Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

biz avrupafatihi Galatasarayiz nasil olur böle korkak oynanir

allahim,

sezon sonu mustafas ayhana barisö servetc gökhanz güle güle

ya tamam katılıyorum ama elindeki oyuncularla böyle oynamaya mahkumsun. Aynı kadroyla madriddeki maçta ve bjk'yle de oynadık. Takımda kondisyon kalmadı artk.

Bence barış ve sarp yedek olarak kalmalı ama ayhan kesin gitsin, servet paraya gidiyorsa gitsin.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

atıp tutanlar gidin en iyisi t.direktörlük kursuna yazılın da siz yönetin bakalım. ya da haldun üstünelin yerine geçin de transferleri siz yapın.

Kalıtelı futbol ancak kalıtelı oyuncular ıle oynanır

orta saha deişsin isim transferi istemiyorum artık.resmen yanlış transfer izledik sadece neil elle tutulur.jo iyi ama avrupada oynamadı sonuç ortada opsiyonuda var mı yok mu belli değil.

santos ise tam bir HAYALKIRKLIĞI

maalesef son 5-6 senedir en sıkıntılı yerimiz orta sahamız

ne pres var ne üretkenlik var top almaya oyun kurmaya bir kişi bile gelmiyor

stoperlerde mecbur topu ileriye şişiriyorlar

ileride topu tutan bir forvetin oldugu zaman bu fazla göze carpmıyordu ama simdi gercekler yuzumuze carptı

en az 1'i yerli olmak üzere en az 3 kaliteli isim almamız lazım

kulvarlar bitti!

taraftar'da bitti!

Kewell GSTV'de ne zaman döneceğini açıkladı mı?

İzleyen var mı?

bu takim sezon basinda nasil oynamisti neden bu halde ?

Rubin midir nedir Serveti istiyorsa sasınlar yoksa elimizde patlayacak...

Bu kadroyla oynanabilecek tek futbol buydu bizde bunu oynadık artık söylenecek birşey yok.

Yönetim gerekli mesajı almıştır umarım her transfer döneminde 2 şer kanat alacaklarına artık orta sahaya adam alsınlar lütfen.Yoksa Adnan Polat daha çoook üzülür.

Hakem konusuna girmek istemiyorum çünkü hakeme salladığımız anda bu malubiyette hatası olanları aklamış oluruz.Başta da Caner'i.Hakem penaltıyı yemiş olabilir tamam ama sen kimsin ki cezayı kendin kesiyosun??? Üstelik kendin iyi de oynarken ne hakla takımı 10 kişi bırakıyorsun?

Hani bu maçta forvetimiz yoktu ya... Kafa toplarını Arda alamadı ya... İlerde top tutamadık ya... dos santosçu arkadaşlara selam olsun...

Sinirden başıma ağrılar girdi,ağrı kesici bile etki etmedi.Ama yinede canları sağolsun demekten başka bişey kalmıyor geriye...

geçen sene meira'yı attık turdan olduk bu senede nonda'yı attık yine turdan olduk :( caner iki maçtada yaptığı bariz hatalarla bitirdi bizi :(

grcek söze ne denir

ellerin dert görmesin

kadiköy

hamburg

ikiside kndi evimizde gibi olacktik

Galatasaray'li dedigin adam, boynunu her daim dik tutar. Kendine gel...

Öyle demesi kolay 2 senedir aynı olayı yaşıyoruz.Git deplasmanda yenil 3-4 ye ama evimizde yapma bunu.Skorlara bakıyorumda evinde yenilen tek takımız galiba :(

B_3703aae5507874e105592fcd89cafa9d.jpg

bu takim sezon basinda nasil oynamisti neden bu halde ?

Sezon başı ilk defa adam gibi futbol oynatacak birisi geldiği için tüm yeteneksiz Türk futbolcular sistemin gereklerini yapmak için inanılmaz hırslıydı,açtı.Ama şimdi hırs biraz gidince yeteneksizlikleri ortaya çıktı.

Bakıyorum da Arda'ya kimse toz kondurmuyor yine.. Eee ne de olsa süperstar.. ne de olsa yine 3 maç eli belinde dolaşıp 4. maçta bi hareket yaparak maçın yıldızı olur.. Yok ama 80 dk boyunca forması terden sırılsıklam olup da canını dişine takan Caner ve M.Topal gibi emekçiler varken kimin haddine düşmüş "Büyük Kaptan" ı eleştirmek.. Yahu adam maç boyunca resmen yürüdü ya.. Keita,Caner ve M.Topal ı alınlarından öpüyorum.. Benden daha genç olacak, takımın patronu yapacaklar, ezdiği toplardan ve kaçırdığı gollerden sonra büyük star edasıyla pis pis sırıtacak ve üstüne üstlük en ufak pas hatasında bana fırça atacak... Ben o 3 futbolcunun yerinde olsam sinirden çıldırırım.. nitekim Caner çıldırdı zaten..

sadece arda keita birşeyler yapmaya çalışıyor evet.ama sorunda burda zaten takım oyunu ayağa pas ve organize yani arda ve keita dışındaki diğer tüm oyuncuların arkası dönük bile olsalar diğer futbolcunun nereye koşu yapabileceğini önceden kestirir halde oyun alışkanlığımızın kazanılması önemli olan.Yoksa bu maç gider başkası gelir.

bizim ortasahamiz ve forvetimiz yok

ara transferde hitzelbergeri almaliydik

lille'yi eler inşallah Fener Liverpool çok fena gelir bunlara :D

Geri
Üst Alt