Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Hala Rijkaard tazminatını düşünüyor diyenler var ya, ya havle..

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

bence bu kadar gerilmeyin. sinirlerinize yazık. daha sezonun ilk maçında iyi değil beyler.

sezonun sonu gelmez yoksa daha bizi kim bilir neler bekliyor.

hem o kadar da kötü değildik. ben beğendim takımı.

Cana neden yedek acaba ben en çok onu merak ediyorum

beyler taraftardada değişen bir şey yok ua ne b.k yiiyor ya bütün maç sen varya sen. ne zaman söylense bu dandik beste gol yiyoruz takım uykuya dalıyor.

ilk golde de serbest vuruş sırasında pınarbaşı söylüyorlardı.

sinan bolat diyorsunuzda ufugun sinandan eksigi ne anlamıyorum sinanın yedigi golleri biliyoruz bizim kaleciler oyle goller yeseler asarsınız kesersiniz...

yötakımda ortasaha yok doğru düzgün birde elano satılacak deliririm

Ben bu sene ligde Futbolcularımızın performansını göstereceğini düşünyorum uefa benim zerre kadar umrumda değil şampiyonlar ligne gitmek lazım.

bu kadar ucuz oynamaya hakkı yok bu futbolcuların hala galatasarayın büyüklüğünün farkında olmayan futbolcularımız mevcut takımda

TAKIMIN DEFANS HATTI İYİ arkadaşlar hatırlayın 2 senenin mükemmel beşiktaş defansını tukaka yaptılar niye fink oynamadı bizim takımda doğru düzgün ortasaha yok 3 dmcyle oynuyoruz olacağı bu

O 3dmc'yi toplasan bitane kaliteli dmc etmezler.

Bu takıma pas delisi 2-3 orta saha oyuncusu alınmasa geçen seneden farkı kalmaz.Topu ayağında tutamayan top dolaştırmayan takım ne kadar yetenekli hücumcuları olursa olsun başarılı olamıyor.bkz Arjantin.

Bence artık birazda Rijkaard ve Neeskens ten konuşalım beyler.Söyleyene demediğimiz kalmadı,birazcıkta söyletene bakalım.

Rijkaard a bundan sonra ben sahip çıkmayacağım.Ahmet Çakar dediklerinde sanırım haklı.

Üzülerek söylüyorum ama Rijkaard'ta benim kafamda bitmiştir.

Yani Kısaca diyosun ki Rijkaard çaycı?Ahmet çakar'ı onaylar hale geldiniz ya helal olsun diyorum size:mad::mad::mad:

Rijkaard mı 3.sınıf topçuları alın dedi?

Adam liste veriyor Adnan sezgin listenin ilk sıralarına bakmadan son sıradaki oyuncular ile irtibata geçiyor onları da alamayınca kendi kafasınadaki adamlar ile görüşüyor.

Tazminatı düşünen Rijkaard golü yiyince su şişesini yere fırlatmaz sinirle.Umrunda olmaz gol.Ama herkes ayrı telde.

Tribün kötüymüş adamlar bağırdı ne yapacan.15 Dk Sen Varya Sen'e mi taktınız.

Bahane falan üretmiyoruz.Takımda yetenek yok.Rijkaard yetenek mi kopyalasın adamlara.Asıl siz geçiniz.

Ya saçmalamayın artık.Yetenek yokmuş.Arkadaş 2006 da bu takım geretsle şampiyon olurken yetenekli kimdi.2008 de olurken Lincoln hariç kim vardı yetenekli.At gmzlüğüyle bakmayın artık ya.Rijkkaard peygambermi töbe haşa.Adam büyük takım hocası.Küçük takımları ligden düşürdüğünü gördük.

hiç kusura bakmayacaksın senın transfer komiten hala ıstanbulda bir yerlerini yayarak oturuyorsa, elindeki transfer listesinden sadece 1 kişiyi alabiliyorsa ve elınde en az 15 mılyon euroluk bır butce varsa barışı gormeye devam edersin.

Haklısın adamlarla da forvette Suarez - Messi - Deco - Xavi vardı.!!

Adamların takımının adı bile yok nette. değerlerine baktım mı?

Barış - Sarp dediğin adam 2 kere satın alıyor.

Ama Sistemin - Disiplinin ve Hocan yoksa. 5. lig takımına böyle madara olursun.

Hala Transfere kzııyor aklı yüksekde arkadaşlar ayıp ya A2 çıksa şu bebe bilik takımı ile en kötü berabere kalırdı.

Hocan elenmek için herşeyi yapıyor daha ötesi yok ya. Aykut Ankara Süper Amatör de oynayamaz.

Gerisine bişi demem belli kaliteleri var.

Kusacam Lucescu isminden:D.Ozaman biz ne devrim yapmaya kalkalım nede futbol oynamaya çalışalım.Getirelim Gerets'i Luce'yi 1 sene kalsınlar sıktırsınlar şampiyon olalım sonra gitsinler sonra tekrar gelsinler.Bu yüzden RİJKAARD.

Devrim dediğin tek Rijkaard'la mı oluyor.Beğenmediğimiz Fatih Terim bile bir devrim bir ekol yarattı bizde.Galatasaray ruhu dediğimiz kavramı başlatan adamdır.

Rijkaard'A da kötü hoca demiyorum ,parasal sorunu olmayan takımları uçuran tam bir sistem adamı kendisi.Ama bizim durumumuzdaki bir takım için pek parlak düşünemiyorum maalesef.Ayrıca öyle bir hava oluşturdunuz ki sanli sadece Rijkaard ekol adamı,diğerleri gün kurtaran adam.Yok öyle birşey.Her hocanın kendine göre sistemi bir ekolü vardır.

edit

çok şükür oksijen alan bir beyinden yorum gördük.iyi ki var abi senin gibiler.

ya yediğimiz gole ne bakıyorsun karşımızdaki zayıf rakibe rağmen takım da arda dışında atak yapabilen kim vardı. arda oynamasa bu maçta gol atmamız çok zordu.

ya bu forumda adnan sezgine şikeci demek serbest mi?

bende sevmiyorum ama bu ne ya her olumsuzluk sonrası adam gibi eleştiri yerine "şikeci sezgin" gibi yorumları okuyup duuruyoruz. bumu bu maçtan anladıklarınız.

Bunu biz demiyoruz,T.C. savcıları söylüyor.

eğer şu dakikada mustafa Sarp, ayhan akman, barış özbek ve aykut erçetin'i gönderme kararı alırsa yeminle beğenmediğim halde yeni formasından en az 1oo tane alacağım takımım.

almayan en büyük şerefsizdir.

Geri
Üst Alt