Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-1 LOSC Lille | 25 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe - LOSC Lille | 25 Şubat | 22.05

evet ama dopingi(rahmetli derwall almanyadan getirmişti, o zamanki galatasaraylı olan federasyon başkanı ali uras tarafından örtbas edilmişti), teşvik primini, şikeyi ve oyuncu ayartmayıda ilk bulan galatasaray ama :)

yanlışmıyım berk

hep türk futbolu gelişsin diyoruz ama bırakmıyorlar süçü fenerbahçeye atıyorlar. ama ulusoy döneminde neler olduğunu sende biliyorsun değilmi. skandal olmayan bir kararını söyle bana yada galatasarayın 4 sene üst üsteki şampiyonluğunu.(bu şampiyonlukların arkasında mehmet ağar, mesut yılmaz, haluk ulusoy olduğunu ahmet çakar telegolde açıklamıştı zaten)

ihraç edersiniz eyvallah

aziz bunlara bi masal okuyor bunlarda herseye inaniyor

onu gectim sizin RESMI sitenizdeki tarihinizdeki yalanlara ne demek lazim

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe - LOSC Lille | 25 Şubat | 22.05

en başarılı olarak gösterilmesinin tek sebebi sportif başarılar değildir. Madem sportif başarı olarak kıyaslamşsın birde tesisler, şirketlr ekonmk butce olarakda kıyasla iki takımı

Bütçeler, tesisler ne için yapılır? Sportif başarı için değil mi? Ama siz şu ana kadar sonuç alamadınız. Nedeni de açık; vizyonsuz, futboldan anlamayan yöneticilerin yüzünden.

Şu anda bizde revizyona giriyoruz. 1-2 sene içerisinde ne tesis ne stat ne de bütçe konusunda sizden geri olmayacağız. Bu sefer de bize tesis, stat demeyin.

en başarılı olarak gösterilmesinin tek sebebi sportif başarılar değildir. Madem sportif başarı olarak kıyaslamşsın birde tesisler, şirketlr ekonmk butce olarakda kıyasla iki takımı

Bizim Riva,sizin bütün tesislere bedel.Ankara da bi tesisiniz var,gayet de güzel olmuş hayaletler halay çekiyor.Tesis yapıp değerlendirmiyorsan,zaten bi anlamı yoktur.Tesis açısından baksaydık Gençlerbirliği dünyan'nın en iyi takımı olurdu zamanında.

evet ama dopingi(rahmetli derwall almanyadan getirmişti, o zamanki galatasaraylı olan federasyon başkanı ali uras tarafından örtbas edilmişti), teşvik primini, şikeyi ve oyuncu ayartmayıda ilk bulan galatasaray ama :)

yanlışmıyım berk

hep türk futbolu gelişsin diyoruz ama bırakmıyorlar süçü fenerbahçeye atıyorlar. ama ulusoy döneminde neler olduğunu sende biliyorsun değilmi. skandal olmayan bir kararını söyle bana yada galatasarayın 4 sene üst üsteki şampiyonluğunu.(bu şampiyonlukların arkasında mehmet ağar, mesut yılmaz, haluk ulusoy olduğunu ahmet çakar telegolde açıklamıştı zaten)

ihraç edersiniz eyvallah

Kendinizi bunlarla mı kandırıyorsunuz? Avrupa'da da dopingle, şikeyle başarılı olduk değil mi?

Bütçeler, tesisler ne için yapılır? Sportif başarı için değil mi? Ama siz şu ana kadar sonuç alamadınız. Nedeni de açık; vizyonsuz, futboldan anlamayan yöneticilerin yüzünden.

Şu anda bizde revizyona giriyoruz. 1-2 sene içerisinde ne tesis ne stat ne de bütçe konusunda sizden geri olmayacağız. Bu sefer de bize tesis, stat demeyin.

daha bitmediki tesisler... ;)

ayrıca biz kendi paramızla alıp kendi paramızla yapıyoruz ;)

daha bitmediki tesisler... ;)

ayrıca biz kendi paramızla alıp kendi paramızla yapıyoruz ;)

Bizde kendi paramızla yapıyoruz...

Eğerki devlete yaptırıyorsunuz dersen sende provekeden pek bir farkı kalmaz bunun :)

Kuş sayısı çok fazla ben gidiyorum alerjim var :D

Bizde kendi paramızla yapıyoruz...

Eğerki devlete yaptırıyorsunuz dersen sende provekeden pek bir farkı kalmaz bunun :)

devlete falan yaptırıyorsunuz demedim ama stadı yapan toki'de devlet kuruluşu değilmi berk. onun için o araziden daha değerli olan ali sami yeni bıraktı tokiye sizin yönetim

ya nerden nereye geldi konu yok ilk atatürke idam kararını fenerli almıs yok ilk şikeyi galatasaray getirmis bos isler bunlar.yani gereksiz yere ceza alıcaklar olucak,konu tam polemik yaratıcak tarzda.

Maça dönelim neyse.

Geri
Üst Alt