Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

ya bu forumda adnan sezgine şikeci demek serbest mi?

bende sevmiyorum ama bu ne ya her olumsuzluk sonrası adam gibi eleştiri yerine "şikeci sezgin" gibi yorumları okuyup duuruyoruz. bumu bu maçtan anladıklarınız.

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

şaka gibi ya cana pino kewel hepsi yedek.5. lig takımlarıyla hazırlık maçı yapıp takımı şişiriyosun iyisiniz die sora ilk resmi maçta patlıosun.nasıl bişeydir bu ya bravo adnan başkan bravo rejkaard. özellikle beceriksiz adnan sezgin sana ayrıca bravoo

Şimdi kim çıkar,Skibbe Rijkaar'dan kötü veya başarısız diyebilir.Ulan adama 1 sene daha verseydik şimdi nerlerde olurduk kimbilir.Ben böyle t.direktör görmedim ya.

yanlışları neydi, acaba?

katılıyorum mustafanın yerine yaya toure oyunda olmalıydı. elindeki oyuncuları çıkarttı.

khameni derken kamani demek istedin herhalde

Çok kelle gidecek gitmeli de.

Ben bunu hep diyorum Mustafa oynadigi sürece en dandik takimlar bile bize karsi pozisyonlar bulurlar.

----------Cana----------

E.Çolak------------Ayhan

Çok mu zordu acaba şu düzende bir orta sahayla çıkmak. M.Sarp'la, Barış'ı oynatarak ne yapmaya çalışıyor Rijkaard anlam veremiyorum.

Bence konuya kilit vurun, dalga konusu olacağız bazıları yüzünden. Gerçekten yorumların yaş ortalaması şuan 14-15.

250 milyon euroluk stadımız olacak. 2 aydır beleş adam peşindeyiz orada bizi çoşturacak. olmaz başkan olmaz, görüyosun işte beleş adamlar sana ne getiriyor

Benim transfer duyumum olcakta acıklamaycam heee !!! Burakın acıklayın belki yatar transferde Adnan'lara gule gule deriz.

Simdi ben bu Maci Aykuta baglamam ama yazmadanda duramam..

Aykut bey, Türk kalecilerine Güvenmiyorlar, sans tanimiyorlar degilmi..??? Herzaman Kullandigi cümle.. Orkun ile beraber Koca bir Sezonu yedin simdi yine sana verilen Sansi iyi degerlendirdin..

Bunu yüzüne söylemek lazım.

:mad:mali bütce diye diye transferi yavstan alıyo aferim başkan böyle dewam et.

fb nin alay ettigimiz kalecisi volkan dün ne toplar çikardı yoksa fark yiyorlardı hatırlayın bi kaleci bi takımı rezil de eder vezirde

mehmet topal gider,cana gelir

keita gider, serdar özkan diye bir arkadaş gelir bakın futbolcu demiyorum, üstünede bir de pino geldi.

geçen sene belkide 15 maçtan fazla forvetsiz oynadık hala forvetsiz oynuyoruz,

orta sahada bir tane bile yaratıcı oyuncu yok.

ileride oynayan 3 oyuncumuz ne yapsın bütün takım onları tutuyor nasıl olsa gol atabilecek, pas atabilecek başka oyuncu yok diye,

bu takım 1 senedir bağıra bağıra benim orta sahada pas yapabilecek yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacım var diyor.

bu nasıl bir transfer stratejisidir anlamadım ben, yönetim ince eleyip sık dokumaya devam edersin, nasıl olsa bu takım avrupada başarıyı unuttu.

aykut tek basina skordan sorumlu ,hic baska bisey aramaya gerek yok.

Şmdi tüm maçlara baktım. Galatasaray dışında hiçbir büyük favori takım saçma sapan skor almamış.

Rijkaard'ı gözlerinden öperim. Derbide geçtin dalganı şimdi de geçtin.!!

2-0 öne geçtik yaa karşsında yarı prof. bir takım var ve 2 gol yiyorsun!!

Sen nasıl hocasın takım da disiplin "0" yerşelim yok 2-1 oldu dhadi takıma bir taktik ver 3-5 pas yapın oyunu domine edin. karşısndaki takım çok çok zayıf ya

hiç mi takımıa geçmiyor sözün.

"Şimdi çıkmış çok iyi oynadık diyo." Biz gerizekalıyımz Adamlar ileri çıktıklarında delik deşik etti seni korkmasalar bizi daha beter ederlerdi.

Geri
Üst Alt