Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

böyle hakem olmaz olsun böyle şanssızlıkda olmaz olsun bu hakemler ve son dakikalar daha ne kadar bize karşı olcak.. ben tribünden gördm penaltıyı oraya bide hakem koymşlar görsn die o görmedi arkadaş ya

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

i534680_pen.jpg

Bunun adı PE-NAL-TI

Çok ilginç ya hakem nasıl görmez o pozisyonu anlamıyorum

Bakıyorum da Arda'ya kimse toz kondurmuyor yine.. Eee ne de olsa süperstar.. ne de olsa yine 3 maç eli belinde dolaşıp 4. maçta bi hareket yaparak maçın yıldızı olur.. Yok ama 80 dk boyunca forması terden sırılsıklam olup da canını dişine takan Caner ve M.Topal gibi emekçiler varken kimin haddine düşmüş "Büyük Kaptan" ı eleştirmek.. Yahu adam maç boyunca resmen yürüdü ya.. Keita,Caner ve M.Topal ı alınlarından öpüyorum.. Benden daha genç olacak, takımın patronu yapacaklar, ezdiği toplardan ve kaçırdığı gollerden sonra büyük star edasıyla pis pis sırıtacak ve üstüne üstlük en ufak pas hatasında bana fırça atacak... Ben o 3 futbolcunun yerinde olsam sinirden çıldırırım.. nitekim Caner çıldırdı zaten..

yahu yapmayın etmeyin ayıptır günahtır nasıl eli belinde dolaştı yaaa

cocuk her topa saldırdı en az 2 uzun ve fizikli stoperin arasında bogustu ve tüm bunlara ragmen yinede asistini yaptı

herkes mantıklı yorumlar yapsın lütfen

Salakça gol yiyoruz arkadaş o ne,ikinci golden önce,gereksiz bir geri pas Leo'ya,Leo'dan taca..Sonrasında yeniden taca ve gol (?)

Çok sinir bozucu bir maçtı.Yardımcının da yardımcısı olan hakem o eli nasıl görmez? Öküz derim ben ona.Zaten maçın başından beri yanlış kararlar veriyordu orta hakem..Penaltı+kırmızı kartlık pozisyonu yedi şerefsiz hakem!

Top Atletico'ya geçiyor,adamlar bir başlıyor pasa beş dakika onlarda top,alamıyoruz.Aldık diyelim ilerde çoğalamıyoruz.Arda tek başına bişey yapamıyo,adamın mevkiisi değil çünkü,geçti kenara bir orta yaptı gol..

Bu sene UEFA'da iyi işler yapıcağımız düşünüyordum,Rijkaard sayesinde-güveniyoru Rijkaard'a-.Nitekim iyi işler yaptıkta,ama bu son maç hiç beklediğimiz gibi sonlanmadı.Çok üzücü çok..

En iyi oyuncularımız sakat olunca böyle oluyor. Sınırlı kısıtlı adamlarla oynuyorsun. Önümüzde ki maçlara bakacağız

Aaa bak bu olmadı şimdi.. nasıl sözdür bu arkadaşım.. Arda en iyi oyuncumuz değilmiydi.. Galatasaray ın ruhu dururken nasıl elin yabancısına en iyi oyuncu diyebiliyorsun?

Her seyde bi hayır var.O son saniye golunu yemeseydık.Sahadaki herkes paramparca olurdu.Zaten hepsinde turlu turlu sakatlıklar var.Bence aslan gibi oynadik.İnsallah elanoda bisi yoktur.

Aslanların canı sağolsun,bundan sonra artık süper ligde mutlaka şampiyonluğu göğüslememiz lazım.

kendinize gelin Hakem penaltıyı verseydi şimdi kupa geliyor diye konuşuyordunuz

eh be canim kardesim, bu aksamki futbolla turu gecseydik biraz utanirdim ben sahsen. 30 yasindayim ilk defa bu kadar anti oynadigimizi gordum. lucescu bile bir ara boyle futbol oynatmaya calistigi icin kovuldu bu kulupten

Madrid'in penaltısını vermediği için bizimkinide vermedi.Penaltı konusunda bir haksızlık yok ama genel anlamda hakeemler kötüydü.Sonuçta bu maçı futbolcularımız kazanacak.Aslına bakarsanız elenmemiz belkide iyi oldu.Uefa nın tek getirisi şöhret ve puandı ama lig çok iyi para ...

Yarın Uefa'nın sitesinde Büyük Kaptana soracağım birkaç soru var...

Hakemmler artık böyle güzel atmosferlerde etkilenmemiş gibi yapıyor ve bütün kararları deplasman takımına veriyor ve tabi hakem mal oğlu mal olunca oluyo böyle görememeler

iki maçta da dalga geçtiğimiz elin yunanı tur atladı,biz elendik...

Bu kadro ile İyi oynuyoz iyi de savunma yapıyoz ama 2 tane basit gol yedik.

hedefsiz kaldık mı şimdi hadi çok geçmiş olsun... lig var falana da inanmam artık haftasonu bu moralsizlikle kasımpaşada çakar bize umarım seneye orta sahaya (ayhan,barış,topal gönderildikten sonra) iyi transferler yapılır da seyrantepede kahrolmayız enazından. canere de çok kızamıyorum yaptığı sonuna kadar yanlış evet ama ikinci yarı bizden birinin kırmızısı garantiydi görmediniz mi hakem bizde nelere kart çıkarttı da madridte kimseye kart vermedi özellikle penaltı isteyen reyese vermemesi herşeyi açıklıyo.

eh be canim kardesim, bu aksamki futbolla turu gecseydik biraz utanirdim ben sahsen. 30 yasindayim ilk defa bu kadar anti oynadigimizi gordum. lucescu bile bir ara boyle futbol oynatmaya calistigi icin kovuldu bu kulupten

abi anti diyorsunda forvetimiz yokki tabiki anti oynıcaz..

Hakemin o penaltıyı vermemesi çok saçma geldi..

En saçma gelen ise Caner'in hareketiydi bile bile kırmızı kart gördü resmen..

Hakemmler artık böyle güzel atmosferlerde etkilenmemiş gibi yapıyor ve bütün kararları deplasman takımına veriyor ve tabi hakem mal oğlu mal olunca oluyo böyle görememeler

Ben bu dediklerine kesinlikle katiliyorum...

futbol erkekçe oynanır...nokta!

Geri
Üst Alt