Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Takım sadece mücadele gücüyle ayakta duruyodu.Orta sahada pas yapacak top taşıyacak adam yok.Bir tek Keita ve Arda tek başlarına bir şeyler yapmaya çalıştılar.Tam Caner devreye girdi o da oyundan atıldı. Kabul edelim ki Atletico bizden iyi takım. Orta sahaya daha yaratıcı isimler lazım. Mücadelelerine ceket ilikleriz ama ne yazık ki Topal,Sarp,Ayhan,Barış yetenekleri sınırlı oyuncular.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Caner Erkin bundan sonra 20 gol 30 asiste yapsa anca karşı yakada oynar.

Rijkaard Elano sakatlandı diye mi çıkardı bilmiyorum ama eğer o pozisyonda ki sakatlığı etkilediyse Elano'yu çıkardıysa eyvallah,ama onun dışında Ayhan'ın girmesi cinayetti.

Keita ile Arda dışında savaşan hiç oyuncu yoktu,yine deplasmandan avantaj ile dönüp klasik haline gelen elenmeyi yaptık(bu bir vizyon daralması işaretidir),

Keita her iki takım adına sahanın en iyisiydi.. Fakat arda nın mücadele ettiğini nasıl yazabiliyorsunuz aklım almıyor.. Adam maç boyunca eli belinde gevezelik yaparak "yürüdü" dikkat edin koştu demiyorum bile.. sadece yürüdü.. Cidden inanılır gibi değil.. Farklı maçları mı izledik acaba? Yada Arda nın ki savaşmaksa ortasaha yı tek başına taşıyan M.Topal ın yaptığına ne denir acaba?

o guiza ne biçim koşular yapıyor yanlız sadece son vuruşları iyi değil.fener eler artık.kadroya bahane bulmayın.adamların bugünki çıktığı kadroya bakın

fener 1-0 yapti!

10 sene oncesini hatirliyorum......super baskanimiz vardi!UEFA kupasini aldik,H.Sukur kacti,F.Terim kacti,baskanimiz F.Suren luceskoyu getirdi ve Jardeli!:) Sonra aldik Super kupayi!

Buyuk baskan F.Suren ......ozledik seni!

hakeme kizymayin ltf.

cünkü ath. penaltisini da calmadi

biz sanki 50 atak yaptikta iki üc penaltimiz calinmadi

sonuc su

riikard ile devam ama uyamalilar

bizler korkak futbol bilmeyiz diye

cesaret versinler

ikincisi

orta alana sezon sonu bir stoper iki ön libero bir forvet acilen alinmali

hemde en kalitelisinden

orta saha deişsin isim transferi istemiyorum artık.resmen yanlış transfer izledik sadece neil elle tutulur.jo iyi ama avrupada oynamadı sonuç ortada opsiyonuda var mı yok mu belli değil.

santos ise tam bir HAYALKIRKLIĞI

B_3703aae5507874e105592fcd89cafa9d.jpg

HER SENE BOYLE UEFA KUPASI ARTIK BANA HIC BIR SEY IFADE ETMIYOR HEFEMIZ CL GRUPTAN CIKMAK ICIN HER SEYI YAPMAMIZ LAZIM CSKA BILE HER SENE CL DE OYNAMAK ICIN YA 1CI YADA 2CI OLUYOR ARTIK BIZ HERZAMAN SAMPIYON OLMAMIZ LAZIM CUNKU OZAMAN BASARI GELIR ORNEK: Bordeaux!!

biz avrupafatihi Galatasarayiz nasil olur böle korkak oynanir

allahim,

sezon sonu mustafas ayhana barisö servetc gökhanz güle güle

Ev sahipleri gol yagdirdi resmen bugun Uefada.Yazik bize

Eziklerin havasından geçilmez yarın okulda falan vır vır konuşurlar.

Ben gerçekten üzülmedim,bence asıl önemli olan bu sene lig .

bu yüzden tek hedef kaldığı için bence hayırlı oldu,

CL lazım bize

alex nası kaçırdı yaa fenere bak nası oynuo biz nası oynuyoruz kahretsin

-

Biz eleminasyon takımı değiliz.Gidiyoruz deplasmanda yenilmiyoruz iyi skorla dönüyoruz.Kendi evimizde ne oluyorsa oluyor.F5 tur atlarsa ben yarın nasıl yüzümü yerden kaldıracağım :(

geçen sene meira'yı attık turdan olduk bu senede nonda'yı attık yine turdan olduk :( caner iki maçtada yaptığı bariz hatalarla bitirdi bizi :(

Hani çizgifilmlerde olur ya; sinirlenirler ama bağıramazlar, bir dağa çıkarlar bütün öfkelerini bağırarak atarlar.Tam o durumdayım şu anda.Bir an önce bir dağ bulmam lazım, yoksa kafayı yiyeceğim.:)

Geri
Üst Alt