Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-1 LOSC Lille | 25 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe - LOSC Lille | 25 Şubat | 22.05

birde başka futbolcu düşün

luganodan nefret eder galatasaray taraftarı değilmi ondan olamazmı sence

:evilsmile:Lugano:evilsmile: deyip deyip tahrik etme sana dedim ki U.Boral'la ilgili topici oku

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe - LOSC Lille | 25 Şubat | 22.05

Benim yazdigim mesaj neden editleniyor????? :rolleyes:

O transferler sampiyon olmak icin yapildi. Gelecek sezon yeni stadimizda Sampiyonlar ligi oynamak ve gelecek sezonun kadrosunu simdiden kurmak icin yapildi ama sizdeki akil böyle seylere yetmiyor iste :D

biz güne göre değil geleceğe göre yapıyoruz transferleri

evet tutmayanlar oluyor oda futbolun doğasında var...

onlar c planıydı aslında direk alınmayacakları ama doğru diyorsun tutmadı onlar her takımda olur böyle transferler maalesef

iste avrupada isminiz olmadigi icin siz anca hep c plandakileri alirsiniz

Yahu neyin yarısını yapıyorsunuz ? :)

En büyük Galatasaray , en iyisi bizde , biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bizimki :)

Ne yani CL de çeyrek final oynamak çok mu büyük başarı ? Bizde oynadık...

Önemli olan kupa alabilmek , biz 2 tane aldık öyle ve ya böyle daha sonra kötü günlerimiz oldu...

Fenerden 6 da yedik , helal olsun attılar da... O zaman kötü zamanlarımızdı. 10 senedir feneri de yenemiyoruz Saraçoğlunda.. Olabilir.

Ama su geçmiş tarihe bakın! Dile kolay, 105 yıldır neler yapmışız bu ülkeye.. Neler vermişiz..

Burada Galatasaray ile Fener'i tartışmak saçmalık olur , en iyisi Galatasaray da... Gönül isterki Real gibi Barça gibi iki takım olsun Galatasaray ve Fener ama işte olmuyor...

Tek dileğim bu maçı almasıdır Fener'in , hatta biz alamazsak inşAllah onlar alsın UEFA Kupasını , sonuçta yabancı bir takım değil Fenerbahçe Türk takımı , Türkiye yi temsil ediyor..

( Nasıl olsa alamıyıcak :D:D:asd:)

adnan polatın galatasaray türkiyedir sözüne göremi yazdın bunu berk :)

çok değil geçmişe bakın biraz

şu andaki kadro derinliği en iyi takım fenerbahçe..

ben clde çeyrek final oynamak başarı filan demedim ülke puanın katkı anlamında dedim.

Yani editleme ayaklari yapmaniza gerek yok. Istemiyorsaniz atin beni bu forumdan :rolleyes:

adnan polatın galatasaray türkiyedir sözüne göremi yazdın bunu berk :)

çok değil geçmişe bakın biraz

şu andaki kadro derinliği en iyi takım fenerbahçe..

ben clde çeyrek final oynamak başarı filan demedim ülke puanın katkı anlamında dedim.

Geçmişe bakarsak Atatürk'e idam kararı çıkaran adam sizin ilk başkanlarınızdan :asd: Geçmişi karıştırma en iyisi hiç sen :D

iste avrupada isminiz olmadigi icin siz anca hep c plandakileri alirsiniz

ne ismi geçin yahu sanki o ismin size yararı falan oluyor

getirilen oyuncuları yazsana bana şimdiye kadar

hem biz hemde galatasarayın... 2000den sonra

iyi araştırmalar sana;)

Çeyrek final fener falan dedinizde Deivid ne alemde ya o dönem geçiriyodu avrupada gelene geçene :allaalla6vr:

Hangi mesajın editlendi Necati?

ne ismi geçin yahu sanki o ismin size yararı falan oluyor

getirilen oyuncuları yazsana bana şimdiye kadar

hem biz hemde galatasarayın... 2000den sonra

iyi araştırmalar sana;)

İyi oyuncu hikayelerine gerek yok :) Sizin en başarılı başkanımız dediğiniz,Aziz Yıldırım,en çok Galatasaray başarısı görmüş başkandır.İşte bu da herşeyi özetliyor zaten.

Uygunsuz bulunmustur.

Neye göre uygunsuz ???

Yanlis bisey yaptiysam söyleyin uyarin ama hic haber vermeden bu editleme olaylari cok komik oluyor. :rolleyes:

Geçmişe bakarsak Atatürk'e idam kararı çıkaran adam sizin ilk başkanlarınızdan :asd: Geçmişi karıştırma en iyisi hiç sen :D

evet ama dopingi(rahmetli derwall almanyadan getirmişti, o zamanki galatasaraylı olan federasyon başkanı ali uras tarafından örtbas edilmişti), teşvik primini, şikeyi ve oyuncu ayartmayıda ilk bulan galatasaray ama :)

yanlışmıyım berk

hep türk futbolu gelişsin diyoruz ama bırakmıyorlar süçü fenerbahçeye atıyorlar. ama ulusoy döneminde neler olduğunu sende biliyorsun değilmi. skandal olmayan bir kararını söyle bana yada galatasarayın 4 sene üst üsteki şampiyonluğunu.(bu şampiyonlukların arkasında mehmet ağar, mesut yılmaz, haluk ulusoy olduğunu ahmet çakar telegolde açıklamıştı zaten)

ihraç edersiniz eyvallah

İyi oyuncu hikayelerine gerek yok :) Sizin en başarılı başkanımız dediğiniz,Aziz Yıldırım,en çok Galatasaray başarısı görmüş başkandır.İşte bu da herşeyi özetliyor zaten.

en başarılı olarak gösterilmesinin tek sebebi sportif başarılar değildir. Madem sportif başarı olarak kıyaslamşsın birde tesisler, şirketlr ekonmk butce olarakda kıyasla iki takımı

Katılıyorum, hem de en kötü dönemimizde şampiyonluklarımızı gördü.

en başarılı olarak gösterilmesinin tek sebebi sportif başarılar değildir. Madem sportif başarı olarak kıyaslamşsın birde tesisler, şirketlr ekonmk butce olarakda kıyasla iki takımı

o konulardada en fazla 2-3 yilliniz var sabredin ;)

evet ama dopingi(rahmetli derwall almanyadan getirmişti, o zamanki galatasaraylı olan federasyon başkanı ali uras tarafından örtbas edilmişti), teşvik primini, şikeyi ve oyuncu ayartmayıda ilk bulan galatasaray ama :)

yanlışmıyım berk

hep türk futbolu gelişsin diyoruz ama bırakmıyorlar süçü fenerbahçeye atıyorlar. ama ulusoy döneminde neler olduğunu sende biliyorsun değilmi. skandal olmayan bir kararını söyle bana yada galatasarayın 4 sene üst üsteki şampiyonluğunu.(bu şampiyonlukların arkasında mehmet ağar, mesut yılmaz, haluk ulusoy olduğunu ahmet çakar telegolde açıklamıştı zaten)

ihraç edersiniz eyvallah

Yaa yaa aynı adamlar o sezon Uefa'yı a bağlamışlardı gelen geçen bize yatıyordu hatta final maçı komple düzmeceyidi Henry Tafarel'e atacağı köşeyi de söylemişti

:rolleyes:

Geri
Üst Alt