Fener kendi sahasında bir köy takımınamı yenilecekdi?
Kıyaslama yapıyorsunuz ama neye göre kıyaslama,hangi takıma karşı oynadınızda kıyaslama ediyorsunuz? biz bir israil takımını başka bir maçla kıyaslamazken siz tam bir köy takımına karşı 5 gol attınız diye o şöyledir bu böyledir diyebiliyorsanız benim diyecek başka bir lafım olmaz.
Alex,guize ve emre gibi oyuncular için diyebilceğim tek bir söz vardır her zaman;
Küçük takımların "büyük" oyuncularıdır her zaman.Büyük maçlarda varlığı ile yokluğu belli olmaz bu oyuncuların ama böyle köy takımlarına karşı "antrenman" maçı ederler.Sonra çalsın sazlar...
Böyle bir mantalite yok arkadaşım.Gruplara kalın görüşelim.
Fener her sezon olduğu gibibu sezonda gerek basını gerek başkanının gazlaması ile şişiriliyor ancak öyle ligde açık ara gider filan hikayedir.
2 takım arasındaki fark ortadadır,biz bir "amaç" için maç kazanıp bunu olağan karşılarken siz bir köy takımına 5 attınız diye neredeyse reynaları kapatacaksınız!
Bırakın avrupayı bize,zaten asıl işimiz o..siz lokal başarılar ile adınızdan söz ettirin ,hem bu yıl çok çok önemli bir türkiye kupası var,nede olsa 27 yıl oldu değilmi
@SelimBirlik
Benim aldığım avrupa kupalarına "tesadüf" deyip bunu taraftarınada söyleten bir kulbün avrupada başarılı olmasını istemem bu açık ve nettir.Ne zaman aziz yıldırım o kulübü terkeder ve o kulübe yakışan bir başkanları olur o zaman milliyetçi duygular ile hareket ederim.Eminim dışardaki çoğu Galatasaray taraftarıda böyle düşünüyordur.[/QU
neden sen kucuk takımmısında bu kucuk takımın kucuk oyuncuları ya da kucuk macların buyuk oyuncuları her sene seni yeniyor. gecin bunları lig gercekten kalite oluyor ne kendi renkdaslarım nede galatasaraylı ve beşiktaslı arkadaslarım. artık birbirmizin oyuncuları hakkında sacma sapan kötğlemek için yorumda bulunmayı bırakmalı ve turk futbolunun bu transeferlele gittikce ilerlediğini görüp bundan keyif almalıyız. evet elano mükemmel transfer tskler gs yönetimi . evet dos santos mükemmel bir transfer ikiside brazilya milli takımında oynayan oyuncular. son birsey laf attıgın adamlar alex brazilya milli takımının kaptanlıgını yapmıs. emre senin tarihinin en byuk basarısında buyuk pay sahibi ve turk milli takımı kaptanlıgını yapmıs. ve guiza ispanya gibi bir ligde gol kralı ve ispanya gibi bir milli takımıon forvetlerinden biri. neyse amacım fitne yapmak değil kızdırmakta değil. biz neerini göçrdük ohenler del solarlar beshnastikmidir nedir onlar simaoar ali lukunkular caruuscalar inamotolar vs vs nsaymaka bitmaz. ben iyi lig izlemek istşiyorum. inş besiktas decoyuda alır. ama biz fenerliler ve siz gslilar onada birsey buluruz dimi kardesim