Tebrikler(!)

Ulan totem yapalim dedik. Hakem ve Caner icine ettiler. :42:

BU ARADA BU YILI KAYBETMEMEK İÇİN EĞER HAFTA SONU OYNAYACAĞIMIZ KASIMPAŞA MAÇINDA TRÜBÜNLERİ DOLDURUP TAKIMI SON SALİSEYE KADAR DESTEKLEMEZSEK,YİNE KLASİK HALİNE GETİRDİĞİMİZ AVRUPA DÖNÜŞÜ YENİLGİSİ GELİR VE TAKIM 2-3 HAFTADA LİGE DE HAVLU ATABİLİR,O YÜZDEN BAYRAĞI FLAMAYI KAPAN ASY'YE KOŞSUN,BENDE GİDECEĞİM.

Peki bu maça neden gitmedin?

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç so

rijkaard ve hakemler birlikteliği sayesinde elendik..

Rijkaard geldiği gün hepimiz ilk sezonu zaten çizmemişmiydik.Ne olursa olsun dememiş miyidik.O kadar eksikle oynadık olsun o kadar.

Ne var niye küfrediyorsun kötü birşey mi..

Ben Rijkaard'ın arkasındayım..

Arda,Servet,Ayhan Akman,Caner,Barış Özbek,Mehmet Topal,Mustafa Sarp satılsın ne var takımda istemediğimizden değil iyi paraya satabiliyorsak satıp kadroyu yenileyelim bunun neresinde küfrü hakettim...

Monitör delikanlısı seni :mad:

maçı mı izlemedin de boş boş atıyosun. Öyle veya böyle forvetsiz nasıl oynamamız gerekiyosa oynadık. O adi hakem 2 metre önünde olan pozisyona penaltı verse kırmızı da çıkacaktı. O sinirle Caner 3 dakika içinde kırmızı gördüyse gençliğinden(tecrübesizliğinden) gördü. Mehmet Topal'ın ne hatasını gördün ? Servet'in neyine kızıyosun şu maçta? Arda'nın? Bok atılacak biri varsa o da Ayhan ve şerefsiz hakem 6lısıdır.

Takım bugün çok iyiydi ben çok beğendim helal olsun çocuklara herkes kanın son damlasına kadar savaştı uğur bile.

güveniyoruz size yinede..

Geri
Üst Alt