serkan altan
Sarı Üye
- 25 Nisan 2009
- 151
- 0
- 1.286
Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu
edit
edit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada başka bir detaya takıldım ben. Bu maç bize Galatasaray tribünlerinin artık malesef bittiğini gösterdi. Her gün daha da kötüye gidiyor. Sezonun ilk maçı, tribünler dolu bile değil, gelenlerse herkes kendi kafasına göre mırıldanıyor. Koca stadda bağıran 50 kişi ya var ya yok. Aslantepe bizim harcımız değil sanırım. Kimse kusura bakmasın ama haftaya fenerin Avrupa maçını da görecez. Seyircileri bir kıyas edelim lütfen.
Renkdaşlar bu Belgrad maçı nedense beni korkutuyor,inşallah bir terslik yaşanmaz çünkü Sırp takımları pek çerez takımlar olmazlar..
Ulan herkeste saçma sapan bir karamsarlık var.. Biz bunlara deplasmanda 4 atarız.. Kötü oyuna gelince biraz sabır reyisler takımın kendine gelmesi ve geçen sene gibi olmamayı tercih etmeleri için iyi bir uyarı olmuştur bu maç..
Ulan herkeste saçma sapan bir karamsarlık var.. Biz bunlara deplasmanda 4 atarız.. Kötü oyuna gelince biraz sabır reyisler takımın kendine gelmesi ve geçen sene gibi olmamayı tercih etmeleri için iyi bir uyarı olmuştur bu maç..