Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Ister misiniz yarin Grella Galatasaray'da diye aciklasin??

Bugun her dedigim cikti. isin olacagina bak.

Skibbem benim Rijkaard'ın yetersiz dediği takımla avrupada çeyrek finale dayandı. Gaddar Polat takımı ego Bülent'e hediye edip uçtu batırdı. Garibim futbolcular yetersizmiş. İyilerle kötüleri birarada oynatıp takımı sabote edersen olacağı bu.

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Ne futbolundan bahsediyosun allah için.Gerets dediğin adam kimlerle 83 puan topladı.Futbolunda kralını oynattı.Skibbe desen öyle.Avrupada deplasmanda maç kazanmaya başladık.Nasıl futbol oynuyoduk.Şimdi ne yapıyoz.

Şimdide oynamıyoruz ama birşeylerin cabasını veriyoruz.Ne kadar kötü olursa olsun.Ozaman at topu ileriye dönsün doldur boşalt dönsün birisi vursun gol o vursun gol şampiyon ol.Geçen sene deplasmanlarda da kazanıyorduk.Gerets ile dogru düzgün olduk mu avrupada.Geçiniz kimlerle şampiyon olduk bizi.Ozaman ligde Guti'ler Querajma'lar vs vs yoktu.Getir tekrar Geret'si Luce'yi bu kadroya evet olur şampiyon:D:D.

Herşeye rağmen sabri ve servet'i ayırırım

Kalecillik işimiz yok. Adam gibi orta saha yok takımda!!

Ya arkadaş 2 golü de duran toptan yedik..Nasıl bağlıyorsunuz ortasahaya ya..Ben mi yanlış maçı izledim anlamıyorum ki..70'ten sonra kondüsyon olarak zayıf kaldık..70 ten öncesinde ise her oyuncumuz hareket halindeydi..Yediğimiz goller çok organize mi gelişti de ben adam kaçıran falan oyuncu göremedim.

Ben umutluyum. Ve yineliyorum ortasahanın suçu yok..Takmışsınız 3 tane adama gözleriniz kör olmuş..Arda'nın da kondüsyon olarak yeterli gelmediğini neden söyleyemiyorsunuz ya..Varsa yoksa Sarp Ayhan..Ayhan ve Sarp günün en iyileriydi..

Keita gitmiş SABRİ yine eskisi gibi olmuş.(BEN HEP DEDİM BURADA KEİTA YÜZÜNDEN İYİ GÖZÜKÜYOR,RAKİPLER ORDAN HİÇ ATAK YAPAMIYORDU)

PİNO saman alevi gibi parlayacak ama o da bir başka SERDAR ÖZKAN

AYHAN-BARIŞ-MUSTAFA SARP harbiden Türkiye'nin en kötü orta sahası bizde.

Aykut'a diyecek bir şey bulamıyoruma rtık.

Kıssadan hise kadromuz.

-----------------------------------------????????---------------------------------------------

--????-------------Neill-----------------------------?????---------------Hakan(?)----------

-------------------------------Cana-----------------------------------------------------------

--------------????----------------------------------*????------------------------------------

-Pino????----------------------------------------------------------------Arda----------------

----------------------------Baros-------------------------------------------------------------

Doğru düzgün 4 tane adamımız var.Geçmiş olsun,hiç umudum kalmadı.Daha ilk devre maçı izlerken içimden bu maçta 3-0 öne bile geçsek 3-3 olur diyordum.Bu turu geçsek bile hiç umudum yok bu kadro yapısıyla bu sezondan.

OYNANAN OYUN BANA 2006-2007 SEZONUNU HATIRLATTI.

Beyler uzun uzun yazılar yazalım klübe gönderelim bu sarplar, aykutlar gitmelidir.

Daha durun.Asıl bomba ligin ilk 5 haftasında patlayacak.Büyük ihtimalle Bursaya,es-es e yenilcez.Son yılların en kötü başlangıcını yapcaz.Durum bu.Hiç duygusal olmayın.Bu sene de cacık olmaz bizden.B.k attığımız fener bile daha iyi.

hay ağzına sağlık hocam 50 kere dedim,pino da rijkaard ın ilk tercihi değilki,dos santos u istiyodu adam,orta sahaya gelecek oyuncularda ilk tercihi olmayacak görürsün,yoksa bu kadar gecikmezdi,listenin 50. sırasında bi adam getirirler.

O zaman ne diye rijkardı getirirlerki getirsinler abdullah avcıyı.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:rolleyes:

Fenerli Volkan kaç maç kurtarmış bakın. Young Boys maçında takımı ipten aldı. Ligtv geçen sezonki maçları veriyor sürekli, izleyin görün adamın önündeki defans kazma ötesi ama adam ne maçlar kurtarıyor.

Bizde hala Aykut'u tartışalım.

fazla kasmamak lazım. bence ofansif yönümüz herkes formda olursa yeterli ama defans aynı tas aynı hamam...

biliyorum benim görüşümü burda paylaşan pek yoktur, ama haftaya elenirsek pek üzülmem. bu sene lige asılmamız lazım, fener ve beşiktaşın dışında anadolu takımları da çok kuvvetli geliyorlar.

ümit verdi takım sanki gibime geldi, her ne kadar tatmin etmesede.

Çok çok iyi oldu 2-2 bitmesi..En azından bir şeyleri tamir edecek zaman var önümüzde..2-1 bitseydi veya geçen seneki maçlardaki gibi 6 tane atsaydık hiç hayırlı olmayacaktı..Pabucun pahalı olduğunu anlarlar belki..

Daha durun.Asıl bomba ligin ilk 5 haftasında patlayacak.Büyük ihtimalle Bursaya,es-es e yenilcez.Son yılların en kötü başlangıcını yapcaz.Durum bu.Hiç duygusal olmayın.Bu sene de cacık olmaz bizden.B.k attığımız fener bile daha iyi.

herşey tamamda fener bizden bile kötü :D :D

ya bu forumda adnan sezgine şikeci demek serbest mi?

bende sevmiyorum ama bu ne ya her olumsuzluk sonrası adam gibi eleştiri yerine "şikeci sezgin" gibi yorumları okuyup duuruyoruz. bumu bu maçtan anladıklarınız.

bu maçtan anladıklarımız aynen bu kardes.transfer yetkilisi ben değilim.2 aydan beri transfer yapamıyorsan takım mahalle takımını yenemiyorsa kimse kusura bakmasın.

Abi en acil 2 orta saha cananın yanına ve bunların önlerine 1 tane yani 2 orta saha 1 kaleci acilen almamız şart daha transfer yok 3nüde aynı anda açıklamayacaklarına göre ne yapıyor bunlar anlamıyorum yaa :(

Geri
Üst Alt